Смачні рецепти на кожен день

Теплу відварену картоплю збити у блендері. Додати яйця, сметану, сіль, перець і борошно. Добре перемішати. До картоплі всипати борошно і перемішати до однорідної маси. В сковорідці розігріти олію. Із картопляного...


Нарізати дрібно куряче філе. Натерти на великій терці сиру картоплю. Подрібнити цибулю. Все перекласти в миску і додати сіль ,сметану, олію. Перемішати і додати часник і трави сухі. Викласти в...


Скумбрію розділити на філе і зі сторони шкіри зробити надрізи. Картоплю почистити, нарізати на середні шматки і відварити в підсоленій воді до пів готовності. Черрі нарізати на...


Болгарський перець нарізати соломкою, помідор нарізати колечками. Викласти їх на деко, зверху рибу. Потім в черево риби покласти тим’ян, полити рибу оливковою олією і соєвим соусом. Приправити рибу...


Кабачки і помідори нарізати кружальцями. Викласти в форму, чергуючи один з одним. Посолити, поперчити. В окремій мисці змішати майонез, вичавлений часник і додати трохи води, щоб вийшла заправка....


Ковбаски нарізати колечками. Картоплю кубиками (або соломкою/кільцями/півкільцями). Подрібнити цибулю, часник, кріп і перець. Скласти в чашу олію, цибулю, перець, ковбаски і часник. Режим «Смаження» на ...


Сир, ковбасу і варені яйця натерти. Нарізати зелень і томати. Все змішати в мисці, посолити і заправити майонезом. На лаваш викласти начинку, скрутити в рулет і нарізати на...


Філе куряче нарізати маленькими шматочками. Цибулю нарізати дрібно. З’єднати в мисці м’ясо і цибулю, посолити, перець і геркулес. Сформувати котлети. Обсмажити трохи на вершковому маслі, перевернути, додати лавровий...


Макарони відварити в підсоленій воді 8-10 хвилин, до готовності. Крабові палички нарізати кружальцями, твердий сир натерти на дрібній терці, часник і петрушку подрібнити. В сковороді розтопити вершкове...


Куряче філе нарізати на середні шматки. Бекон і огірки нарізати на смужки, печериці нарізати великими шматками, сир натерти на крупній терці. В сковороду налити олію, філе викласти,...


Печериці нарізати тонкими пластинками, перець соломкою, а курку невеликими шматочками. На сковороді розтопити 1 ст.л. вершкового масла і обсмажити курку з двох сторін. Додати до неї гриби...


В глибоку посудину викласти кетчуп, соєвий соус, мед, гірчицю, аджику, копчену паприку, чорний мелений перець і сіль, натерти часник і добре все перемішати. Грудинку змастити приготовленим...




У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!