Смачні рецепти на кожен день
Відваріть яйця вкруту, охолодіть і дрібно поріжте. Дуже дрібно поріжте цибулю, замаринуйте її з цукром і оцтом на 10 хвилин. Копчену курячу грудку поріжте невеликими шматочками. З консервованих... |
Баклажани порізати тонкими скибочками, добре посолити та залишити на 30 хвилин. Коли виділиться сік, серветкою видалити його разом із сіллю. Збризнути баклажани олією і запекти в духовці... |
Кабачки розрізати уздовж навпіл і видалити серцевину. Дрібно порізати цибулю. Болгарський перець – невеликими кубиками. Також дрібно порізати гриби. Сир натерти на крупній тертці. Помідори бланшувати... |
Сало помити, нарізати невеликими скибочками. Покласти в каструлю з товстим дном і тушкувати на повільному вогні до утворення шкварок. Помити і просушити м’ясо. Нарізати середніми шматочками... |
Цибулину одну ріжемо дрібно або тремо для фаршу, другу – для млинців. Картоплю тремо на середній тертці, змішуємо з яйцем, сіллю і перцем, подрібненим часником... |
Тісто виходить рідке, як сметана. Вилийте його на пательню, змащену маслом і вже зверху покладіть будь-яку начинку (томат, ковбаса, солоні огірочки, оливки). Залийте майонезом, і зверху... |
Дуже ніжні, ароматні і смачні оладки виходять по цьому простому рецепту. Завдяки зеленій цибулі та петрушці, оладки будуть нарядно-зеленими та вітамінними. Приготувати їх – не... |
Для початку розтопимо 100 г вершкового масла і наллємо його в миску. Додамо 200 мл сметани, одне яйце, дрібку солі та перемішаємо. Просіюємо 300 г борошна... |
У казанку обсмажити часник на олії кілька секунд. Відразу додати подрібнену цибулю і натерту моркву, смажити до прозорості. Додати ковбаски, смажити ще кілька хвилин. Додати... |
Сосиски нарізати кубиками і обсмажити на олії до появи золотистої скоринки. Викласти їх на паперові рушнички, щоб прибрати зайвий жир. Далі на цій же сковороді... |
Всі овочі промити і просушити. Кабачки нарізаємо кружечками по 1 см. Помідори також нарізати кружечками. Нарізати зелену цибулю. Скласти в форму для запікання нарізані овочі, чергуючи... |
Капусту шаткуємо дуже тонко, присолюємо (перчимо при бажанні) і розминаємо руками, щоб трохи обм’якла і осіла. Викладаємо овочеву нарізку у форму для запікання, розрівнюємо поверхню.... |
Всі рецепти








У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!