Смачні рецепти на кожен день

Дріжджі залити теплою водою і залишити на 15 хвилин. Одне яйце збити з сіллю і цукром. Злегка підігріти молоко і влити в яєчну суміш. Додати...


Картоплю, кабачки, цибулю та моркву очищаємо й натираємо на великій тертці. В залежності від ваших смакових переваг, пісна запіканка може містити також інші овочі, наприклад...


Цибулю чистимо, нарізаємо кубиками та обсмажуємо до прозорості. Кабачки очищаємо від шкірки, якщо вони молоді, то мякоть прибирати не потрібно. Натираємо їх на крупній тертці....


Такий варіант страви практично не відрізняється від дерунів з картоплі. Почистіть 1 середній кабачок від шкірки та плодоніжки (зернята можете залишити). Натріть його на середній терці,...


Очищаємо картоплю й цибулю. На дрібній тертці натираємо картоплю й цибулю. Додаємо яйце, сіль, перець за смаком. Наливаємо на розігріту сковорідку олію і невеликими порціями викладаємо масу...


Замішуємо тісто із сиру, частини цукрової пудри, борошна, кокосової стружки, манки і яйця. Ліпимо кульки. У кожну кульку кладемо ягоду. Варимо ліниві вареники 5-7 хвилин в киплячій...


Висипаємо сир у зручну місткість, в якій можна буде вимішати всі інгредієнти. За допомогою сита просіємо трохи борошна для наших сирників. Не обовязково додавати багато борошна,...


Філе вимийте, обсушіть та наріжте однаковими шматочками. Яйця збийте разом із сіллю. Яєчною сумішшю залийте шматочки курки та залиште на 10 хвилин. Борошно, рубану петрушку,...


Всі необхідні інгредієнти мають бути кімнатної температури, тому краще підготувати їх заздалегідь. У молоко додати дрібку солі, цукор та олію. Додати куряче яйце. Ретельно збити всі...


Нарізаного кубиками гарбуза помістіть в чашу мультиварки, посипте цукром, перемішайте та відставте на 10 хвилин. Молоко і воду закипятіть окремо. Рис промийте і залийте на...


Відварюємо картоплю і перетворюємо її на пюре з яйцями, заправляємо різними спеціями, щоб зрази вийшли не тільки смачними, а й ароматними. Цибулю дрібно ріжемо і починаємо...


Вибирайте свинячий ошийок, так страва виходить набагато смачніша. Картоплю ріжемо тонкими кружечками по 5 мм завтовшки. М’ясо ріжемо не великими порційними шматочками, солимо і перчимо, посипаємо улюбленими...




У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!