Смачні рецепти на кожен день

Сир натерти, додати масло і зелень. Все перемішати. Масу покласти в пакет і сформувати ковбаску. Відправити в морозилку на 10 хвилин. В м’ясорубці перемолоти курку, цибулю і часник. Фарш...


Скумбрію розділити на філе: для цього відрізати голову і хвіст, видалити нутрощі і чорну плівку, відрізати плавники. Ретельно промити під проточною водою і відокремити філе від...


Картоплю і кабачок очистити і нарізати. Викласти в форму, застелену фольгою. Яловичину нарізати смужками і відправити до кабачка з картоплею. Нарізати цибулю і часник, висипати в форму. Посолити,...


Баклажани добре промити, очистити, відрізати верхівку. Потім нарізати баклажани вздовж на 4-5 частин шириною приблизно 5-7 мм не розрізав хвостик. Перевернути баклажан і знову нарізати на...


Один кабачок промити, очистити і нарізати кружальцями шириною приблизно 5-7 мм. Покласти кабачки в миску. Додати сіль за смаком, мелений чорний перець, пів чайної ложки сухого...


Баклажани добре промити, відрізати хвостики, розрізати навпіл вздовж, потім кожну половинку також нарізати вздовж на 2-3 частини, в залежності від розміру баклажанів, нарізати досить крупними...


400 гр. печериць або інших грибів нарізати досить крупними шматками. Середню цибулю нарізати чверть кільцями. Середнє яблуко нарізати кубиками. 3 зубчики часника натерти на дрібній терці. В сковорідці, на...


Почистити, нарізати на брусочки кабачок. Обсмажити на маленькому вогні 8 хвилин. Змішати соєвий соус, крохмаль, цукор, кетчуп і подрібнений часник. Цю суміш залити в кабачки. І швидко перемішувати. Викласти...


Перці добре промити, протерти насухо, розрізати навпіл і вирізати серцевину з насінням, залишивши хвостики. Щоб перчик добре пропекти і шкурка краще відокремлювалася, треба змастити його з...


М’ясо нарізати соломкою. Сковороду розігріти. Додати олію. Висипати цукор. Дочекатися доки цукор розплавиться до стану коричневої карамелі. Викласти в сковороду м’ясо. Обсмажити м’ясо зі всіх сторін на...


Філе куряче нарізати кубиком. В миску для маринування викласти нарізане філе і додати оливкову олію, часник (пропустити через прес), суміш сушених трав і сіль. Перемішати і маринувати...


У м’ясний фарш додати дрібно нарізану цибулю і часник, яйце, сіль і перець за смаком. Добре вимішати. Помідори нарізати дрібними шматочками, додати сметану і перемішати. Картоплю нарізати...




У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!