Перець, фарширований
кукурудзяною крупою з овочами(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №101)
![]() | 30 жовтня 2022р. |
![]() | 1146 |

Приготувати фарш.
Кукурудзяну крупу крупного помелу перебрати, замочити на 5-6 годин і зварити.
Цибулю, моркву, корінь петрушки очистити, помити, нашаткувати соломкою. На рослинному маслі обсмажити одну цибулину, додати моркву, корінь петрушки і смажити ще 6-7 хвилин, потім покласти 2-3 протертих помідорів і все протушити. Підготовлені овочі зєднати з відвареною кукурудзяною крупою, додати зелень кропу і петрушки, сіль, перець, товчений часник і все перемішати.
Начинка для фарширування перцю готова! Приготувати соус.
Для цього обсмажити цибулину, додати решта помідорів, попередньо протертих, і протушкувати протягом 2 хвилин. У болгарського перцю видалити насіння з плодоніжкою, промити, опустити в киплячу воду на 2-3 хвилини, відкинути на друшляк і обсушити.
Підготовлені овочі наповнити фаршем, укласти в сотейник. Залити перці протертими помідорами з обсмаженою цибулею, посолити і тушкувати під кришкою близько 40-60 хвилин.
При подачі перці полити соусом, в якому вони тушкувалися.
• крупа кукурудзяна – 3 ст. ложки
• помідори – 6-8 шт
• цибуля ріпчаста – 2 шт
• морква – 1 шт
• корінь петрушки – 1/2 кореня
• часник – 2-3 зубчики
• зелень петрушки и кропу – 2 ст. ложки
• масло вершкове – 1 ст. ложка
• олія соняшникова – 2 ст. ложки
• сіль і чорний мелений перець
(всього голосів: 8)
СУПЕР | НЕ ДУЖЕ |
![]() | ![]() |
8 | 0 |
Всі рецепти








У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Куряче філе відварити до готовності і охолодити (воду посолити) Курку і огірок нарізати кубиками...

Куряче філе розрізати вздовж на 3 частини, натерти сіллю і приправою «Каррі» Обсмажити філе на олії з кожного боку по 5 хв...

Беремо 200 г відвареного курячого філе, розрізаємо вздовж і нарізаємо маленькими шматочками. Пересипаємо в миску, нарізаємо соломкою 2 свіжі огірки та пересипаємо так само в миску...

Квасолю замочити на ніч, потім відварити до готовності (вона повинна бути мягка). Картоплю помити, почистити та порізати великими кусочками. Обсмажити на олії майже до готовності...

Філе порізати скибками, обсмажити, додати цибулю і часник, обсмажити, влити соєвий соус і бульйон, додати заморожені овочі, сіль і перець. Зверху викласти картопляне пюре рівним шаром, поставити у духовку на 40 хв...

Відварити картоплю в шкірці, після почистити і нарізати. Яйця відварені нарізати на кубики...

Нарізати філе на кубики. Викласти в глибоку миску. Додати кукурудзу. Нарізати ананас на кубики, висипати в миску. Відварити яйця. Коли охолонуть нарізати кубиками, на терці натерти сир, додати в миску. Посолити. Додати майонез, перемішати. Салат готовий...

Всипте половину борошна у миску. Всередині борошна зробіть долонею кратер та налийте туди кефір. Додайте соду та починайте місити тісто. Спочатку робіть це ложкою, потім - руками. Додайте другу частину борошна та рослинну олію - тісто стане еластичнішим і не прилипатиме до рук. Якщо тісто все одно липне до рук, змастіть їх олією та продовжуйте замішування. Зробіть із тіста кулю, загорніть у харчову плівку та лишіть «відпочивати» на...

Поріжте часник та цибулю, моркву натріть на великій тертці, гарбуз почистіть і поріжте кубиками. Протушкуйте овочі без олії близько 5 хвилин, поки цибуля не буде мякою. Додайте гарбуз, залийте курячим бульйоном або окропом і варіть, поки гарбуз не буде готовим. Перемістіть протушковані овочі в чашу блендера та зробіть однорідне пюре. Перекладіть пюре в каструлю, додайте молоко, доведіть до кипіння. Густоту супчика можна регулювати, додаючи трохи окропу або бульйону...

Усе перемішати, за потреби додати ще борошно, запанірувати в сухарях, посмажити на олії...