Рагу з мясним фаршем і овочами (в
мультиварці)
(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №102)

30 жовтня 2022р.
36


Цибулю почистити, дрібно посікти, покласти в чашу мультиварки, додати олію, ввімкнути режим «Смаження» і обсмажити цибулю до прозорості. Додати фарш і обсмажувати ще 5–7 хвилин з відкритою кришкою, періодично помішуючи і розбиваючи грудки. Додати помідори з соком, овочі, прованські трави, цукор, добре перемішати.

Ввімкнути режим «Тушкування» на 40 хвилин. Приправити сіллю й перцем, додати потовчений часник і дрібно нарізані листочки петрушки.


• фарш мясний яловичина або яловичина + свинина – 500 г
• овочі асорті – 400 г
• томати у власному соку – 400 г
• цибуля ріпчаста – 1 шт
• часник – 2 зубчики
• прованські трави – 1 ст. ложка
• цукор – 2 ч. ложки
• зелень петрушки – 1/2 пучка
• олія соняшникова – 1 ст. ложка
• сіль і чорний мелений перець

РЕЙТИНГ РЕЦЕПТУ
(всього голосів: 6)
СУПЕРНЕ ДУЖЕ
60


У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Філе мінтаю в лимонному клярі

Філе мінтаю промити, промакати паперовим рушником, посолити, поперчити додати приправу. В тарілку просіяти борошно, додати щіпку солі...

Грецький салат з цитрусовими

Приготувати заправку. Вимиті овочі та сир нарізати великими кубиками, грубо порізати листя салату...

Кабачки з перцем і помідорами на зиму

Почистити кабачки, розрізати вздовж, видалити насіння, якщо велике. Половинки нарізати на на кубики 1,5-2 см. Солодкий перець розрізати вздовж, видалити насіння і перетинки. Нарізати шматочками приблизно 1,5 см. Щоб салат був яскравішим, використовувати різнокольоровий перець...

Гарбузові млинці на дріжджах

Очистіть гарбуз від шкірки та насіння. Наріжте невеликими шматочками та залийте 100 мл води. Поставте на вогонь і варіть під кришкою протягом 15 хвилин. Викладіть гарбуз у глибоку ємність. Влийте молоко та 300 мл води. Додайте цукор, сіль, яйця та олію. Збийте все занурювальним блендером до однорідності. Всипте дріжджі. Перемішайте усі інгредієнти віночком. Потім введіть борошно пшеничне. Знову перемішайте. Накрийте харчовою плівкою та залиште на 40 хвилин...

Кекс з гарбуза та кави

Гарбуз очистити, порізати шматочками і запекти до мякості. Другий варіант - гарбуз можна відварити до готовності. Готовий гарбуз перебити блендером до стану пюре...

ЛІНИВІ ВАРЕНИКИ З СИРОМ

Замішуємо тісто із сиру, частини цукрової пудри, борошна, кокосової стружки, манки і яйця. Ліпимо кульки. У кожну кульку кладемо ягоду...

Салат з кабачків з хроном і перцем

Кабачки вимити і нарізати на невеликі шматочки. Перець помити, видалити насіння і порізати кубиками...

Салат з консервованим тунцем і пекінською капустою

Пекінську капусту тоненько нарізати. Огірок і солодкий перець нарізати невеличкими кубиками...

Слойки з варенням

Духовку розігріти до 200 °С. Розморожене слойоне тісто розкачати і розрізати на квадрати...

Баклажани з помідорами на зиму

Простий, швидкий і смачний рецепт приготування баклажанів з помідорами на зиму дозволить вам зробити закуску, смак якої бездоганний, а також здивувати і порадувати своїх близьких. Закуска гарна і сама по собі і в різних салатах, овочевих рагу або, як заправка до мяса. Ну і найголовніше – відварна картопелька з цією закускою стане вашим улюбленим блюдом. Баклажани миємо і відрізаємо частину з хвостиком і листочками...