Класична солянка з куркою(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №106)

30 жовтня 2022р.
110


Куряче філе заливаємо водою і ставимо на плиту. Доводимо до кипіння і варимо близько 25 хвилин, періодично знімаючи піну.

У цей час подрібнюємо цибулю і всі види ковбас. Тонкою соломкою ріжемо солоні огірки. Нарізаємо маслини. У рослинній олії обсмажуємо цибулю до м’якості. Сюди ж відправляємо ковбасу і солоні огірки. Обсмажуємо все разом пару хвилин. Доповнюємо засмаження томатною пастою та розсолом. Тушкуємо 10 хвилин. Витягаємо куряче філе з бульйону, охолоджуємо його і нарізаємо невеликими шматочками. У бульйон відправляємо засмажку. Викладаємо сюди куряче філе. Доповнюємо заготівлю сіллю, зеленню та маслинами. Доводимо до кипіння та прибираємо з вогню.

Класична солянка з куркою готова. Розливайте по тарілках і подавайте до столу разом із лимоном та зеленню. Можна доповнити сметаною.


• Куряче філе 250 гр.
• Копчена ковбаса 250 гр.
• Варена ковбаса 250 гр.
• Цибуля ріпчаста 150 гр.
• Огірок солоний 200 гр.
• Огірковий розсіл 150 мл.
• Рослинна олія для смаження
• Томатна паста 2 ст.л.
• Сіль ½ ч. л.
• Маслини 100 гр.
• Лимон для подачі
• Сметана 40% для подачі
• Зелень для подачі
• Вода 1.5 л.

РЕЙТИНГ РЕЦЕПТУ
(всього голосів: 4)
СУПЕРНЕ ДУЖЕ
40


У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Квасолевий салат з оливками

Буряк нарізати невеликими кубиками, зелені оливки – колечками, консервовану квасолю промити, зелень дрібно порубати, заправити оливковою олією. Всі інгредієнти добре перемішати...

Курячі гомілки з капустою в духовці

Гомілки викласти в миску, додати сметану, паприку, сіль, перець і перемішати. Залиишити маринуватися на 20 хвилин. Сметану можна замінити на майонез. У капусти зняти верхні пошкоджені листя, видалити серединку, нашаткувати. Капусту краще брати молоду, в неї більш ніжне листя, тому в готовій страві вона получиться більш м’яка і соковита...

Салат з куркою, капустою та грибами

Обсмажити до золотистого кольору полоски курячої грудки та 10 хвилин обварювати порізані на 4 частини гриби. Нашаткувати тонко капусту, огірки порізати півкільцями...

Курячі биточки з сиром

Сир натерти, додати масло і зелень. Все перемішати. Масу покласти в пакет і сформувати ковбаску...

Голубці

Великий качан капусти помити і розібрати на листя. Відварити капустяне листя в підсоленій воді протягом 2-4 хвилин. Потім за допомогою гострого ножа акуратно зрізати потовщену частину листя. Рис відварити в підсоленій воді майже до готовності. Відкинути на сито і добре промити...

Салат з куркою і кукурудзою

Помідори черрі нарізаємо на 4 частини. Сир тремо на великій терці...

Буряк по-корейські

Буряк відварити протягом 10-15 хвилин. нарізати соломкою або натерти на терці для корейських салатів...

Салат з шинкою і грибами

Шинку і сир нарізати дрібним кубиком. Гриби нарізати скибками...

Салат з квасолею, огірком і морквою по-корейські

Куряче філе вимити і нарізати шматочками. Перекласти в глибоку миску, додати 3 ст.л. соєвого соусу і 1 ч.л. паприки...

Салат з чіпсами

Корейську моркву ріжемо на короткі смужки і викладаємо шаром на велику плоску тарілку. Промазуємо майонезом; Гриби потрібно відварити до готовності. Далі розрізаємо їх на дрібні шматочки; ...