Густий суп з шампіньйонами та
беконом(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №117)
2 листопада 2022р. | |
30 |
Скибочки бекону обсмажити в олії з обох боків до хрусткої скоринки і викласти на серветку, щоб стек зайвий жир.
Філе яловичини вимити холодною водою, обсушити та нарізати невеликими кубиками. Моркву та селера, очистивши, нашаткувати тонкою соломкою, червону цибулю – кубиками, печериці – скибочками. Часник порубати.
На жирі, що залишився від смаження бекону, обсмажити мясо і перекласти в каструлю. Обсмажити моркву, цибулю, селеру і додати до мяса.
У каструлю з мясом влити бульйон, викласти варену перловку, нарізані скибочками гриби, броколі та кукурудзу. Варити помішуючи близько 15 хв. Приправити соком лимона, часником, сіллю та перцем.
• 1 стіл. ложка рослинної олії
• 500 г філе яловичини
• 2 морква
• 1 червона цибулина
• 1 корінь селери
• 200 г печериць
• 1/2 скл. вареної перловки
• 1 зубчик часнику
• 1,5 л мясного бульйону
• 1 стіл. ложка лимонного соку
• 1/2 скл. консервованої кукурудзи
• 150 г броколі
(всього голосів: 9)
СУПЕР | НЕ ДУЖЕ |
9 | 0 |
Всі рецепти Салати Перші страви Другі страви Випічка Десерти Консервація Закуски Дитяче меню Корисні поради Рейтинг рецептів Пошук рецептів
У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
В першу чергу необхідно розчинити цукор в компоті. Для цього дані компоненти необхідно змішати в глибокій мисці з рослинним маслом і сіллю. Перемішати вміст ємності можна за допомогою віночка. Погасити соду яблучним оцтом і додати в суміш...
Усе порізати, скласти у каструлю (крім оцту), довести до кипіння, варити 40 хв, додати оцет, варити ще 5 хв, розкласти у гарячі стерильні банки, закрутити, вкутати до охолодження. Помідори можна ошпарити окропом і зняти шкірку...
Капусту тонко нашаткувати. Можна брати молоду капусту, а можна стару. Підготовлену капусту пересипати в каструлю, в якій буде тушкуватися наше блюдо. Влити олію і 9% оцет, додати сіль і цукор. Перемішати руками й трохи віджати, щоб капуста пустила сік. Залишити каструлю в стороні, поки займаєтеся іншими овочами...
Огірки нарізати невеликими кубиками або соломкою. Також кубиками або соломкою нарізаємо куряче філе...
Помідори черрі нарізаємо на 4 частини. Сир тремо на великій терці...
Нашаткувати тоненько капусту. Додати сіль, зім’яти руками...
Почистити апельсин від шкірки і профілірувати його. Філе апельсина нарізати на шматочки...
Ковбаски нарізати колечками. Картоплю кубиками (або соломкою/кільцями/півкільцями). Подрібнити цибулю, часник, кріп і перець. Скласти в чашу олію, цибулю, перець, ковбаски і часник. Режим «Смаження» на 17 хвилин (перемішувати що 2-3 хвилини. Для того, щоб був «рум’янець» потрібно готувати з відкритою кришкою)...
Гомілки викласти в миску, додати сметану, паприку, сіль, перець і перемішати. Залиишити маринуватися на 20 хвилин. Сметану можна замінити на майонез. У капусти зняти верхні пошкоджені листя, видалити серединку, нашаткувати. Капусту краще брати молоду, в неї більш ніжне листя, тому в готовій страві вона получиться більш м’яка і соковита...
Чищені кальмари облити окропом (не більше 20 секунд) і одразу промити під гарячою водою. Забрати плівку ззовні і в середині...