Курячий суп з вермішеллю(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №118)

2 листопада 2022р.
166


Куряче філе промити, залити водою, додати цибулю та поставити на маленький вогонь. Довести до кипіння. Потім треба додати порізану кубиками картоплю та натерту моркву. Періодично слід знімати піну з бульйону. Варити ще приблизно 20 хвилин. За 5 хвилин до готовності додати вермішель, спеції та зелень.


• 300-400 г курячого філе
• 1 ріпчаста цибуля
• 1 морква
• 3-4 картоплі
• 100 г дрібної вермішелі
• сіль, перець – за смаком
• зелень – за смаком

РЕЙТИНГ РЕЦЕПТУ
(всього голосів: 7)
СУПЕРНЕ ДУЖЕ
70


У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
ДЕРУНИ

Очищаємо картоплю й цибулю. На дрібній тертці натираємо картоплю й цибулю...

Картопляний пиріг з мясом і овочами

Філе порізати скибками, обсмажити, додати цибулю і часник, обсмажити, влити соєвий соус і бульйон, додати заморожені овочі, сіль і перець. Зверху викласти картопляне пюре рівним шаром, поставити у духовку на 40 хв...

Аджика з помідорів

Вимиті овочі нарізати часточками, перець очистити від кісточок і подрібнити. Почистити часник. Всі овочі разом з часником і чилі пропустити через м’ясорубку. Додати тертий хрін і перемішати. Перекласти суміш в емальований посуд і додати всі спеції і приправи, перемішати і залишити на ніч в холодильнику. Вранці обережно злити всю рідину, а овочеве пюре розкласти в баночки. Аджика готова. Зберігати в холодильнику...

Салат із баклажанів з помідорами

Баклажани почистити від шкірки і нарізати кружальцями товщиною 5-6 мм, обсмажити їх на сковорідці до золотого кольору. Викласти баклажани на паперові серветки, щоб позбутися зайвої олії...

Оладки з кабачком та картоплею

Очищену картоплю, кабачок та плавлений сир натерти на середній терці. В овочево-сирну масу розбити два яйця, ретельно перемішати до однорідності...

Баклажани з часником і зеленню без стерилізації на зиму

Беремо баклажани і готуємо їх: миємо, нарізаємо кружальцями, солимо і залишаємо на 30 хв. – щоб прибрати гіркоту. Утворену воду зливаємо. На соняшниковій олії підсмажуємо нарізані баклажани з 2-х сторін до зарум’янювання...

Арабський салат із апельсинів

Почистити апельсини до м’якоті і нарізати їх тонкими кільцями. Цибулю нарізати на тонкі пір’я...

Салат з рисом «Сніданок туриста» на зиму

Всі овочі перебрати, ретельно помити й обсушити рушником. Помідори очистити від плодоніжок і порізати на четвертинки або половинки, якщо томати дрібні...

Шоколадне суфле

Шоколад, вершкове масло і цукор розтопити на водяній бані. Потім масу охолодити до кімнатної температури. Додати жовтки й перемішати до однорідної маси. Акуратно вмішати збиті в міцну піну білки. Отриману масу викласти в заздалегідь охолоджені, змащені маслом і присипані цукром форми, наповнюючи їх наполовину. Випікати в розігрітій до 200С духовці протягом 7-8 хвилин. Під час випікання духовку відкривати не можна, інакше суфле опаде...

Смачні пампушки

У глибоку миску просійте борошно. В окрему миску викладіть свіжі дріжджі. Додайте половину цукру і влийте трохи теплого молока. Акуратно перемішайте до повного розчинення дріжджів, а потім влийте тепле молоко, що залишилося. Перемішайте. У суміш, що вийшла, всипте трохи борошна і перемішайте. Має вийти маса, консистенція якої нагадує рідку сметану...