Рисовий суп з болгарським перцем(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №119)

2 листопада 2022р.
270


Спочатку слід порізати картоплю та болгарський перець кубиками та натерти моркву. Рис слід промити під холодною водою. В каструлі довести воду до кипіння, додати рис, картоплю, моркву та цибулю. За 10 хвилин до готовності додати болгарський перець та спеції. Готовий суп посипати зеленню.


• півсклянки рису
• 1 ріпчаста цибуля
• 1 морква
• 3 картоплі
• 1 болгарський перець
• сіль, перець – за смаком
• зелень – за смаком

РЕЙТИНГ РЕЦЕПТУ
(всього голосів: 8)
СУПЕРНЕ ДУЖЕ
80


У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Курячі стегна, запечені з морквою та цибулею

Моркву помити, почистити, розрізати вздовж на 4 частини, а потім ще раз тільки поперек. Очистити цибулю і нарізати на четвертинки...

Гаряча закуска з кабачків і помідорів

Всі овочі промити і просушити. Кабачки нарізаємо кружечками по 1 см. Помідори також нарізати кружечками. Нарізати зелену цибулю. Скласти в форму для запікання нарізані овочі, чергуючи кабачки з помідорами. Посолити і поперчити овочі, додати за бажанням будь-які інші спеції...

Пиріг з картоплею і м’ясом

Приготуйте тісто. Змішайте половину кефіру, яйця, сіль, соду і борошно. Перемішайте. Додайте решту кефіру, постійно перемішуючи. Тісто має бути консистенції густої сметани. Нарізати цибулю кільцями, картоплю кружечками, м’ясо – тонкими смужками. М’ясо можна взяти абсолютно будь-яке – куряче, свиняче, у вигляді сосисок і ковбасок...

Картопляні млинці з м’ясом

Цибулину одну ріжемо дрібно або тремо для фаршу, другу – для млинців. Картоплю тремо на середній тертці, змішуємо з яйцем, сіллю і перцем, подрібненим часником і цибулею. ...

Капуста квашена класична

Капусту ріжуть на чотири частини, шаткують, виминають дуже обережно. Перемішують із сіллю і тісно складають у підготовлений емальований посуд. Посипають шаром моркви. Потім притискають гнітом, щоб сік повністю покрив капусту. Капусту три дні тримають у приміщенні, щоб вкисла. Потім гніт знімають і капусту перемішують, щоб випустити газ. Далі ще добу тримають у теплі, щоб „дозріла”. А потім перекладають у трилітрові банки. Сік повинен повністю покрити капусту в банці...

«Зелені» кабачкові оладки

Дуже ніжні, ароматні і смачні оладки виходять по цьому простому рецепту. Завдяки зеленій цибулі та петрушці, оладки будуть нарядно-зеленими та вітамінними. Приготувати їх – не складно, тому в кабачковий сезон слід неодмінно порадувати себе і близьких смачною і корисною стравою! А подавати їх краще зі сметаною чи простим сметано-часниковим соусом, рецепт якого ми також даємо...

Запечені овочі в маринаді

Перець помити, відрізати хвостики і почистити від насіння. Грубо нарізати. Кабачок добре помити, нарізати великими брусочками. Цибулю почистити, помити, нарізати півкільцями. Моркву помити, почистити, нарізати брусочками. Всі овочі змішати в глибокій ємності. Для маринаду змішати соєвий соус, оливкову олію, цукор, розчавлений часник, і лимонний сік. Полить овочі маринадом, перемішати і залишити на 1 год. Протягом однієї години, іноді перемішувати овочі, щоб вони рівномірно пропиталися. Помідори чері помити, розрізати...

Салат з овочів і печінки

Печінку нарізати тоненькими смужками і обсмажити на сильному вогні на сковорідці 8 хв. На великій терці натерти моркву і обсмажити, нарізати цибулю і теж обсмажити...

Салат з хурмою і авокадо

Куряче філе запекти чи обсмажити. Приготувати заправку з оливкової олії, соку лимона і гірчиці. ...

Мідії з помідорами

Мідій розморозити, промити, обсушити й викласти в сковороду. Обсмажити протягом 3 хвилин. Помідори помити, обсушити й нарізати. Цибулю почистити, помити й нашаткувати. Зелений салат помити й обсушити. Часник почистити і подрібнити. Цибулю, помідори, часник та зелень змішати. Додати сіль, перець й залишити на 15 хвилин. Додати в овочі мідій, перемішати й перекласти в салатник...