Томатний суп з фрикадельками(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №122)
2 листопада 2022р. | |
79 |
Насамперед підготуємо овочі. Цибулю і моркву очищуємо, цибулю ріжемо дрібними кубиками, моркву тремо на крупній тертці. У сковороді з товстим дном розігріваємо вершкове масло, обсмажуємо спершу цибулю, далі додаємо моркву і трохи перчика чилі. До овочів видавлюємо часник, додаємо суміш італійських трав, тушкуємо 5-7 хвилин. Далі до суміш вливаємо томати у власному соку. Якщо у вас є домашній томатний сік, можете сміливо замінити томати на сік. Тушкуємо овочі хвилин 20, кришкою Не закривайте. На цьому етапі овочі можна присолити і поперчити за смаком.
Тим часом із скибочки хліба зрізуємо скоринки, заливаємо декількома ложками бульйону. Яйце збиваємо виделкою, додаємо хлібний м’якуш, фарш, сіль і перець. Фарш перемішуємо і формуємо з нього невеликі фрикадельки. Щоб фрикадельки не прилипали до рук, змочуйте руки в холодній воді.
Коли овочі будуть готові, знімаємо сковороду з вогню, а на її місце ставимо каструлю з раніше підготовленим бульйоном. Коли бульйон закипить, опускаємо в нього фрикадельки і відварюємо до готовності. Бульйон проціджуємо через сито або марлю, до нього додаємо томатно-овочеву масу, доводимо суп до кипіння. Далі відправляємо в суп фрикадельки, знову чекаємо кипіння – суп готовий. Також, ви можете довести смакові якості супу до ідеального самостійно. Якщо вам не вистачає кислоти, додайте трохи лимонного соку, якщо ж суп вийшов занадто кислим – додайте цукор. Подаємо суп гарячим з великою кількістю свіжої зелені. Смачного!
• Морква – 2 шт;
• Часник – 4 зуб;
• Італійські трави – 1 ч.л;
• Вершкове масло – 2 ст.л;
• Томати у власному соку – 500 г;
• Перець чилі – за смаком;
• Хліб білий – 1 скибочка;
• Бульйон курячий – 1 літр;
• Яйце – 1 шт;
• Фарш курячий – 400 г;
• Йогурт без добавок – за смаком;
• Сіль і перець – за смаком;
• Зелень – за смаком.
(всього голосів: 4)
СУПЕР | НЕ ДУЖЕ |
4 | 0 |
Всі рецепти Салати Перші страви Другі страви Випічка Десерти Консервація Закуски Дитяче меню Корисні поради Рейтинг рецептів Пошук рецептів
У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Свіжу капусту нашаткувати і прим’яти. Огірок натерти на терці для корейської моркви, редиску натерти на дрібній терці...
Червону капусту тоненько нашаткувати. Посолити і прим’яти руками...
Очистіть гарбуз від шкірки та насіння. Наріжте невеликими шматочками та залийте 100 мл води. Поставте на вогонь і варіть під кришкою протягом 15 хвилин. Викладіть гарбуз у глибоку ємність. Влийте молоко та 300 мл води. Додайте цукор, сіль, яйця та олію. Збийте все занурювальним блендером до однорідності. Всипте дріжджі. Перемішайте усі інгредієнти віночком. Потім введіть борошно пшеничне. Знову перемішайте. Накрийте харчовою плівкою та залиште на 40 хвилин...
Картоплю помити, почистити, викласти в каструлю, залити водою і залишити варитися. А поки вона вариться, натерти сир, збити в мисці яйця, змішати їх із сиром і додати солі. Збити блендером до стану однорідної маси...
Куряче філе запекти чи обсмажити. Приготувати заправку з оливкової олії, соку лимона і гірчиці. ...
Порізати цибулю і часник на квадрати, обсмажити. Викласти туди ж м’ясо невеликими шматками, потримати ще пару хвилин на вогні. Додати подрібнену картоплю, перець, моркву, спеції за смаком...
Змішати в мисці яйця, 1 ст. л. олії та молоко, збити вінчиком, поступово додаючи борошно. Посолити. У вас повинно вийти негусте однорідне тісто без грудочок. Подрібнити цибулю й обсмажити її на невеликій кількості олії...
Куряче філе відварити в підсоленій воді 30-40 хв. Нарізати потім його невеликими кубиками...
Кабачки розрізати уздовж навпіл і видалити серцевину. Дрібно порізати цибулю. Болгарський перець – невеликими кубиками. Також дрібно порізати гриби. Сир натерти на крупній тертці. ...
У каструлю наливаємо воду і доводимо до кипіння. Кладемо в неї куряче філе. Моркву, цибулю, картоплю і корінь селери очищаємо від шкірки...