Томатний суп з фрикадельками(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №122)

2 листопада 2022р.
42


Насамперед підготуємо овочі. Цибулю і моркву очищуємо, цибулю ріжемо дрібними кубиками, моркву тремо на крупній тертці. У сковороді з товстим дном розігріваємо вершкове масло, обсмажуємо спершу цибулю, далі додаємо моркву і трохи перчика чилі. До овочів видавлюємо часник, додаємо суміш італійських трав, тушкуємо 5-7 хвилин. Далі до суміш вливаємо томати у власному соку. Якщо у вас є домашній томатний сік, можете сміливо замінити томати на сік. Тушкуємо овочі хвилин 20, кришкою Не закривайте. На цьому етапі овочі можна присолити і поперчити за смаком.

Тим часом із скибочки хліба зрізуємо скоринки, заливаємо декількома ложками бульйону. Яйце збиваємо виделкою, додаємо хлібний м’якуш, фарш, сіль і перець. Фарш перемішуємо і формуємо з нього невеликі фрикадельки. Щоб фрикадельки не прилипали до рук, змочуйте руки в холодній воді.

Коли овочі будуть готові, знімаємо сковороду з вогню, а на її місце ставимо каструлю з раніше підготовленим бульйоном. Коли бульйон закипить, опускаємо в нього фрикадельки і відварюємо до готовності. Бульйон проціджуємо через сито або марлю, до нього додаємо томатно-овочеву масу, доводимо суп до кипіння. Далі відправляємо в суп фрикадельки, знову чекаємо кипіння – суп готовий. Також, ви можете довести смакові якості супу до ідеального самостійно. Якщо вам не вистачає кислоти, додайте трохи лимонного соку, якщо ж суп вийшов занадто кислим – додайте цукор. Подаємо суп гарячим з великою кількістю свіжої зелені. Смачного!


• Цибуля – 2 шт;
• Морква – 2 шт;
• Часник – 4 зуб;
• Італійські трави – 1 ч.л;
• Вершкове масло – 2 ст.л;
• Томати у власному соку – 500 г;
• Перець чилі – за смаком;
• Хліб білий – 1 скибочка;
• Бульйон курячий – 1 літр;
• Яйце – 1 шт;
• Фарш курячий – 400 г;
• Йогурт без добавок – за смаком;
• Сіль і перець – за смаком;
• Зелень – за смаком.

РЕЙТИНГ РЕЦЕПТУ
(всього голосів: 4)
СУПЕРНЕ ДУЖЕ
40


У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Хек в кисло-солодкому соусі

Рибу очистити, обрізати плавники, прибрати нутрощі, плівку, ще раз добре промити. Розрізати вздовж хребта, а потім нарізати на порційні шматки...

Курячий рулет в пляшці

Курку розрізати на порційні шматки. В каструлю викласти курку, цілу почищену моркву і цибулю. Посолити. Влити воду, щоб повністю покрила м’ясо...

Пісочний пиріг з ревенем (румбамбаром)

Масло нарізати невеликими кубиками (трохи масла залишити), додати просіяне борошно, яйця і цукор. Розтерти тісто до утворення дрібної крихти. Покласти в холодильник на 30 хвилин. Ревень почистити, промити і нарізати. На попередньо змащену олією форму викласти частину тіста, потім ревень...

Канапка з плавленим сиром та помідорами

Нарізати хліб скибочками, викласти на суху сковорідку й підсушити на середньому вогні протягом 1‒2 хвилин до появи хрусткої скоринки. Плавлений сир нарізати тоненькими пластинками та викласти на хліб...

Баклажани, як гриби

Баклажани добре промити, відрізати хвостики, розрізати навпіл вздовж, потім кожну половинку також нарізати вздовж на 2-3 частини, в залежності від розміру баклажанів, нарізати досить крупними кубиками. Для того, щоб прибрати гіркоту з баклажанів, в миску влити 2 літри води, додати 1 чайну ложку солі, перемішати. Відправити баклажани в воду, залишити на 10-20 хвилин, потім баклажани відкинутим на сито і дати стекти воді...

Салат із редиски, рукколи і бринзи

Редиску нарізати тоненькими колечками. Нарізати петрушку, кріп і зелену цибулю, викласти в салатник до редиски...

Салат з кабачками і помідорами на зиму

Кабачок нарізати кубиками. Моркву натерти на великій терці, цибулю нарізати півкільцями, помідори кубиками...

Салат із авокадо з помідорами і кукурудзою

Помідори розрізати на частини. Авокадо очистити від шкіри і порізати кубиком...

Кабачки в вершковому соусі зі шпинатом і куркою

Філе куряче нарізати кубиком. В миску для маринування викласти нарізане філе і додати оливкову олію, часник (пропустити через прес), суміш сушених трав і сіль...

Салат з куркою, огірком і зеленим горошком

Куряче філе відварити до готовності і охолодити (воду посолити) Курку і огірок нарізати кубиками...