Мясний суп-пюре (від 1 року)(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №124)

2 листопада 2022р.
24


Філе індички вимити, нарізати невеликими кубиками та варити 10 хв. Перший бульйон злити, мясо знову залити окропом і варити на повільному вогні ще 40 хв. Овочі вимити, очистити від шкірки та нарізати дрібними кубиками. Моркву можна натерти на тертці. Нарізані овочі додати в бульйон і варити суп до готовності, приблизно 20-25 хв.⠀ Остиглий супчик збити занурювальним блендером до повного зникнення грудочок, так, щоб утворилася однорідна маса. Суп ще раз прокипятити на повільному вогні 5-7 хв, постійно помішуючи.


• Філе індички 200 г
• Картопля 1 шт. (Середнього розміру)⠀
• Морква 1 шт.
• Половина цибулини (червоної)
• Оливкова олія 1 ч. ложка

РЕЙТИНГ РЕЦЕПТУ
(всього голосів: 7)
СУПЕРНЕ ДУЖЕ
70


У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Сирний рулет

У глибоку миску вбиваємо яйця, всипаємо сіль і добре збити вінчиком. Додаємо в яйця натерту на дрібній тертці моркву, натертий сир, додаємо сметану, перемішати до однорідної маси. Форму застеляємо пергаментним папером, змащуємо соняшниковою олію і розподіляємо сирно-морквину масу по всьому деко...

Печиво з гарбузом

Спочатку підготувати гарбуз: запекти, разом із шкіркою при температурі 200 градусів 25-30 хвилин, посипавши кардамоном та корицею. Звільнити від шкірки, розім’яти виделкою, додати вершкове масло. Тісто: поєднати всі інгредієнти, замісити ніжне, гладке тісто. Забрати на 30 хвилин у пакет...

Макарони з крабовими паличками

Макарони відварити в підсоленій воді 8-10 хвилин, до готовності. Крабові палички нарізати кружальцями, твердий сир натерти на дрібній терці, часник і петрушку подрібнити...

Картопля, гриби, м’ясо запечені в духовці

Вибирайте свинячий ошийок, так страва виходить набагато смачніша. ...

Свиняча грудинка запечена в духовці

В глибоку посудину викласти кетчуп, соєвий соус, мед, гірчицю, аджику, копчену паприку, чорний мелений перець і сіль, натерти часник і добре все перемішати. Грудинку змастити приготовленим соусом...

Голубці

Великий качан капусти помити і розібрати на листя. Відварити капустяне листя в підсоленій воді протягом 2-4 хвилин. Потім за допомогою гострого ножа акуратно зрізати потовщену частину листя. Рис відварити в підсоленій воді майже до готовності. Відкинути на сито і добре промити...

Маринований оселедець з цибулею

Очищене філе оселедця нарізати на порційні шматки. Викласти в скляну миску де буде маринуватися оселедець. Змішати 9% оцет і воду у співвідношенні 1:3. Нарізати цибулю півкільцями і трохи зім’яти руками. Додати цибулю до оселедця і залити оцтом з водою. Для аромату додати декілька горошин перцю і лавровий листок. Маринувати оселедець 5-6 годин в холодильнику...

Суп з галушками

У каструлю наливаємо воду і доводимо до кипіння. Кладемо в неї куряче філе. Моркву, цибулю, картоплю і корінь селери очищаємо від шкірки...

Гарбузові млинці на дріжджах

Очистіть гарбуз від шкірки та насіння. Наріжте невеликими шматочками та залийте 100 мл води. Поставте на вогонь і варіть під кришкою протягом 15 хвилин. Викладіть гарбуз у глибоку ємність. Влийте молоко та 300 мл води. Додайте цукор, сіль, яйця та олію. Збийте все занурювальним блендером до однорідності. Всипте дріжджі. Перемішайте усі інгредієнти віночком. Потім введіть борошно пшеничне. Знову перемішайте. Накрийте харчовою плівкою та залиште на 40 хвилин...

Кабачки з сиром в духовці

Кабачки і помідори нарізати кружальцями. Викласти в форму, чергуючи один з одним...