Рагу зі свинини з картоплею і
капустою(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №13)
![]() | 22 травня 2022р. |
| 1328 |

Сало помити, нарізати невеликими скибочками. Покласти в каструлю з товстим дном і тушкувати на повільному вогні до утворення шкварок.
Помити і просушити м’ясо. Нарізати середніми шматочками і додати до сала. За бажанням сала можна не давати.
М’ясо смажити до утворення легкої скоринки, постійно помішуючи.
Картоплю порізати кубиками, капусту нашаткувати, цибулю нарізати півкільцями, а моркву – брусочками або кубиками. Можна потерти на терці.
Додати до м’яса капусту і цибулю з морквою. Тушкувати допоки капуста не зменшиться в об’ємі.
Потім додати картоплю і воду, все посолити, додати перець і інші спеції. Тушкувати на невеликому вогні до готовності.
Подавати гарячим, можна прикрасити дрібно січеною зеленню.
• картопля – 200-300 г,
• сало – 100 г,
• вода – 300 мл,
• капуста – 300 г,
• лавровий листок – 2 шт.,
• сіль, перець,
• улюблені спеції,
• морква – 2 шт.,
• цибуля – 2 шт.
(всього голосів: 17)
| СУПЕР | НЕ ДУЖЕ |
![]() | ![]() |
| 17 | 0 |
Всі рецепти
Салати
Перші страви
Другі страви
Випічка
Десерти
Консервація
Закуски
Дитяче меню
Корисні поради
Рейтинг рецептів
Пошук рецептів
У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Курку нарізати кубиками. Обсмажити на олії до золотистої скоринки...

Буряк, моркву і цибулю подрібнити в кухонному комбайні. Всі овочі викласти у велику каструлю, залити олією та половиною оцту. Перемішати, щоб олія рівномірно покрила овочі. Додати воду, накрити кришку і тушкувати овочі 15 хвилин. Помідори подрібнити в блендері. У каструлю з овочами вилити томатне пюре і решту оцту. Додати цукор, сіль, перець і лавровий лист. Накрити кришкою і тушкувати все разом 40 хвилин, періодично помішуючи...

М’ясо відварити в підсоленій воді, нарізати соломкою. Печериці скибками...

Промиті овочі відварюємо і очищаємо, натираємо на тертці, картоплю – на великій, буряк і морква – на дрібній. Натерті овочі розкладаємо в окремі ємності. Гриби нарізаємо невеликими шматочками, обсмажуємо з дрібно нарізаною цибулею з додаванням невеликої кількості масла, солі і спецій. Готуємо заправку для салату, змішавши майонез з соєвим соусом і бальзамічним оцтом. В приготовану форму або просто на тарілку для подачі викладаємо шар картоплі...

Тоненько нашаткувати капусту. Соломкою нарізати відварене до готовності в підсоленій воді куряче філе...

Кабачки і помідори нарізати кружальцями. Викласти в форму, чергуючи один з одним...

Почистити, нарізати на брусочки кабачок. Обсмажити на маленькому вогні 8 хвилин...

Цвітну капусту поділити на невеликі суцвіття, відварити 5 хвилин в підсоленій воді. Соломкою нарізати огірки, ковбасу, сир, перець, подрібнити кріп и часник...

Моркву помити, почистити й нарізати за допомогою овочечистки тонкою локшиною. Огірок помити й нарізати так само. Зелень петрушки й базиліку помити, обсушити, подрібнити, і розтерти в ступці. Додати сіль, перець та сметану, добре перемішати...

Висипаємо сир у зручну місткість, в якій можна буде вимішати всі інгредієнти. За допомогою сита просіємо трохи борошна для наших сирників. Не обовязково додавати багато борошна, для нашого рецепту буде цілком достатньо 1 – 2 ст. л...


