Рагу зі свинини з картоплею і
капустою
(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №13)

22 травня 2022р.
137


Сало помити, нарізати невеликими скибочками. Покласти в каструлю з товстим дном і тушкувати на повільному вогні до утворення шкварок.

Помити і просушити м’ясо. Нарізати середніми шматочками і додати до сала. За бажанням сала можна не давати.

М’ясо смажити до утворення легкої скоринки, постійно помішуючи.

Картоплю порізати кубиками, капусту нашаткувати, цибулю нарізати півкільцями, а моркву – брусочками або кубиками. Можна потерти на терці.

Додати до м’яса капусту і цибулю з морквою. Тушкувати допоки капуста не зменшиться в об’ємі.

Потім додати картоплю і воду, все посолити, додати перець і інші спеції. Тушкувати на невеликому вогні до готовності.

Подавати гарячим, можна прикрасити дрібно січеною зеленню.


• м’якоть свиняча – 500 г,
• картопля – 200-300 г,
• сало – 100 г,
• вода – 300 мл,
• капуста – 300 г,
• лавровий листок – 2 шт.,
• сіль, перець,
• улюблені спеції,
• морква – 2 шт.,
• цибуля – 2 шт.

РЕЙТИНГ РЕЦЕПТУ
(всього голосів: 4)
СУПЕРНЕ ДУЖЕ
40


У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Соус із журавлини

Цибулю почистити й нарізати. З апельсина зняти тертушкою цедру, розрізати навпіл і видавити сік. У чашу мультиварки покласти шматочок масла. Увімкнути режим «Випічка». Коли масло розтопиться, викласти в чашу цибулю й обсмажити її до золотистого кольору. Додати цедру апельсина та мед. Обсмажувати З хвилини. Журавлину помити й подрібнити блендером, вилити ягідне пюре в чашу. Додати сік апельсина, сіль та перець. Готувати 20 хвилин у режимі «Плов». Охололий соус...

Молода картопля в духовці

Молоду картоплю відварити зі шкіркою до пів готовності в підсоленій воді. Готову картоплю розрізати на половинки...

Рублені курячі котлети, дієтичні

Філе куряче нарізати маленькими шматочками. Цибулю нарізати дрібно...

Запечена скумбрія

У скумбрії відрізати голову, хвіст, розрізати черево, видалити нутрощі і чорні плівки. Добре промити рибку під протічною водою...

Пампухи на сметані

Дріжджі розчинити в молоці. Окремо змішати жовтки, сметану, оцет, цукор, борошно. Влити молоко в борошняну суміш, додати цукати і замісити тісто. Накрити рушником і прибрати в тепле місце на 30 хвилин...

Зелений борщ

Картоплю помити, почистити та порізати середніми кусочками. Цибулю почистити та порізати дрібними кубиками...

Курячі відбивні з сиром

Курячу грудинку розріжте вздовж на 2 частини та трохи відбийте. Додайте сіль та перець. Сир твердий натріть на дрібній терці. Він додасть страві ніжний смак та золотаву скоринку...

Деруни з картоплі. Готуємо швидко і смачно!

Чистимо картоплю і цибулю. Картоплю потерти на мілкій терці. З потертої картоплі злити воду в окрему посуду. Дати трохи відстоятися воді, щоб крохмаль осів на дні, після цього воду зливаємо. Крохмаль добавляємо до потертої картоплі. Щоб картопля не чорніла потрібно добавити дві столові ложки сметани. Збиваємо яйця до однорідної суміші, добавляємо сіль, перець. Змішуємо з потертою картоплею. Додаємо одну чайну ложку соди, потім борошно...

Салат з копченої скумбрії і печеної картоплі

Картоплю помити щіткою, загорнути у фольгу і запекти в духовці до готовності. Трохи охолодити, почистити і нарізати кубиками. Рибу почистити, видалити шкіру і кістки. Порізати на шматочки...

Морквяні котлети в духовці

Моркву очистіть та натріть на великій терці. Викладіть у сотейник. Сюди ж влийте молоко, додайте вершкове масло та сіль. Поставте на повільний вогонь і тушкуйте, помішуючи до готовності приблизно 15-20 хвилин. Потім всипте манну крупу...