Хліб-плетенка(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №136)
![]() | 3 листопада 2022р. |
![]() | 654 |

У мисці змішати дріжджі, цукор та воду і залишити на 15 хвилин. Збити два яйця. До борошна додати яєчну суміш та дріжджі - перемішати. Потім додати олію та сіль, щоб замісити еластичне тісто. Тісто помістити в миску та залишити на 1,5 години. Розділити тісто на дві частини і добре вимісити. Кожний шматок тіста розділити на три довгі шматки і сплести з них дві коси. Залишити під плівкою на 40 хвилин. Змастити плетенки яйцем і присипати цукровою пудрою. Випікати в розігрітій до 180 градусів духовці 30 хвилин.
(всього голосів: 6)
СУПЕР | НЕ ДУЖЕ |
![]() | ![]() |
6 | 0 |
Всі рецепти








У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Чистимо, миємо цибулю та часник, подрібнюємо їх за допомогою мясорубки або блендера. ...

Порізати листя салату, нарізати помідор невеличкими скибками, сир нарізати кубиками, також нарізати відварену курку. З квасолі зливаємо рідину. Додаємо її в салат разом з сухариками. Додаємо майонез і все перемішуємо...

Моркву почистити і натерти на крупній терці. Часник подрібнити...

Печінку нарізати тоненькими смужками і обсмажити на сильному вогні на сковорідці 8 хв. На великій терці натерти моркву і обсмажити, нарізати цибулю і теж обсмажити...

Розігрійте духовку до 220 градусів. Надайте тісту руками форму кола діаметром 30 см...

Промиті овочі відварюємо і очищаємо, натираємо на тертці, картоплю – на великій, буряк і морква – на дрібній. Натерті овочі розкладаємо в окремі ємності. Гриби нарізаємо невеликими шматочками, обсмажуємо з дрібно нарізаною цибулею з додаванням невеликої кількості масла, солі і спецій. Готуємо заправку для салату, змішавши майонез з соєвим соусом і бальзамічним оцтом. В приготовану форму або просто на тарілку для подачі викладаємо шар картоплі...

Свиняче або яловиче серце відварити в добре підсоленій воді 40-50 хвилин. Картоплю нарізати маленькими кубиками і обсмажити на олії, трохи посолити...

Маргарин потрібно добре розтерти з борошном. Додати майонез...

Огірки і підкопчену ковбасу нарізати спочатку кружальцями, а потім соломкою. Висипаємо це в миску, додаємо горошок, сухарики, свіжу зелень і майонез...

Нашаткувати тоненько капусту. Додати сіль, зім’яти руками...