Кабачки з рисом і грибами(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №14)
![]() | 22 травня 2022р. |
![]() | 135 |

Кабачки розрізати уздовж навпіл і видалити серцевину. Дрібно порізати цибулю. Болгарський перець – невеликими кубиками. Також дрібно порізати гриби. Сир натерти на крупній тертці.
Помідори бланшувати 2 хвилини, зняти шкірку і потерти на дрібній тертці.
Рис відварити до готовності.
У сковороді на розігрітій олії спасерувати цибулю 5 хвилин. Додати болгарський перець і обсмажувати 5 хвилин. Додати гриби і тушити під кришкою 10 хвилин. До готових овочів додати рис, спеції, посолити і перемішати.
Кабачки викласти на змащене олією деко, наповнити овочами і поставити у розігріту до 180° С (350° F) духовку на 10 хвилин.
Сметану змішати з протертими помідорами, паприкою і борошном, посолити, поперчити. Отриманим соусом залити зверху кабачки, посипати тертим сиром і пекти ще 15 хвилин.
• гриби – 200 г,
• цибулина,
• болгарський перець – 1 шт.,
• помідори – 3-4 шт.,
• рис – 2 ст. л.,
• голландський сир – 50 г,
• сметана – 3 ст. л.,
• борошно – 1 ч. л.,
• олія – 4 ст. л.,
• щіпка меленої паприки,
• мелений духмяний перець за смаком,
• чорний мелений перець за смаком,
• сіль за смаком.
(всього голосів: 8)
СУПЕР | НЕ ДУЖЕ |
![]() | ![]() |
8 | 0 |
Всі рецепти








У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Банани, апельсини, яблука і ківі очистити від шкірки і нарізати невеликими шматками. Заправити натуральним йогуртом...

Один кабачок промити, очистити і нарізати кружальцями шириною приблизно 5-7 мм. Покласти кабачки в миску. Додати сіль за смаком, мелений чорний перець, пів чайної ложки сухого часника і пів чайної ложки солодкої копченої паприки...

Буряк, моркву і цибулю подрібнити в кухонному комбайні. Всі овочі викласти у велику каструлю, залити олією та половиною оцту. Перемішати, щоб олія рівномірно покрила овочі. Додати воду, накрити кришку і тушкувати овочі 15 хвилин. Помідори подрібнити в блендері. У каструлю з овочами вилити томатне пюре і решту оцту. Додати цукор, сіль, перець і лавровий лист. Накрити кришкою і тушкувати все разом 40 хвилин, періодично помішуючи...

Розігрійте духовку до 220 градусів. Надайте тісту руками форму кола діаметром 30 см...

Нарізаємо редиску, яблуко і яйце. Все змішуємо, поливаємо лимонним соком, додаємо шпинат і заправляємо сметаною або йогуртом...

Помити й обсушити всі овочі. У огірків відрізати кінчики й порізати їх на досить тонкі кружальця (не більше 3 мм). У помідорів і перців видалити плодоніжки, порізати великими шматочками. Часник почистити. Помідори, перець і часник подрібнити блендером або за допомогою мясорубки...

Кефір повинен мати температуру 35 градусів, тобто не бути холодним. Додаємо до нього сіль, вводимо яйце і добре збовтуємо. Насипаємо борошно, додаємо при замісі до тих пір, поки тісто не перестане поглинати продукт. Мнемо добре руками, залишаємо на годину...

У глибоку миску вбиваємо яйця, всипаємо сіль і добре збити вінчиком. Додаємо в яйця натерту на дрібній тертці моркву, натертий сир, додаємо сметану, перемішати до однорідної маси. Форму застеляємо пергаментним папером, змащуємо соняшниковою олію і розподіляємо сирно-морквину масу по всьому деко...

Авокадо очистити и нарізати кубиком середнього розміру. Полити лимонним соком. Перемішати і відставити в сторону на 5-10 хв. Перець очистити від насіння і нарізати тонкою соломкою...

Крила вимити, потім порізати кожен на три частини; Сковороду розігріти, налити олію і викласти мясо; ...