Млинці з сиром(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №145)
4 листопада 2022р. | |
28 |
У 200 мл теплого молока додайте столову ложку розтопленого вершкового масла та чайну ложку цукру. Всипте 150 г борошна і сіль. Перемішайте. Додайте ще 200 мл молока та 150 г борошна. Ретельно перемішайте.
Сковорідку змажте рослинною олією і смажте млинці діаметром 15-16 см. Викладіть їх на тарілку.
Відваріть яйця круто, натріть на дрібній терці та розімніть виделкою. Цибулю та зелень дрібно наріжте.
Сир твердий натріть на дрібній терці. Перемішайте яйця, зелень і сир. Посоліть, якщо треба. Начинка для млинців готова.
Викладаємо начинку в центр млинця та загортаємо спочатку бокові краї, потім - нижній. Закриваємо наш «конвертик» і перевертаємо швом донизу.
Викладаємо млинці на сковорідку, посипаємо тертим сиром і підсмажуємо на слабенькому вогні 5 хв. під кришкою.
• Борошно - 300 г
• Цукор - 1 ст. л
• Сіль - 0,5 ч. л.
• Масло вершкове - 2 ст. л
• Сир твердий - 100 г
• Яйце куряче - 3 шт.
• Олія рослинна - 1/2 ст.
• Цибуля зелена - 1 пучок
• Зелень (кріп та/або петрушка) - 1 пучок
(всього голосів: 6)
СУПЕР | НЕ ДУЖЕ |
6 | 0 |
Всі рецепти Салати Перші страви Другі страви Випічка Десерти Консервація Закуски Дитяче меню Корисні поради Рейтинг рецептів Пошук рецептів
У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Яловичину порізати на скибочки так, щоб вони були не товщі одного сантиметра. Приготувати маринад, змішавши терту цибулю з іншими інгредієнтами зі списку і приправами. Помістити в нього м’ясо і дати постояти кілька годин...
Буряк відварити чи запекти в духовці і охолодити. Почистити і нарізати кубиками...
Нарізати крабові палички, помідори. З кукурудзи злити рідину. Нарізати дрібно кріп. З’єднати всі продукти, пропустити через прес часник, додати мелений перець і майонез. Перемішати...
Перці добре промити, протерти насухо, розрізати навпіл і вирізати серцевину з насінням, залишивши хвостики. Щоб перчик добре пропекти і шкурка краще відокремлювалася, треба змастити його з зовнішнього боку олією. Викласти перчик у форму для запікання...
Молоду картоплю відварити зі шкіркою до пів готовності в підсоленій воді. Готову картоплю розрізати на половинки...
Філе куряче нарізати маленькими шматочками. Цибулю нарізати дрібно...
Молоду велику картоплю добре помити щіткою. Зварити в мундирі до готовності...
Нашаткувати капусту і трохи прим’яти. Нарізати куряче філе і обсмажити зі спеціями і часником...
Почистити апельсини до м’якоті і нарізати їх тонкими кільцями. Цибулю нарізати на тонкі пір’я...
Зваріть 3 яйця і потріть їх у великій тертці. Натріть моркву на дрібній тертці, а картопля на великій і відіжміть від соку. Кабачок натріть на великій тертці і змішайте з іншими овочами. Сире яйце збийте віночком, змішайте з іншими продуктами і поставте масу в холодильник на півгодини. Добре перемішайте тісто, руками сформуйте котлети (сік можна віджимати) і випікайте в духовці 20 хвилин при температурі 180 °C...