Оладки з кабачком та картоплею(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №147)

4 листопада 2022р.
94


Очищену картоплю, кабачок та плавлений сир натерти на середній терці.

В овочево-сирну масу розбити два яйця, ретельно перемішати до однорідності.

Додаємо борошно та сіль, зелень ще раз ретельно перемішуємо.

На розігріту пательню налити рослинну олію, смажити оладки до золотистої скоринки 2-3 хв. З кожної сторони. Подавати зі сметаною.


• Картопля – 2 шт.
• Кабачок – 1 шт.
• Плавлений сир – 1 шт.
• Яйця курячі – 2 шт.
• Борошно – 1 ст. л.
• Олія рослинна– 2 ст. л.
• Сметана – 100 мл.
• Сіль – за смаком
• Зелень

РЕЙТИНГ РЕЦЕПТУ
(всього голосів: 5)
СУПЕРНЕ ДУЖЕ
50


У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Баклажани з помідорами на зиму

Простий, швидкий і смачний рецепт приготування баклажанів з помідорами на зиму дозволить вам зробити закуску, смак якої бездоганний, а також здивувати і порадувати своїх близьких. Закуска гарна і сама по собі і в різних салатах, овочевих рагу або, як заправка до мяса. Ну і найголовніше – відварна картопелька з цією закускою стане вашим улюбленим блюдом. Баклажани миємо і відрізаємо частину з хвостиком і листочками...

Запіканка з кабачка

Будь-який мясний фарш обсмажуємо в олії на повільному вогні. Солимо, перчимо за смаком. Ріпчасту цибулю подрібнюємо. Додаємо в сковороду з фаршем і обсмажуємо...

Фаршировані перці в томатному соці на зиму

Для консервування краще брати солодкий перець з тонкою шкіркою. Стиглі неушкоджені перці добре вимити, зрізати верхівку з плодоніжкою, видалити насіння. У великій каструлі закип’ятити воду. Занурити в неї перці на 3 хвилини. Відкинути на сито і викласти на паперові серветки зрізом донизу. Цибулю і моркву вимити, почистити і нарізати тонкою соломкою. Часник очистити, дрібно нарізати. Петрушкуі кінзу вимити, висушити паперовими рушниками, дрібно нарізати...

Салат з консервованим тунцем

Відварити яйця. В тунець додати гірчицю, мед, сіль, перець...

Пампухи на сметані

Дріжджі розчинити в молоці. Окремо змішати жовтки, сметану, оцет, цукор, борошно. Влити молоко в борошняну суміш, додати цукати і замісити тісто. Накрити рушником і прибрати в тепле місце на 30 хвилин...

Деруни з кабачків

Такий варіант страви практично не відрізняється від дерунів з картоплі. Почистіть 1 середній кабачок від шкірки та плодоніжки (зернята можете залишити). Натріть його на середній терці, посоліть та залиште настоятися, щоб виділився сік. Для цього можете пересипати кабачок у сито та залишити стікати...

Класичне м’ясо по-французьки в духовці

М’ясо промити, нарізати на шматки і відбити. Обтерти спеціями, викласти у форму, покрити кільцями цибулі, кільцями помідора, тертим сиром і промазати майонезом. Готувати 50 хвилин на 180 градусах до рум’яності...

Салат з тунцем і овочами

Редьку салатну очистити, розрізати на 4 частини, нарізати дуже тонко. Оливки нарізати тоненькими кільцями...

Салат з пекінською капустою

Нашаткувати капусту і моркву. Додати нарізану цибулю. У воді розчинити крохмаль...

Гарбузова каша на молоці в мультиварці

Нарізаного кубиками гарбуза помістіть в чашу мультиварки, посипте цукром, перемішайте та відставте на 10 хвилин. Молоко і воду закипятіть окремо. Рис промийте і залийте на 10 хвилин окропом, злийте воду. Вершкове масло наріжте кубиками і покладіть в чашу мультиварки. Залийте в чашу молоко і окріп, закрийте кришку мультиварки. Тепер поставте мультиварку у відповідний режим, та чекайте, поки каша буде готова. Через 40-60 хвилин (залежить від мультиварки) кашу можна...