Оладки з кабачком та картоплею(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №147)
4 листопада 2022р. | |
32 |
Очищену картоплю, кабачок та плавлений сир натерти на середній терці.
В овочево-сирну масу розбити два яйця, ретельно перемішати до однорідності.
Додаємо борошно та сіль, зелень ще раз ретельно перемішуємо.
На розігріту пательню налити рослинну олію, смажити оладки до золотистої скоринки 2-3 хв. З кожної сторони. Подавати зі сметаною.
• Кабачок – 1 шт.
• Плавлений сир – 1 шт.
• Яйця курячі – 2 шт.
• Борошно – 1 ст. л.
• Олія рослинна– 2 ст. л.
• Сметана – 100 мл.
• Сіль – за смаком
• Зелень
(всього голосів: 5)
СУПЕР | НЕ ДУЖЕ |
5 | 0 |
Всі рецепти Салати Перші страви Другі страви Випічка Десерти Консервація Закуски Дитяче меню Корисні поради Рейтинг рецептів Пошук рецептів
У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Куряче філе розрізати вздовж на 3 частини, натерти сіллю і приправою «Каррі» Обсмажити філе на олії з кожного боку по 5 хв...
Нарізати цибулю півкільцями, замаринувати на 10-15 хв. в оцті або лимонній кислоті і теплій воді Куряче філе нарізати невеликими кубиками, перець – невеликою соломкою...
Зваріть 3 яйця і потріть їх у великій тертці. Натріть моркву на дрібній тертці, а картопля на великій і відіжміть від соку. Кабачок натріть на великій тертці і змішайте з іншими овочами. Сире яйце збийте віночком, змішайте з іншими продуктами і поставте масу в холодильник на півгодини. Добре перемішайте тісто, руками сформуйте котлети (сік можна віджимати) і випікайте в духовці 20 хвилин при температурі 180 °C...
Картоплю і яйця відварити. Всі інгредієнти нарізати на невеликі кубики...
Свіжу капусту нашаткувати і прим’яти. Огірок натерти на терці для корейської моркви, редиску натерти на дрібній терці...
Тісто виходить рідке, як сметана. Вилийте його на пательню, змащену маслом і вже зверху покладіть будь-яку начинку (томат, ковбаса, солоні огірочки, оливки). Залийте майонезом, і зверху посипте товстим шаром сир...
Необхідно висипати борошно, так що б вийшла гірка. У центрі зробити поглиблення...
Кефір повинен мати температуру 35 градусів, тобто не бути холодним. Додаємо до нього сіль, вводимо яйце і добре збовтуємо. Насипаємо борошно, додаємо при замісі до тих пір, поки тісто не перестане поглинати продукт. Мнемо добре руками, залишаємо на годину...
Шинку нарізати соломкою. Пекінську капусту нашаткувати...
Збити 2 яйця, 150 г сметани, розмякшене масло, сіль, додати борошно. Замісити тісто, накрити його серветкою і залишити на 15 хвилин. Вимішувати тісто до тих пір, поки воно не перестане липнути до рук. Очистити і дрібно нарізати гриби, обсмажити на вершковому маслі...