Піца на сковороді(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №148)
![]() | 4 листопада 2022р. |
![]() | 187 |

1. Готуємо тісто: у глибокій мисці змішати яйця, сметану і майонез. Додати борошно, добре перемішати. Тісто має вийти рідким, трохи густішим за сметану.
2. Велику сковороду змастити олією. Вилити на сковороду тісто і рівномірно розгладити по дну.
3. Нарізати ковбасу кружечками середнього розміру, викласти на тісто.
4. Нарізати помідори тонкими кружечками, викласти зверху на ковбасу.
5. Натерти твердий сир на крупній тертці і рясно посипати помідори.
6. Накрити сковорідку кришкою і готувати на повільному вогні 10 хвилин. За цей час сир зверху розплавиться, а тісто підрумяниться і стане золотисто-коричневим.
• Помідори - 2 шт.
• Твердий сир - 150 г
• Майонез легкий - 3 ст. л.
• Сметана - 4 ст. л.
• Яйця курячі - 2 шт.
• Борошно - 9 ст. л.
• Олія - 1 ч. л.
(всього голосів: 9)
СУПЕР | НЕ ДУЖЕ |
![]() | ![]() |
9 | 0 |
Всі рецепти








У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Це чудовий варіант пісного обіду або для дієтичного харчування. За потреби можете додати шматочки м’яса або ще кілька видів овочів: кабачки, цвітну капусту, броколі. Але в рецепті використано лише цибулю, моркву, перець та баклажан. Овочі очистити, порізати півкільцями, перець подрібнити соломкою...

Крупу промиваємо кілька разів, потім висипаємо в каструльку з 1,5 літрами окропу і відварюємо до готовності. Незважаючи на те, що страва буде солодкою, воду потрібно посолити. Це зробить рис смачнішим. Родзинки заливаємо теплою, але не гарячою водою, залишаємо хвилин на 20, щоб виноградини набухли і стали соковитіші. Потім воду зливаємо, родзинки підсушуємо рушником...

Картоплю і кабачок очистити і нарізати. Викласти в форму, застелену фольгою. Яловичину нарізати смужками і відправити до кабачка з картоплею...

Авокадо порізати шматочками. Скласти в салатник і полити лимонним соком, щоб воно не потемніло...

Крабові палички, сир і яйця нарізати кубиками. Гриби і зелену цибулю дрібно нарізати...

Куряче філе нарізати на середні шматки. Бекон і огірки нарізати на смужки, печериці нарізати великими шматками, сир натерти на крупній терці...

Приготувати маринад: В окремий посуд налити кефір, помістити в нього дрібно нарізаний часник (1-2 зубчики), додати сіль, перець і суміш італійських трав...

Збийте жовтки з цукром, крохмалем і ваніліном. Додайте сік лимона. Закипятіть молоко. Постійно помішуючи, введіть тонкою цівкою збиті жовтки. І на повільному вогні доведіть майже до кипіння. Охолодіть...

Смачний салат, який готується без термічної обробки. Єдина умова - зберігання його повинно проводитися в приміщенні з температурою не вище +10 градусів, підійде холодний льох або холодильна камера. Тоді він може спокійно стояти до 3-4 місяців. Салат зручний тим, що спочатку готується з маслом, і після відкриття його можна, не заправляючи, подавати до столу...

Листя салату вимити і висушити. Копчену грудинку нарізати тонкими скибками. Помідори черрі нарізати навпіл. Цибулю нарізати кільцями або півкільцями. За бажанням цибулю можна замаринувати (2 ст.л. оцту + 1 ст.л. цукру). Приготувати заправку...