Салат з баклажанів, помідорів та
сиру(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №15)
![]() | 22 травня 2022р. |
![]() | 243 |

Баклажани порізати тонкими скибочками, добре посолити та залишити на 30 хвилин.
Коли виділиться сік, серветкою видалити його разом із сіллю.
Збризнути баклажани олією і запекти в духовці (12-15 хвилин при 200°С (390°F).
Дрібно порізати зелень і часник, додати оливкову олію, сіль та перець за смаком, добре розмішати. Цим соусом полити запечені скибочки баклажанів.
На широку тарілку викласти салатне листя.
Після того, як баклажани охолонуть, злити маринад і викласти шматочки на листя салату.
Крупно порізати помідори та бринзу, викласти на баклажани. До залишків маринаду додати лимонний сік, перемішати і рівномірно полити салат.
• помідори – 2 шт.,
• бринза – 100 г,
• листя салату,
• оливкова олія – 4 ст. л.,
• сік лимона – 1 ст. л.,
• часник – 2 зубці,
• базилік, петрушка,
• сіль, перець за смаком
(всього голосів: 5)
СУПЕР | НЕ ДУЖЕ |
![]() | ![]() |
5 | 0 |
Всі рецепти








У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Баклажани почистити від шкірки і нарізати кружальцями товщиною 5-6 мм, обсмажити їх на сковорідці до золотого кольору. Викласти баклажани на паперові серветки, щоб позбутися зайвої олії...

Шинку нарізати соломкою. Сир натерти на терці...

Нарізати хліб скибочками, викласти на суху сковорідку й підсушити на середньому вогні протягом 1‒2 хвилин до появи хрусткої скоринки. Плавлений сир нарізати тоненькими пластинками та викласти на хліб...

Огірки, сир і авокадо нарізати дрібним кубиком. Додати майонез, сік лимона і сіль...

Порізати цибулю і часник на квадрати, обсмажити. Викласти туди ж м’ясо невеликими шматками, потримати ще пару хвилин на вогні. Додати подрібнену картоплю, перець, моркву, спеції за смаком...

Приготувати фарш. Кукурудзяну крупу крупного помелу перебрати, замочити на 5-6 годин і зварити...

1. У миску виливають яйця, збивають та солять. Потім заливають молоко та інгредієнти ретельно збивають. 2. Далі додають борошно, і знову все перемішують. Потім черга сиру, який натирають на тертці і поступово засипають, помішуючи суміш...

Моркву натерти на великій терці. Перець нарізати на широкі смужки...

Вишню помийте, видаліть кісточки і пересипте крохмалем. Для тіста яйця збийте з цукром і ванільним цукром до пишної піни. Додайте порціями просіяне борошно з розпушувачем, не перестаючи збивати. Тісто має бути однорідним та консистенції сметани середньої густоти...

Цибулю розділити навпіл, одну частину дрібно нарізати, а іншу перетерти. Нарізану частину викласти до фаршу, приправити все спеціями...