Заливний овочевий пиріг з сиром(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №152)
![]() | 4 Листопада 2022р. |
![]() | 42 |

Всі овочі подрібнити та перемішати.
Змішати борошно, розпушувач і сіль. Додати сметану, яйця, майонез. Все ретельно перемішати.
Твердий сир натерти на крупній тертці.
Форму змастити олією, викласти овочі на дно, посипати тертим сиром, вилити поверх начинки тісто.
Випікати в духовці за 180°С близько 30 хвилин, до утворення румяної скоринки.
Ви можете додавати в простий заливний пиріг будь-які овочі, крім помідорів.
• Перець болгарський - 200 г
• Зелена цибуля - 1 невеликий пучок
• Твердий сир - 150 г
• Борошно - 6 ст. л.
• Сметана - 5 ст. л.
• Майонез легкий - 3 ст. л.
• Яйця - 3 шт.
• Розпушувач - 1 ч. л.
• Сіль - 1/2 ч. л. (у начинку і в тісто)
• Зелень - за бажанням
• Олія - 1 ч. л.
(всього голосів: 5)
СУПЕР | НЕ ДУЖЕ |
![]() | ![]() |
5 | 0 |
Всі рецепти Салати Перші страви Другі страви Випічка Десерти Консервація Закуски Дитяче меню Корисні поради Рейтинг рецептів Пошук рецептів
У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

До пошаткованої капусти додають сіль і потрохи вминають. Далі одразу перекладають у сухі чисті трилітрові банки: шар капусти, лаврове листя, кілька горошин духм’яного і чорного перцю, тмин, далі знову шар капусти. І так чергувати кілька разів. Добре втрамбувати капусту, щоб та пустила сік. У банку втиснути пластикову кришку, тільки перевернутим боком, і закрити капроновою кришкою. Банки одразу поставити на холод. Капусту в банках не перемішувати, не випускати гази...

Свіжу капусту нашаткувати і прим’яти. Огірок натерти на терці для корейської моркви, редиску натерти на дрібній терці...

Гарбуз очистити від шкіри і насіння. Нарізати скибками, викласти на бритванок, застелений пергаментним папером, посипати мускатним горіхом і випікати 30 хв. при температурі 180 С. Готовий гарбуз нарізати середніми кубиками...

Розігріти духовку до 200°С. Змастити форму для запікання олією. Філе риби нарізати тонкими скибочками. Зелень подрібнити...

Ковбасу нарізати тонкою соломкою. Помідори нарізати дрібним кубиком...

Картоплю почистити, помити і відварити в підсоленій воді до готовності. Злить рідину. Розім’яти на пюре. З консервованої квасолі злити рідину (але не всю, залишити 2 ст.л), перекласти в блендер. Подрібнити до однорідної маси. Якщо маса дуже густа, то можна додати рідину з квасолі. З’єднати картопляне пюре з подрібненою квасолею. Добре перемішати. З маси, яка вийшла, сформувати кульку, в ній зробити заглиблення. В це заглиблення покласти в’ялений томат. Сформувати...

Духовку попередньо розігріти до 200 °C. Кожне стегенце розрізати на дві частини, натерти сіллю й перцем. У глибокій сковороді розігріти олію і обсмажити курку до золотистого кольору. Зняти зі сковороди і відкласти. Картоплю почистити і нарізати частками, часник почистити і дрібно посікти. Картоплю відварити до напівготовності, викласти у форму для запікання, додати часник, оливки, лавровий лист, приправити сіллю й перцем. Чері розрізати навпіл. Викласти у форму помідори й...

Крабові палички нарізати кубиками. Перець нарізати соломкою...

Баклажан очистити. Порізати кубиком, покласти в пакет, додати сіль и крохмаль. Пакет закрити и потрусити, щоб крохмаль і сіль рівномірно покрили баклажани...

Картоплю відварити. Цибулю нарізати, додати цукор, оцет, воду і поставити на 10 хв...