Піца маргарита(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №158)

4 листопада 2022р.
27


Змішати дріжджі з просіяним борошном, розтерти пальцями до дрібних крихт. Додати олію і воду, замісити пружне тісто. Вимішувати тісто до тих пір, поки воно не перестане липнути до рук, за необхідності підсипати борошно.

Накрити тісто серветкою і залишити підходити на 1 годину.

Знову вимісити тісто, що підійшло. Розкачати в тонкий пласт, викласти на присипаний борошном протвінь. Зі вказаної кількості інгредієнтів у вас може вийти 3 невеликих піци або 1 велика.

Занурити 2 помідори на 30 секунд в окріп, витягти, зняти шкірку. Злегка збити в блендері помідори з олією, часником, сіллю, перцем і зеленню. Рівномірно змастити тісто соусом.

Твердий сир натерти на крупній тертці. Половиною сиру присипати тісто, змазане соусом.

4 помідори нарізати кружечками, викласти на піцу.

Посипати зверху другою половиною натертого сиру. При запіканні сир, викладений на корж, розплавиться і стане тягучим, а сир зверху - запечеться апетитною золотистою скоринкою.

Випікати за 220°C протягом 15-20 хвилин, поки краї не стануть золотистими.


• Основа піци:
• Борошно - 500 г
• Дріжджі свіжі - 15 г
• Олія - ​​50 мл
• Вода - 320 мл
• Сіль за смаком
• Начинка:
• Помідори - 6 шт.
• Часник - 2 зубчики
• Олія - ​​50 мл
• Твердий сир - 250 г
• Зелень - за смаком
• Сіль, перець - за смаком

РЕЙТИНГ РЕЦЕПТУ
(всього голосів: 6)
СУПЕРНЕ ДУЖЕ
60


У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Персиковий пиріг із безе

Заморожене вершкове масло натерти на терці й посікти з борошном у крихту. Збити жовтки додати цукор, сіль, додати суміш борошна з вершковим маслом. Замісити тісто, загорнути його в харчову плівку, поставити в холодильник на 1 годину. Тісто розкачати і викласти в застелену пергаментним папером форму, формуючи бортики. Тісто в кількох місцях проштиркнути виделкою...

Піца на пательні

Тісто виходить рідке, як сметана. Вилийте його на пательню, змащену маслом і вже зверху покладіть будь-яку начинку (томат, ковбаса, солоні огірочки, оливки). Залийте майонезом, і зверху посипте товстим шаром сир...

чебуреки із бездріжджового тіста

Для тіста змішуємо в одній мисці воду, олію, сіль і борошно. Вимішуємо тісто приблизно 5-7 хвилин, після чого накриваємо рушником та даємо відпочити ще 20 хвилин. Для начинки перемелюємо через мясорубку філе та цибулю. Додаємо сіль, перець, за бажанням інші спеції. Все добре перемішуємо...

Квасолевий салат з оливками

Буряк нарізати невеликими кубиками, зелені оливки – колечками, консервовану квасолю промити, зелень дрібно порубати, заправити оливковою олією. Всі інгредієнти добре перемішати...

Салат з капустою на зиму без стерилізації

Смачний салат, який готується без термічної обробки. Єдина умова - зберігання його повинно проводитися в приміщенні з температурою не вище +10 градусів, підійде холодний льох або холодильна камера. Тоді він може спокійно стояти до 3-4 місяців. Салат зручний тим, що спочатку готується з маслом, і після відкриття його можна, не заправляючи, подавати до столу...

Салат с квасолею і шинкою

Шинку нарізати соломкою. Сир натерти на терці...

Запечений морський окунь

Болгарський перець нарізати соломкою, помідор нарізати колечками. Викласти їх на деко, зверху рибу...

Салат з кабачків в медовому соусі

Кабачки вимити, нарізати кружальцями по 1 см. Петрушку помити і дрібно нарізати...

Салат із авокадо з помідорами і кукурудзою

Помідори розрізати на частини. Авокадо очистити від шкіри і порізати кубиком...

Салат з копченою куркою і ананасами

Нарізати філе на кубики. Викласти в глибоку миску. Додати кукурудзу. Нарізати ананас на кубики, висипати в миску. Відварити яйця. Коли охолонуть нарізати кубиками, на терці натерти сир, додати в миску. Посолити. Додати майонез, перемішати. Салат готовий...