Піца маргарита(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №158)
4 листопада 2022р. | |
27 |
Змішати дріжджі з просіяним борошном, розтерти пальцями до дрібних крихт. Додати олію і воду, замісити пружне тісто. Вимішувати тісто до тих пір, поки воно не перестане липнути до рук, за необхідності підсипати борошно.
Накрити тісто серветкою і залишити підходити на 1 годину.
Знову вимісити тісто, що підійшло. Розкачати в тонкий пласт, викласти на присипаний борошном протвінь. Зі вказаної кількості інгредієнтів у вас може вийти 3 невеликих піци або 1 велика.
Занурити 2 помідори на 30 секунд в окріп, витягти, зняти шкірку. Злегка збити в блендері помідори з олією, часником, сіллю, перцем і зеленню. Рівномірно змастити тісто соусом.
Твердий сир натерти на крупній тертці. Половиною сиру присипати тісто, змазане соусом.
4 помідори нарізати кружечками, викласти на піцу.
Посипати зверху другою половиною натертого сиру. При запіканні сир, викладений на корж, розплавиться і стане тягучим, а сир зверху - запечеться апетитною золотистою скоринкою.
Випікати за 220°C протягом 15-20 хвилин, поки краї не стануть золотистими.
• Борошно - 500 г
• Дріжджі свіжі - 15 г
• Олія - 50 мл
• Вода - 320 мл
• Сіль за смаком
• Начинка:
• Помідори - 6 шт.
• Часник - 2 зубчики
• Олія - 50 мл
• Твердий сир - 250 г
• Зелень - за смаком
• Сіль, перець - за смаком
(всього голосів: 6)
СУПЕР | НЕ ДУЖЕ |
6 | 0 |
Всі рецепти Салати Перші страви Другі страви Випічка Десерти Консервація Закуски Дитяче меню Корисні поради Рейтинг рецептів Пошук рецептів
У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Заморожене вершкове масло натерти на терці й посікти з борошном у крихту. Збити жовтки додати цукор, сіль, додати суміш борошна з вершковим маслом. Замісити тісто, загорнути його в харчову плівку, поставити в холодильник на 1 годину. Тісто розкачати і викласти в застелену пергаментним папером форму, формуючи бортики. Тісто в кількох місцях проштиркнути виделкою...
Тісто виходить рідке, як сметана. Вилийте його на пательню, змащену маслом і вже зверху покладіть будь-яку начинку (томат, ковбаса, солоні огірочки, оливки). Залийте майонезом, і зверху посипте товстим шаром сир...
Для тіста змішуємо в одній мисці воду, олію, сіль і борошно. Вимішуємо тісто приблизно 5-7 хвилин, після чого накриваємо рушником та даємо відпочити ще 20 хвилин. Для начинки перемелюємо через мясорубку філе та цибулю. Додаємо сіль, перець, за бажанням інші спеції. Все добре перемішуємо...
Буряк нарізати невеликими кубиками, зелені оливки – колечками, консервовану квасолю промити, зелень дрібно порубати, заправити оливковою олією. Всі інгредієнти добре перемішати...
Смачний салат, який готується без термічної обробки. Єдина умова - зберігання його повинно проводитися в приміщенні з температурою не вище +10 градусів, підійде холодний льох або холодильна камера. Тоді він може спокійно стояти до 3-4 місяців. Салат зручний тим, що спочатку готується з маслом, і після відкриття його можна, не заправляючи, подавати до столу...
Шинку нарізати соломкою. Сир натерти на терці...
Болгарський перець нарізати соломкою, помідор нарізати колечками. Викласти їх на деко, зверху рибу...
Кабачки вимити, нарізати кружальцями по 1 см. Петрушку помити і дрібно нарізати...
Помідори розрізати на частини. Авокадо очистити від шкіри і порізати кубиком...
Нарізати філе на кубики. Викласти в глибоку миску. Додати кукурудзу. Нарізати ананас на кубики, висипати в миску. Відварити яйця. Коли охолонуть нарізати кубиками, на терці натерти сир, додати в миску. Посолити. Додати майонез, перемішати. Салат готовий...