Піца маргарита(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №158)

4 листопада 2022р.
180


Змішати дріжджі з просіяним борошном, розтерти пальцями до дрібних крихт. Додати олію і воду, замісити пружне тісто. Вимішувати тісто до тих пір, поки воно не перестане липнути до рук, за необхідності підсипати борошно.

Накрити тісто серветкою і залишити підходити на 1 годину.

Знову вимісити тісто, що підійшло. Розкачати в тонкий пласт, викласти на присипаний борошном протвінь. Зі вказаної кількості інгредієнтів у вас може вийти 3 невеликих піци або 1 велика.

Занурити 2 помідори на 30 секунд в окріп, витягти, зняти шкірку. Злегка збити в блендері помідори з олією, часником, сіллю, перцем і зеленню. Рівномірно змастити тісто соусом.

Твердий сир натерти на крупній тертці. Половиною сиру присипати тісто, змазане соусом.

4 помідори нарізати кружечками, викласти на піцу.

Посипати зверху другою половиною натертого сиру. При запіканні сир, викладений на корж, розплавиться і стане тягучим, а сир зверху - запечеться апетитною золотистою скоринкою.

Випікати за 220°C протягом 15-20 хвилин, поки краї не стануть золотистими.


• Основа піци:
• Борошно - 500 г
• Дріжджі свіжі - 15 г
• Олія - ​​50 мл
• Вода - 320 мл
• Сіль за смаком
• Начинка:
• Помідори - 6 шт.
• Часник - 2 зубчики
• Олія - ​​50 мл
• Твердий сир - 250 г
• Зелень - за смаком
• Сіль, перець - за смаком

РЕЙТИНГ РЕЦЕПТУ
(всього голосів: 7)
СУПЕРНЕ ДУЖЕ
70


У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Пиріг з картоплею і м’ясом

Приготуйте тісто. Змішайте половину кефіру, яйця, сіль, соду і борошно. Перемішайте. Додайте решту кефіру, постійно перемішуючи. Тісто має бути консистенції густої сметани. Нарізати цибулю кільцями, картоплю кружечками, м’ясо – тонкими смужками. М’ясо можна взяти абсолютно будь-яке – куряче, свиняче, у вигляді сосисок і ковбасок...

Салат з черемшою і буряком

Буряк запекти (або відварити), охолодити і почистити. Нарізати невеликим кубиком – виложити в салатник...

Салат з печерицями і цвітною капустою (теплий)

На розігріту сковорідку викласти печериці і перемішати. Капусту розділити на суцвіття, залити окропом і за хвилину додати до грибів, перемішати. Додати спеції і йогурт, перемішати. Збавити газ і накрити кришкою. ...

Квасолевий салат з оливками

Буряк нарізати невеликими кубиками, зелені оливки – колечками, консервовану квасолю промити, зелень дрібно порубати, заправити оливковою олією. Всі інгредієнти добре перемішати...

Пиріг із ревеню

Ревінь очистити, нарізати на шматки (1-2 см) і залити окропом на 30 секунд. Воду злити і дочекатися, коли ревінь охолоне. Ошпарений ревінь покласти в миску, посипати цукром (2-3 столові ложки) і перемішати...

Маринований оселедець з цибулею

Очищене філе оселедця нарізати на порційні шматки. Викласти в скляну миску де буде маринуватися оселедець. Змішати 9% оцет і воду у співвідношенні 1:3. Нарізати цибулю півкільцями і трохи зім’яти руками. Додати цибулю до оселедця і залити оцтом з водою. Для аромату додати декілька горошин перцю і лавровий листок. Маринувати оселедець 5-6 годин в холодильнику...

Салат з кукурудзи та перцю

Нарізаємо кубиками почищені від шкірки помідор та перець; Зливаємо рідину з кукурудзи, а яйця тремо на грубій тертці...

Салат з ківі

Філе куряче відварити до готовності в підсоленій воді, нарізати на середні шматки. Варені яйця почистити, відокремити білки від жовтків, натерти на терці...

Салат з авокадо

Авокадо порізати невеликими шматочками, полити лимонним соком. Часник подрібнити, помідор і солодкий перець порізати невеликими шматочками...

Салат з морської капусти і буряка

Почистити варений буряк, нарізати невеликими кубиками. Зелену цибулю помити, посушити і дрібно нарізати...