Рибні котлети(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №159)
![]() | 4 листопада 2022р. |
| 1587 |

Перекрутіть рибне філе на фарш. Батон подрібніть, розімніть і додайте до фаршу.
Плавлений сир і часник натріть на дрібній терці. Додайте тертий сир, часник і яйця у фарш. Посоліть і поперчіть. Ретельно перемішайте.
З отриманої маси сформуйте невеликі котлетки. Викладіть їх на змащене олією протвінь та запікайте в розігрітій до 180°C духовці 30-35 хв.
• Яйце куряче - 1 шт.
• Часник - 1 зубчик
• Сир плавлений - 100 г
• Батон - 1 скибочка
• Рослинна олія - для змащування протвіня
• Сіль - 0,5 ч. л.
• Перець - 0,5 ч. л.
(всього голосів: 16)
| СУПЕР | НЕ ДУЖЕ |
![]() | ![]() |
| 16 | 0 |
Всі рецепти
Салати
Перші страви
Другі страви
Випічка
Десерти
Консервація
Закуски
Дитяче меню
Корисні поради
Рейтинг рецептів
Пошук рецептів
У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Яйця відварити. Куряче філе поперчити і посолити, обсмажити на сковорідці до золотавого...

Нашаткувати капусту і трохи прим’яти. Нарізати куряче філе і обсмажити зі спеціями і часником...

Це чудовий варіант пісного обіду або для дієтичного харчування. За потреби можете додати шматочки м’яса або ще кілька видів овочів: кабачки, цвітну капусту, броколі. Але в рецепті використано лише цибулю, моркву, перець та баклажан. Овочі очистити, порізати півкільцями, перець подрібнити соломкою...

Гриби очистити, вимити, помістити в каструлю і, заливши підсоленою теплою водою, довести до кипіння. Злити гарячу воду і додати 2 склянки холодної води. Знову довести до кипіння...

Куряче філе відварити в підсоленій воді, охолодити. Цибулю нарізати кубиком...

Прогріваємо воду до 38 градусів; Засипаємо в воду дріжджі, цукор і 1 столову ложку борошна, все розмішуємо. Відставляємо в сторону на 20 хвилин; ...

Збити яйце, посолити, поперчити та додати пиво. Всипати поступово борошно, замісити ретельно тісто для чебуреків і залишити його на 30 хвилин...

Моркву натерти на великій терці. Перець нарізати на широкі смужки...

З курки знімаємо шкіру, щоб суп не був занадто жирним. Розрізаємо птицю на шматки. Очищаємо ріпчасту цибулю і моркву. Промиваємо їх, одну моркву ріжемо на великі кубики. Одну цибулину подрібнюємо. Половину стебел селери промиваємо і ріжемо на великі відрізки. Розміщуємо в каструлю курку, шматочки моркви, стебла селери, цибулю, горошки чорного перцю і лавровий лист. Заливаємо водою і доводимо до кипіння. Варимо на повільному вогні сорок хвилин, періодично знімаючи...

Куряче філе зварити в підсоленій воді, охолодити й нарізати скибочками. Сир нарізати слайсами. Руколу помити, обсушити й подрібнити. Скибочки хліба змастити вершковим маслом. Викласти на дві з них сир, курятину, руколу і знову сир. Накрити скибочками хліба...


