Салат з куркою та ананасом(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №16)

22 травня 2022р.
57


Відваріть яйця вкруту, охолодіть і дрібно поріжте.

Дуже дрібно поріжте цибулю, замаринуйте її з цукром і оцтом на 10 хвилин.

Копчену курячу грудку поріжте невеликими шматочками.

З консервованих продуктів попередньо злийте рідину. Ананас (сирий або консервований) також поріжте невеликими шматочками.

Сир натріть на середній тертці.

Перемішайте курку, яйця, ананас, цибулю, тертий сир і консервовану кукурудзу. Посоліть, заправте майонезом і перемішайте.

Готовий салат із курки з ананасом та сиром викладіть в салатницю, прикрасьте зеленню.


• 400 г копченого курячого філе
• 2 курячі яйця
• 150 г твердого сиру
• 1 маленька цибулина
• 300 г ананасу (свіжого або консервованого)
• 240 г консервованої кукурудзи
• 100 г майонезу
• зелень
• 1 ч. ложка оцту
• 0,5 ч. ложки цукру
• сіль за смаком

РЕЙТИНГ РЕЦЕПТУ
(всього голосів: 4)
СУПЕРНЕ ДУЖЕ
40


У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Суп з курки з грибами і горошком

Картоплю очистіть, наріжте кубиками, складіть в глибоку каструлю і залийте водою. Поставте на середній вогонь. Філе наріжте кубиками, посипте карі і обсмажте на розігрітій з олією сковороді, надішліть в каструлю з картоплею - до цього часу вона вже закипить. На сковороді, де смажилося філе, спасеруйте нарізану дрібно цибулю, додайте нарізані пластинками гриби і нарізаний смужками солодкий перець. Перемішайте і через 5 хвилин смаження перекладіть в каструлю. Додайте в...

Рисовий суп з болгарським перцем

Спочатку слід порізати картоплю та болгарський перець кубиками та натерти моркву. Рис слід промити під холодною водою. В каструлі довести воду до кипіння, додати рис, картоплю, моркву та цибулю. За 10 хвилин до готовності додати болгарський перець та спеції. Готовий суп посипати зеленню...

Суп з галушками

У каструлю наливаємо воду і доводимо до кипіння. Кладемо в неї куряче філе. Моркву, цибулю, картоплю і корінь селери очищаємо від шкірки...

Гарбузовий суп з куркою

Гарбуз вимийте та обсушіть. Розріжте навпіл, видаліть начинки, а потім почистіть від шкірки гострим ножем. З цибулини зніміть лушпиння. Коренеплоди обдайте під краном водою, помийте щіткою і видаліть шкірку овочечисткою. Цибулю настругайте довільно. Морквину натріть терткою. У товстостінну каструлю влийте олію без запаху. Складіть овочі і спассеруйте до м’якого стану. Очищений гарбуз наріжте великими квадратиками. Надішліть до овочів і підрум’яньте, періодично перевертаючи. Картоплю розріжте на кубики. Надішліть до...

ЛАВАШ

Змішати борошно та сіль, додати воду і вимішати тісто. Зробити з тіста кулю, завернути його в плівку і залишити на 30 хвилин. Зімяти тісто та розділити на 16 рівних частин. Розкатати кожен шматочок у найтонший коржик. Випікати коржики на розігрітій сухій сковороді по 1 хвилині кожну сторону. Накрити коржики рушником і дати їм охолонути...

Лазанья з рибою і зеленню

Розігріти духовку до 200°С. Змастити форму для запікання олією. Філе риби нарізати тонкими скибочками. Зелень подрібнити...

Салат зі спаржевої квасолі

Підготувати овочі. Квасолю вимити й нарізати на шматочки довжиною 3-4 см. Хвостики відрізати й викинути...

Чебуреки на пиві

Збити яйце, посолити, поперчити та додати пиво. Всипати поступово борошно, замісити ретельно тісто для чебуреків і залишити його на 30 хвилин...

ЧІАБАТТА

Змішати сухі інгредієнти, потім додати до них воду та замістити еластичне тісто. Помістити тісто в миску, накрити плівкою і залишити на 5 годин, а краще на ніч. Тісто викласти на дошку, трохи розкатати і загорнути із чотирьох сторін, щоб вийшов конверт. Повторити процедуру 3-4 рази. Розрізати тісто на 2 частини, сильно присипати борошном з усіх боків, накрити плівкою і залишити на 1 годину. Випікати у розігрітій до 200...

Запечена скумбрія

У скумбрії відрізати голову, хвіст, розрізати черево, видалити нутрощі і чорні плівки. Добре промити рибку під протічною водою...