Сирні булочки(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №161)
5 листопада 2022р. | |
69 |
У теплому молоці розчинити дріжджі.
Натерти плавлений сир на терці.
Збити яйця з сіллю та цукром. Додати рослинне масло, розтоплений маргарин та молоко з дріжджами. Всипати троши більше половини борошна, замісити тісто та почекати, поки воно підійде.
Як тісто підійде, додати у нього дрібно натертий плавлений сир та решту борошна. Вимішувати поки тісто не стане м’яким та еластичним
Сформувати невеликі булочки. Викласти їх на лист для випікання та змазати зверху яйцем.
Випікати 35-40 хв при температурі 180°.
Через 20-25 хв булочки присипати зверху тертим твердим сиром та знову поставити у духовку.
• Яйце – 2 шт.
• Дріжджі – 2 ч.л.
• Маргарин – 120 мл
• Сіль – 3/4 ч.л
• Цукор – 1 ст.л
• Олія рослинна – 2-3 ст.л
• Сир плавлений – 2 шт.
• Сир твердий – 100 г
• Борошно – 800 г
(всього голосів: 5)
СУПЕР | НЕ ДУЖЕ |
5 | 0 |
Всі рецепти Салати Перші страви Другі страви Випічка Десерти Консервація Закуски Дитяче меню Корисні поради Рейтинг рецептів Пошук рецептів
У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
У глибоку миску просійте борошно. В окрему миску викладіть свіжі дріжджі. Додайте половину цукру і влийте трохи теплого молока. Акуратно перемішайте до повного розчинення дріжджів, а потім влийте тепле молоко, що залишилося. Перемішайте. У суміш, що вийшла, всипте трохи борошна і перемішайте. Має вийти маса, консистенція якої нагадує рідку сметану...
Цибулю порізати тоненько півкільцями. Зелень дрібно порізати...
Відварити картоплю в шкірці, після почистити і нарізати. Яйця відварені нарізати на кубики...
Очищаємо гарбуз від шкірки, видаляємо насіння. Нарізаємо його невеликими кубиками. Викладаємо гарбуз у каструлю. Засипаємо його 500 г цукру. Ретельно миємо цитрусові. Натираємо цедру одного апельсина та лимона на дрібній тертці. Додаємо її до цукру, що залишився. Добре перемішуємо. Вижимаємо сік із двох апельсинів. Вливаємо його до гарбуза. Всипаємо мелену корицю та цедру, перемішану з цукром. Перемішуємо та доводимо до кипіння. Варимо протягом години...
Кабачок нарізати кубиками. Моркву натерти на великій терці, цибулю нарізати півкільцями, помідори кубиками...
Листя капусти/салату порвати руками, розкласти в тарілку, додати нарізане кубиками манго і авокадо і перець. Змішати всі інгредієнти для заправки, вилити в салат і перемішати. Смачного! ...
Курячі стегенця посолити і поперчити. У сковорідці розігріти оливкову олію, викласти курку шкіркою донизу, обсмажити з одного боку, потім з другого, до золотистого кольору. Лимони порізати великими шматочками, з оливок злити маринад...
Спершу замаринувати цибулю, нарізану півкільцями: трохи посолити, полити соком лимона і прим’яти ложкою. Невеличку моркву натерти на терці для корейської моркви...
Баклажани нарізати півкільцями, обсмажити їх на олії до золотистого кольору. Потім викласти на паперовий рушник. Перець, помідори і огірки нарізати соломкою...
Очищаємо і промиваємо всі овочі. Почнемо з підготовки баклажанів. Їх потрібно нарізати брусочками товщиною близько 1 см. солимо, перемішуємо і даємо постояти до виділення соку. Хвилин через 20-30 складаємо баклажани в друшляк, добре промиваємо і віджимаємо руками. Тонко шаткуємо капусту, дуже важливо нарізати саме тонко, щоб салат мав більш ніжну консистенцію. Моркву шаткуємо на овочерізці або тертці. Цибулю нарізаємо досить товстими кільцями (ширина 0,4 см)...