Сирні булочки(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №161)
![]() | 5 листопада 2022р. |
![]() | 77 |

У теплому молоці розчинити дріжджі.
Натерти плавлений сир на терці.
Збити яйця з сіллю та цукром. Додати рослинне масло, розтоплений маргарин та молоко з дріжджами. Всипати троши більше половини борошна, замісити тісто та почекати, поки воно підійде.
Як тісто підійде, додати у нього дрібно натертий плавлений сир та решту борошна. Вимішувати поки тісто не стане м’яким та еластичним
Сформувати невеликі булочки. Викласти їх на лист для випікання та змазати зверху яйцем.
Випікати 35-40 хв при температурі 180°.
Через 20-25 хв булочки присипати зверху тертим твердим сиром та знову поставити у духовку.
• Яйце – 2 шт.
• Дріжджі – 2 ч.л.
• Маргарин – 120 мл
• Сіль – 3/4 ч.л
• Цукор – 1 ст.л
• Олія рослинна – 2-3 ст.л
• Сир плавлений – 2 шт.
• Сир твердий – 100 г
• Борошно – 800 г
(всього голосів: 5)
СУПЕР | НЕ ДУЖЕ |
![]() | ![]() |
5 | 0 |
Всі рецепти








У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Куряче філе наріжте невеликими кубиками, покладіть у киплячу підсолену воду і варіть 20 хвилин. Лук поріжте дрібними шматочками, гриби - пластинками. Картоплю почистьте і наріжте невеликими кубиками. Обсмажуйте цибулю на вершковому маслі приблизно 5 хвилин. Додайте гриби і смажте, поки не випарується практично вся рідина. Посоліть і поперчіть...

Печінку нарізати тоненькими смужками і обсмажити на сильному вогні на сковорідці 8 хв. На великій терці натерти моркву і обсмажити, нарізати цибулю і теж обсмажити...

Баклажани почистити від шкірки і нарізати кружальцями товщиною 5-6 мм, обсмажити їх на сковорідці до золотого кольору. Викласти баклажани на паперові серветки, щоб позбутися зайвої олії...

Цибулю і моркву нарізати тоненькою соломкою. Викласти в сковорідку з розгрітою олією і пасерувати протягом 4-5 хвилин. Тим часом підготувати курячу печінку: почистити, промити і висушити паперовим рушником...

Зливаємо рідину з банки, розминаємо виделкою консервований тунець. Невеликими кубиками нарізаємо огірок, сир, яйця та зелену цибулю. Додаємо кукурудзу...

Молоду велику картоплю добре помити щіткою. Зварити в мундирі до готовності...

Копчену курку розділити на шматочки руками. Нарізати ананаси на шматочки. Нашаткувати пекінську капусту. Відварити моркву, охолодити її, почистити і натерти на терці. Яйця відварити, охолодити, почистити і наперти на терці. Сир натерти на терці. Викласти салат шарами (краще використовувати кільце). На кожен шар зверху сіточку з майонезу...

Цибулю порізати тоненько півкільцями. Зелень дрібно порізати...

Солодкий болгарський перець помити. Акуратненько вирізати насіннєві коробочки і очистити від насіння. Обсмажити перець з додаванням масла з усіх боків і викласти на блюдо. Для приготування начинки, рис промити і зварити до напівготовності з додаванням солі. Моркву почистити, помити і натерти на крупну тертку. Цибулю почистити, помити і подрібнити. Лук обсмажити на олії протягом 3 хвилин. Додати моркву і смажити помішуючи, ще близько 5 хвилин...

Картоплю і яйця відварити. Всі інгредієнти нарізати на невеликі кубики...