Лазанья з рибою і зеленню(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №164)
![]() | 5 листопада 2022р. |
![]() | 678 |

Розігріти духовку до 200°С. Змастити форму для запікання олією.
Філе риби нарізати тонкими скибочками. Зелень подрібнити.
Твердий сир натерти на крупній тертці.
У мисці поєднати сир, вершки, зелень, сіль, перець, перемішати.
Опустити листи лазаньї в окріп на 3-4 хвилини, вийняти, охолодити. Воду не виливати. Якщо листи лазаньї не потребують попереднього замочування у кропі, то можна пропустити цей крок.
На дно форми для запікання викласти кілька листів лазаньї, щоб повністю покрити дно. Влити 2 ст. л. гарячої води. Рівномірно викласти третину рибного філе, залити вершково-сирною масою. Повторити шари начинки так, щоб верхнім шаром виявилися пласти лазаньї.
Останній шар посипати тертим сиром і збризнути водою.
Запікати в духовці 15-20 хвилин, поки сир не створить хрустку золотисту скориночку. Подавати лазанью гарячою.
• Сухі листи лазаньї - 8-10 шт.
• Вершки нежирні - 120 мл
• Твердий сир - 100 г
• Зелень на ваш смак - 1 великий пучок
• Сир нежирний - 200 г
• Рослинна олія - 50 мл
• Сіль, приправи - за смаком
(всього голосів: 5)
СУПЕР | НЕ ДУЖЕ |
![]() | ![]() |
5 | 0 |
Всі рецепти








У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

В першу чергу необхідно розчинити цукор в компоті. Для цього дані компоненти необхідно змішати в глибокій мисці з рослинним маслом і сіллю. Перемішати вміст ємності можна за допомогою віночка. Погасити соду яблучним оцтом і додати в суміш...

Цибулю нарізати кубиками, залити холодною водою, щоб не була гірка. Картоплю, помідори і оселедець нарізати кубиками...

Порізати цукіні кільцями. Частину порізати півкільцями...

Куряче філе промити, залити водою, додати цибулю та поставити на маленький вогонь. Довести до кипіння. Потім треба додати порізану кубиками картоплю та натерту моркву. Періодично слід знімати піну з бульйону. Варити ще приблизно 20 хвилин. За 5 хвилин до готовності додати вермішель, спеції та зелень...

Помідори помити і видалити плодоніжку. Часник почистити, помити, розрізати кожен зубчик навпіл...

Картоплю відварити, відцідити, потовкти, додати яйця, борошно, крохмаль, сіль, перець, перемішати. Обсмажити на маслі цибулю і подрібнені печериці (окремо), додаємо дрібно порізаний кріп. Сформувати зрази з грибною начинкою, посмажити з двох боків на олії...

Суцвіття броколі скласти в салатник, посолити, легенько прим’яти, щоб пустили сік. Тунець розім’яти і додати до броколі...

Корейську моркву ріжемо на короткі смужки і викладаємо шаром на велику плоску тарілку. Промазуємо майонезом; Гриби потрібно відварити до готовності. Далі розрізаємо їх на дрібні шматочки; ...

У глибоку миску вбиваємо яйця, всипаємо сіль і добре збити вінчиком. Додаємо в яйця натерту на дрібній тертці моркву, натертий сир, додаємо сметану, перемішати до однорідної маси. Форму застеляємо пергаментним папером, змащуємо соняшниковою олію і розподіляємо сирно-морквину масу по всьому деко...

500 г курячого відвареного м’яса нарізати кубиками. Гриби нарізати шматочками...