Лазанья з рибою і зеленню(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №164)
5 листопада 2022р. | |
33 |
Розігріти духовку до 200°С. Змастити форму для запікання олією.
Філе риби нарізати тонкими скибочками. Зелень подрібнити.
Твердий сир натерти на крупній тертці.
У мисці поєднати сир, вершки, зелень, сіль, перець, перемішати.
Опустити листи лазаньї в окріп на 3-4 хвилини, вийняти, охолодити. Воду не виливати. Якщо листи лазаньї не потребують попереднього замочування у кропі, то можна пропустити цей крок.
На дно форми для запікання викласти кілька листів лазаньї, щоб повністю покрити дно. Влити 2 ст. л. гарячої води. Рівномірно викласти третину рибного філе, залити вершково-сирною масою. Повторити шари начинки так, щоб верхнім шаром виявилися пласти лазаньї.
Останній шар посипати тертим сиром і збризнути водою.
Запікати в духовці 15-20 хвилин, поки сир не створить хрустку золотисту скориночку. Подавати лазанью гарячою.
• Сухі листи лазаньї - 8-10 шт.
• Вершки нежирні - 120 мл
• Твердий сир - 100 г
• Зелень на ваш смак - 1 великий пучок
• Сир нежирний - 200 г
• Рослинна олія - 50 мл
• Сіль, приправи - за смаком
(всього голосів: 5)
СУПЕР | НЕ ДУЖЕ |
5 | 0 |
Всі рецепти Салати Перші страви Другі страви Випічка Десерти Консервація Закуски Дитяче меню Корисні поради Рейтинг рецептів Пошук рецептів
У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Духовку попередньо розігріти до 200 °C. Кожне стегенце розрізати на дві частини, натерти сіллю й перцем. У глибокій сковороді розігріти олію і обсмажити курку до золотистого кольору. Зняти зі сковороди і відкласти. Картоплю почистити і нарізати частками, часник почистити і дрібно посікти. Картоплю відварити до напівготовності, викласти у форму для запікання, додати часник, оливки, лавровий лист, приправити сіллю й перцем. Чері розрізати навпіл. Викласти у форму помідори й...
Мідій розморозити, промити, обсушити й викласти в сковороду. Обсмажити протягом 3 хвилин. Помідори помити, обсушити й нарізати. Цибулю почистити, помити й нашаткувати. Зелений салат помити й обсушити. Часник почистити і подрібнити. Цибулю, помідори, часник та зелень змішати. Додати сіль, перець й залишити на 15 хвилин. Додати в овочі мідій, перемішати й перекласти в салатник...
Картоплину овочерізкою нарізати на тоненькі скибочки (десь по 1 мм товщиною).Добре протерти паперовим рушничком, щоб зовні не було вологи. Розкласти одним шаром на тарілку, застелену пергаментом, поставити в мікрохвильовку на 2 хв на максимум. Якщо м’які, перевернути і готувати ще 2 хв. Готові чіпси посипати паприкою або карі і сіллю...
Приготувати заправку для салату. Для цього потрібно змішати сік лимона, олію, гірчицю і рідкий мед...
З одного апельсина вичавіть сік, а другий очистіть від шкірки і поріжте тонкими кружечками. Поломайте печиво і додайте в нього розтоплене вершкове масло. Візьміть розємну форму і змастіть маслом, а потім викладіть в неї шар печива, утрамбуйте, полийте невеликою кількістю апельсинового соку і поставте в холодильник на півгодини. А в цей час зробіть крем для торта...
Почистити апельсин від шкірки і профілірувати його. Філе апельсина нарізати на шматочки...
Куряче філе, кабачок, моркву, часник і плавлений сир перекрутіть на мясорубці. Ретельно перемішайте. До отриманої маси додайте яйце і крохмаль. Посоліть і поперчіть. Ще раз ретельно перемішайте. З фаршу сформуйте невеликі приплюснуті котлетки. Обваляйте в борошні...
Теплу відварену картоплю збити у блендері. Додати яйця, сметану, сіль, перець і борошно...
Нарізати свинячий шматок на кубики. Порубати яйця. Подрібнити солодкий перець. Нарізати помідори. Огірки нашаткувати. Натерти сир. Порубати цибулю...
Куряче філе приправляємо сіллю, перцем, сушеним часником, приправою для курки, поливаємо оливковою олією. Після чого випікаємо в духовці 25 хв при температурі 180 градусів. Запечене філе нарізаємо тонкими слайсами...