Лазанья з рибою і зеленню(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №164)

5 листопада 2022р.
678


Розігріти духовку до 200°С. Змастити форму для запікання олією.

Філе риби нарізати тонкими скибочками. Зелень подрібнити.

Твердий сир натерти на крупній тертці.

У мисці поєднати сир, вершки, зелень, сіль, перець, перемішати.

Опустити листи лазаньї в окріп на 3-4 хвилини, вийняти, охолодити. Воду не виливати. Якщо листи лазаньї не потребують попереднього замочування у кропі, то можна пропустити цей крок.

На дно форми для запікання викласти кілька листів лазаньї, щоб повністю покрити дно. Влити 2 ст. л. гарячої води. Рівномірно викласти третину рибного філе, залити вершково-сирною масою. Повторити шари начинки так, щоб верхнім шаром виявилися пласти лазаньї.

Останній шар посипати тертим сиром і збризнути водою.

Запікати в духовці 15-20 хвилин, поки сир не створить хрустку золотисту скориночку. Подавати лазанью гарячою.


• Філе лосося (або іншої жирної риби) - 300 г
• Сухі листи лазаньї - 8-10 шт.
• Вершки нежирні - 120 мл
• Твердий сир - 100 г
• Зелень на ваш смак - 1 великий пучок
• Сир нежирний - 200 г
• Рослинна олія - ​​50 мл
• Сіль, приправи - за смаком

РЕЙТИНГ РЕЦЕПТУ
(всього голосів: 5)
СУПЕРНЕ ДУЖЕ
50


У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Пиріг на компоті

В першу чергу необхідно розчинити цукор в компоті. Для цього дані компоненти необхідно змішати в глибокій мисці з рослинним маслом і сіллю. Перемішати вміст ємності можна за допомогою віночка. Погасити соду яблучним оцтом і додати в суміш...

Салат з оселедцем і помідорами

Цибулю нарізати кубиками, залити холодною водою, щоб не була гірка. Картоплю, помідори і оселедець нарізати кубиками...

Салат з овочами по-корейськи

Порізати цукіні кільцями. Частину порізати півкільцями...

Курячий суп з вермішеллю

Куряче філе промити, залити водою, додати цибулю та поставити на маленький вогонь. Довести до кипіння. Потім треба додати порізану кубиками картоплю та натерту моркву. Періодично слід знімати піну з бульйону. Варити ще приблизно 20 хвилин. За 5 хвилин до готовності додати вермішель, спеції та зелень...

Солені зелені помідори з болгарським перцем

Помідори помити і видалити плодоніжку. Часник почистити, помити, розрізати кожен зубчик навпіл...

Картопляні зрази з печерицями

Картоплю відварити, відцідити, потовкти, додати яйця, борошно, крохмаль, сіль, перець, перемішати. Обсмажити на маслі цибулю і подрібнені печериці (окремо), додаємо дрібно порізаний кріп. Сформувати зрази з грибною начинкою, посмажити з двох боків на олії...

Салат із броколі з тунцем і чорносливом

Суцвіття броколі скласти в салатник, посолити, легенько прим’яти, щоб пустили сік. Тунець розім’яти і додати до броколі...

Салат з чіпсами

Корейську моркву ріжемо на короткі смужки і викладаємо шаром на велику плоску тарілку. Промазуємо майонезом; Гриби потрібно відварити до готовності. Далі розрізаємо їх на дрібні шматочки; ...

Сирний рулет

У глибоку миску вбиваємо яйця, всипаємо сіль і добре збити вінчиком. Додаємо в яйця натерту на дрібній тертці моркву, натертий сир, додаємо сметану, перемішати до однорідної маси. Форму застеляємо пергаментним папером, змащуємо соняшниковою олію і розподіляємо сирно-морквину масу по всьому деко...

Салат з маринованими грибами

500 г курячого відвареного м’яса нарізати кубиками. Гриби нарізати шматочками...