Грибний суп(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №166)
![]() | 5 листопада 2022р. |
![]() | 453 |

Куряче філе наріжте невеликими кубиками, покладіть у киплячу підсолену воду і варіть 20 хвилин.
Лук поріжте дрібними шматочками, гриби - пластинками. Картоплю почистьте і наріжте невеликими кубиками. Обсмажуйте цибулю на вершковому маслі приблизно 5 хвилин. Додайте гриби і смажте, поки не випарується практично вся рідина. Посоліть і поперчіть.
Бульйон доведіть до кипіння і додайте у нього картоплю. Варіть 10-15 хвилин. Додайте обсмажені гриби з цибулею і варіть ще 5 хвилин.
Натріть плавлений сир на дрібній терці та додайте до супу.
Після додавання сиру перетворіть суп на пюре за допомогою блендера.
• Картопля - 300 г
• Філе куряче - 200 г
• Масло вершкове - 1 ст. л.
• Цибуля ріпчаста - 1 шт.
• Сир плавлений - 200 г
• Вода - 1,5 л
• Сіль - за смаком
• Перець - за смаком
(всього голосів: 12)
СУПЕР | НЕ ДУЖЕ |
![]() | ![]() |
12 | 0 |
Всі рецепти








У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Помити язик. Залити холодною водою і поставити варити. Коли вода закипить, позбирати всю піну...

Для початку розтопимо 100 г вершкового масла і наллємо його в миску. Додамо 200 мл сметани, одне яйце, дрібку солі та перемішаємо. Просіюємо 300 г борошна і дві чайні ложки розпушувача. Замішуємо м’яке та еластичне тісто. Загортаємо в плівку та відправляємо в холодильник на деякий час...

До фаршу додати нарізану картоплю, цибулю, часник, зелень. Додати майонез або сметану. Посолити, поперчити за смаком. Викласти всі інгредієнти в горшочок. Влити воду і столову ложку олії...

Листя капусти/салату порвати руками, розкласти в тарілку, додати нарізане кубиками манго і авокадо і перець. Змішати всі інгредієнти для заправки, вилити в салат і перемішати. Смачного! ...

Помідори нарізати дольками. Петрушку, часник і гострий перець подрібнити за допомогою блендеру або м’ясорубки...

Помідори нарізати на кусочки. Так само нарізати яйця і сир...

Збийте жовтки з цукром, крохмалем і ваніліном. Додайте сік лимона. Закипятіть молоко. Постійно помішуючи, введіть тонкою цівкою збиті жовтки. І на повільному вогні доведіть майже до кипіння. Охолодіть...

Помідори і сир нарізати, додати в миску. Туди ж додати кукурудзу, сухарики...

Картоплю почистити і нарізати соломкою, обсмажити на олії до хрусткої скоринки. Зварити яйця і нарізати соломкою...

Поріжте часник та цибулю, моркву натріть на великій тертці, гарбуз почистіть і поріжте кубиками. Протушкуйте овочі без олії близько 5 хвилин, поки цибуля не буде мякою. Додайте гарбуз, залийте курячим бульйоном або окропом і варіть, поки гарбуз не буде готовим. Перемістіть протушковані овочі в чашу блендера та зробіть однорідне пюре. Перекладіть пюре в каструлю, додайте молоко, доведіть до кипіння. Густоту супчика можна регулювати, додаючи трохи окропу або бульйону...