Французький цибулевий суп з
грінками(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №167)
6 листопада 2022р. | |
38 |
Цибулю очистити, помити, нарізати тонкими півкільцями.
Обсмажити цибулю до золотистого кольору в каструлі на вершковому маслі. Додати сіль, цукор, борошно, смажити ще 1 хвилину.
Влити курячий бульйон, варити на повільному вогні 15 хвилин.
Розігріти духовку до 150°С. Розрізати скибочки батона навпіл, викласти на протвінь, помістити в розігріту духовку на 15-20 хвилин.
Натерти твердий сир на дрібній тертці. Дістати грінки з духовки і посипати натертим сиром.
Включити гриль в духовці. Цибулевий суп налити в жаростійкі тарілки або горщики, в кожний покласти по 1-2 грінки. Запекти під грилем до золотистої скоринки.
• Курячий бульйон - 500 мл
• Твердий сир - 150 г
• Вершкове масло - 4 ст. л.
• Борошно - 1 ст. л.
• Скибочки батона - 3 шт.
• Сіль, цукор - по 0,5 ч. л.
(всього голосів: 7)
СУПЕР | НЕ ДУЖЕ |
7 | 0 |
Всі рецепти Салати Перші страви Другі страви Випічка Десерти Консервація Закуски Дитяче меню Корисні поради Рейтинг рецептів Пошук рецептів
У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Листя салату вимити і висушити. Копчену грудинку нарізати тонкими скибками. Помідори черрі нарізати навпіл. Цибулю нарізати кільцями або півкільцями. За бажанням цибулю можна замаринувати (2 ст.л. оцту + 1 ст.л. цукру). Приготувати заправку...
Приготувати тісто, перемішавши яйця, кефір, сіль, соду. Нарізати тонко капусту. Трохи протушкувати на сковороді. Викласти капусту у змащену маслом форму. Зверху залити тістом. На тісто покласти нарізане кубиками масло. Відправити до духовки і випікати при 180 градусах 40 хвилин...
Редиску нарізати тоненькими колечками. Нарізати петрушку, кріп і зелену цибулю, викласти в салатник до редиски...
Нашаткувати тоненько капусту. Трішки зім’яти її...
Цибулю обсмажити кілька секунд на великому вогні, додати перець, смажити на такому ж вогні, ще кілька секунд. Після чого зробити середній вогонь, і обжарювати до готовності. Викласти в тарілку. На тій же сковороді смажимо курячі сердечка на великому вогні, постійно помішувати. Додати порізані помідори, спеції. Зменшити вогонь та тушкувати під кришкою 15 хвилин...
Картоплю помити, почистити, викласти в каструлю, залити водою і залишити варитися. А поки вона вариться, натерти сир, збити в мисці яйця, змішати їх із сиром і додати солі. Збити блендером до стану однорідної маси...
Приготувати соус: Змішати мед і гірчицю...
Ретельно просійте борошно, щоб не було грудочок. В глибокій мисці розчиніть сіль в окропі. Влийте 1 ст. л олії. До окропу додайте борошно та ретельно вимішайте еластичне тісто. Загорніть його в харчову плівку та поставте в холодильник відпочити на дві години...
Баклажани вимити, зрізати плодоніжки і кожен надрізати посередині вздовж. Опустити в киплячу підсолену воду (на 1 л води 20 г солі) і на слабкому вогні проварити близько 15 хв...
Збити 2 яйця, 150 г сметани, розмякшене масло, сіль, додати борошно. Замісити тісто, накрити його серветкою і залишити на 15 хвилин. Вимішувати тісто до тих пір, поки воно не перестане липнути до рук. Очистити і дрібно нарізати гриби, обсмажити на вершковому маслі...