Французький цибулевий суп з
грінками(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №167)
6 листопада 2022р. | |
56 |
Цибулю очистити, помити, нарізати тонкими півкільцями.
Обсмажити цибулю до золотистого кольору в каструлі на вершковому маслі. Додати сіль, цукор, борошно, смажити ще 1 хвилину.
Влити курячий бульйон, варити на повільному вогні 15 хвилин.
Розігріти духовку до 150°С. Розрізати скибочки батона навпіл, викласти на протвінь, помістити в розігріту духовку на 15-20 хвилин.
Натерти твердий сир на дрібній тертці. Дістати грінки з духовки і посипати натертим сиром.
Включити гриль в духовці. Цибулевий суп налити в жаростійкі тарілки або горщики, в кожний покласти по 1-2 грінки. Запекти під грилем до золотистої скоринки.
• Курячий бульйон - 500 мл
• Твердий сир - 150 г
• Вершкове масло - 4 ст. л.
• Борошно - 1 ст. л.
• Скибочки батона - 3 шт.
• Сіль, цукор - по 0,5 ч. л.
(всього голосів: 7)
СУПЕР | НЕ ДУЖЕ |
7 | 0 |
Всі рецепти Салати Перші страви Другі страви Випічка Десерти Консервація Закуски Дитяче меню Корисні поради Рейтинг рецептів Пошук рецептів
У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Розбийте яйця в посуд, що підходить для готування в мікрохвильовій печі, додайте до них молоко і сіль з приправами, додайте нарізані помідори. Готуйте омлет у мікрохвильовці 5 хвилин на максимальній потужності. Коли він буде готовий, посипте його свіжою зеленню...
Ковбасу і помідори нарізати кубиками. Дрібно порізати цибулю. Додати петрушку...
Картоплину овочерізкою нарізати на тоненькі скибочки (десь по 1 мм товщиною).Добре протерти паперовим рушничком, щоб зовні не було вологи. Розкласти одним шаром на тарілку, застелену пергаментом, поставити в мікрохвильовку на 2 хв на максимум. Якщо м’які, перевернути і готувати ще 2 хв. Готові чіпси посипати паприкою або карі і сіллю...
Заморожене вершкове масло натерти на терці й посікти з борошном у крихту. Збити жовтки додати цукор, сіль, додати суміш борошна з вершковим маслом. Замісити тісто, загорнути його в харчову плівку, поставити в холодильник на 1 годину. Тісто розкачати і викласти в застелену пергаментним папером форму, формуючи бортики. Тісто в кількох місцях проштиркнути виделкою...
Форму для запікання змастити олією. Нарізати грубо картоплю, викласти в форму і перемішати, поперчити...
Капусту тонко нашаткувати. Можна брати молоду капусту, а можна стару. Підготовлену капусту пересипати в каструлю, в якій буде тушкуватися наше блюдо. Влити олію і 9% оцет, додати сіль і цукор. Перемішати руками й трохи віджати, щоб капуста пустила сік. Залишити каструлю в стороні, поки займаєтеся іншими овочами...
Буряк відварити, охолодити, очистити і нарізати середнім кубиком. Викласти в миску. Додати консервовану квасолю, дрібно нарізаний часник...
Відбити філе з однієї сторони, посолити з обох сторін і одну сторону, яка не відбита, посипати солодкою паприкою. Перець солодкий нарізати довільно, припустити на маслі 2-3 хвилини...
Баклажани порізати тонкими скибочками, добре посолити та залишити на 30 хвилин. Коли виділиться сік, серветкою видалити його разом із сіллю...
Цибулю обсмажити кілька секунд на великому вогні, додати перець, смажити на такому ж вогні, ще кілька секунд. Після чого зробити середній вогонь, і обжарювати до готовності. Викласти в тарілку. На тій же сковороді смажимо курячі сердечка на великому вогні, постійно помішувати. Додати порізані помідори, спеції. Зменшити вогонь та тушкувати під кришкою 15 хвилин...