Млинці з мясом і сиром(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №169)

6 листопада 2022р.
644


Змішати в мисці яйця, 1 ст. л. олії та молоко, збити вінчиком, поступово додаючи борошно. Посолити. У вас повинно вийти негусте однорідне тісто без грудочок.

Подрібнити цибулю й обсмажити її на невеликій кількості олії.

Окремо обсмажити фарш (близько 10 хвилин). Змішати фарш із цибулею.

Твердий сир натерти на крупній тертці.

Розігріти сковороду, додати олію, посмажити з обох боків тонкі налисники.

На готовий налисник викласти фарш (1-2 ст. ложки) і натертий сир. Згорнути млинець конвертиком.

Перед подачею на стіл ви можете злегка обсмажити згорнуті налисники з м’ясом і сиром на сковороді або відправити їх на 5 хвилин у духовку за 200°С.


• Яйце куряче - 3 шт.
• Молоко - 0,5 л
• Борошно - 250 г
• Сіль - 1/4 ч. л.
• Олія - ​​2 ст. л.
• Начинка:
• Мясний фарш - 500 г
• Цибуля ріпчаста - 1 шт.
• Твердий сир - 300 г
• Масло вершкове - 50 г

РЕЙТИНГ РЕЦЕПТУ
(всього голосів: 10)
СУПЕРНЕ ДУЖЕ
100


У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Салат з горбушою гарячого копчення

В форму для салату натерти картоплю, рівномірно розкласти по формі. Зробити соус: змішати майонез і солодкий перець...

Салат з шинкою і грибами

Шинку і сир нарізати дрібним кубиком. Гриби нарізати скибками...

Маринований оселедець з цибулею

Очищене філе оселедця нарізати на порційні шматки. Викласти в скляну миску де буде маринуватися оселедець. Змішати 9% оцет і воду у співвідношенні 1:3. Нарізати цибулю півкільцями і трохи зім’яти руками. Додати цибулю до оселедця і залити оцтом з водою. Для аромату додати декілька горошин перцю і лавровий листок. Маринувати оселедець 5-6 годин в холодильнику...

Салат з кабачків

Кабачки помити, очистити від шкірки, вирізати серцевину з насінням, нарізати кубиками. Томатну пасту викласти в миску, налити воду, перемішати до однорідності...

Салат з авокадо

Авокадо порізати невеликими шматочками, полити лимонним соком. Часник подрібнити, помідор і солодкий перець порізати невеликими шматочками...

Кекс з гарбуза та кави

Гарбуз очистити, порізати шматочками і запекти до мякості. Другий варіант - гарбуз можна відварити до готовності. Готовий гарбуз перебити блендером до стану пюре...

Грибний суп

Куряче філе наріжте невеликими кубиками, покладіть у киплячу підсолену воду і варіть 20 хвилин. Лук поріжте дрібними шматочками, гриби - пластинками. Картоплю почистьте і наріжте невеликими кубиками. Обсмажуйте цибулю на вершковому маслі приблизно 5 хвилин. Додайте гриби і смажте, поки не випарується практично вся рідина. Посоліть і поперчіть...

Швидка маринована капуста

Капусту розрізаємо на 4 частини й тонко шаткуємо її гострим ножем. Потім капусту перекладемо в зручну глибоку миску. Болгарський перець помиємо під проточною водою, очищаємо від насіння і нарізаємо тоненькою соломкою...

Шарлотка з вишнею

Вишню помийте, видаліть кісточки і пересипте крохмалем. Для тіста яйця збийте з цукром і ванільним цукром до пишної піни. Додайте порціями просіяне борошно з розпушувачем, не перестаючи збивати. Тісто має бути однорідним та консистенції сметани середньої густоти...

Вечеря з лаваша

Сир, ковбасу і варені яйця натерти. Нарізати зелень і томати...