Млинці з мясом і сиром(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №169)
6 листопада 2022р. | |
907 |
Змішати в мисці яйця, 1 ст. л. олії та молоко, збити вінчиком, поступово додаючи борошно. Посолити. У вас повинно вийти негусте однорідне тісто без грудочок.
Подрібнити цибулю й обсмажити її на невеликій кількості олії.
Окремо обсмажити фарш (близько 10 хвилин). Змішати фарш із цибулею.
Твердий сир натерти на крупній тертці.
Розігріти сковороду, додати олію, посмажити з обох боків тонкі налисники.
На готовий налисник викласти фарш (1-2 ст. ложки) і натертий сир. Згорнути млинець конвертиком.
Перед подачею на стіл ви можете злегка обсмажити згорнуті налисники з м’ясом і сиром на сковороді або відправити їх на 5 хвилин у духовку за 200°С.
• Молоко - 0,5 л
• Борошно - 250 г
• Сіль - 1/4 ч. л.
• Олія - 2 ст. л.
• Начинка:
• Мясний фарш - 500 г
• Цибуля ріпчаста - 1 шт.
• Твердий сир - 300 г
• Масло вершкове - 50 г
(всього голосів: 10)
СУПЕР | НЕ ДУЖЕ |
10 | 0 |
Всі рецепти Салати Перші страви Другі страви Випічка Десерти Консервація Закуски Дитяче меню Корисні поради Рейтинг рецептів Пошук рецептів
У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Кабачки і помідори нарізати кружальцями. Викласти в форму, чергуючи один з одним...
Обсмажити філе нарізану кубиками до готовності без олії. Нарізати великими кубиками сир і помідор...
Мідій розморозити, промити, обсушити й викласти в сковороду. Обсмажити протягом 3 хвилин. Помідори помити, обсушити й нарізати. Цибулю почистити, помити й нашаткувати. Зелений салат помити й обсушити. Часник почистити і подрібнити. Цибулю, помідори, часник та зелень змішати. Додати сіль, перець й залишити на 15 хвилин. Додати в овочі мідій, перемішати й перекласти в салатник...
Куряче філе запекти чи обсмажити. Приготувати заправку з оливкової олії, соку лимона і гірчиці. ...
Буряк відварити протягом 10-15 хвилин. нарізати соломкою або натерти на терці для корейських салатів...
Капусту ріжуть на чотири частини, шаткують, виминають дуже обережно. Перемішують із сіллю і тісно складають у підготовлений емальований посуд. Посипають шаром моркви. Потім притискають гнітом, щоб сік повністю покрив капусту. Капусту три дні тримають у приміщенні, щоб вкисла. Потім гніт знімають і капусту перемішують, щоб випустити газ. Далі ще добу тримають у теплі, щоб „дозріла”. А потім перекладають у трилітрові банки. Сік повинен повністю покрити капусту в банці...
Змішайте борошно з розпушувачем, сіллю, 200 г цукру та 10 г ванільного цукру. Додайте вершкове масло і жовтки, замісіть тісто. Розділіть його на дві частини, кожну оберніть плівкою та заберіть у морозильну камеру на 30–40 хвилин. Тим часом приготуйте начинку. Змішайте сир з 125 г цукру та ванільним цукром. Особливо збийте білки в пишну масу. Поступово додавайте цукор, що залишився, і продовжуйте збивати. Білкову масу вмішайте в сир...
Висипаємо сир у зручну місткість, в якій можна буде вимішати всі інгредієнти. За допомогою сита просіємо трохи борошна для наших сирників. Не обовязково додавати багато борошна, для нашого рецепту буде цілком достатньо 1 – 2 ст. л...
Макарони відварити в підсоленій воді 8-10 хвилин, до готовності. Крабові палички нарізати кружальцями, твердий сир натерти на дрібній терці, часник і петрушку подрібнити...
Очищаємо картоплю й цибулю. На дрібній тертці натираємо картоплю й цибулю...