Млинці з мясом і сиром(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №169)
![]() | 6 листопада 2022р. |
![]() | 4086 |

Змішати в мисці яйця, 1 ст. л. олії та молоко, збити вінчиком, поступово додаючи борошно. Посолити. У вас повинно вийти негусте однорідне тісто без грудочок.
Подрібнити цибулю й обсмажити її на невеликій кількості олії.
Окремо обсмажити фарш (близько 10 хвилин). Змішати фарш із цибулею.
Твердий сир натерти на крупній тертці.
Розігріти сковороду, додати олію, посмажити з обох боків тонкі налисники.
На готовий налисник викласти фарш (1-2 ст. ложки) і натертий сир. Згорнути млинець конвертиком.
Перед подачею на стіл ви можете злегка обсмажити згорнуті налисники з м’ясом і сиром на сковороді або відправити їх на 5 хвилин у духовку за 200°С.
• Молоко - 0,5 л
• Борошно - 250 г
• Сіль - 1/4 ч. л.
• Олія - 2 ст. л.
• Начинка:
• Мясний фарш - 500 г
• Цибуля ріпчаста - 1 шт.
• Твердий сир - 300 г
• Масло вершкове - 50 г
(всього голосів: 30)
СУПЕР | НЕ ДУЖЕ |
![]() | ![]() |
30 | 0 |
Всі рецепти








У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Розм’якшене вершкове масло, 1 яйце, сіль, цукрову пудру й ванільний цукор збити за допомогою міксера. Потім висипати просіяне борошно й розпушувач. Замісити тісто, накрити плівкою і прибрати в холодильник на 30 хвилин. Горіхи подрібнити і злегка обсмажити на сухій сковороді...

Збити 2 яйця, 150 г сметани, розмякшене масло, сіль, додати борошно. Замісити тісто, накрити його серветкою і залишити на 15 хвилин. Вимішувати тісто до тих пір, поки воно не перестане липнути до рук. Очистити і дрібно нарізати гриби, обсмажити на вершковому маслі...

Свіжу капусту нашаткувати і прим’яти. Огірок натерти на терці для корейської моркви, редиску натерти на дрібній терці...

Для заправки перемішати виделкою в мисці олії, мед і гірчицю. Курку порізати соломкою...

У 200 мл теплого молока додайте столову ложку розтопленого вершкового масла та чайну ложку цукру. Всипте 150 г борошна і сіль. Перемішайте. Додайте ще 200 мл молока та 150 г борошна. Ретельно перемішайте. Сковорідку змажте рослинною олією і смажте млинці діаметром 15-16 см. Викладіть їх на тарілку...

На сковороді обсмажуємо спочатку нарізану цибулю, потім додаємо моркву і через кілька хвилин курку, порізану на кубики. Заправляємо все спеціями. Цю масу ділимо і викладаємо в горщики рівними частинами. Зверху додаємо кілька ложок сирого рису і заливаємо гарячою водою. Можна додати спеції, ті, що йдуть спеціально для плову...

Яйця відварити. Рис зварити в підсоленій воді...

Куряче філе запекти чи обсмажити. Приготувати заправку з оливкової олії, соку лимона і гірчиці. ...

Обсмажити до золотистого кольору полоски курячої грудки та 10 хвилин обварювати порізані на 4 частини гриби. Нашаткувати тонко капусту, огірки порізати півкільцями...

Щоб салат вийшов особливо смачним, вибираємо свіжий і ароматний хліб, нарізаємо його кубиками довільного розміру. Хліб посипаємо спеціями, сіллю і сушеним часником, перемішуємо. Обсмажуємо пряні кубики хліба на сковорідці, змащеній олією, до рум’яності. В приготовлену ємність викладаємо нашатковану пекінську капусту і нарізаний соломкою болгарський перець. Додаємо в салат кукурудзу, оливки і гірчицю, все перемішуємо і викладаємо на тарілку для подачі. Зверху салат посипаємо апетитними ароматними сухариками. У додатковому...