Запечені печериці в духовці(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №17)
22 травня 2022р. | |
555 |
Розтопіть вершкове масло та додайте в нього сіль і часник, пропущений через прес. Все перемішайте.
У велику тарілку викладіть печериці і залийте зверху приготовленою сумішшю, після цього перемішайте.
Форму для запікання змажте олією, викладіть підготовлені гриби ніжкою догори, розігрійте духовку до 200 градусів і поставте запікати гриби на 30 хвилин.
Запечені печериці можна посипати зеленню та полити соком лимона.
• 70 г вершкового масла
• 2 ст. л соку лимона
• 3-4 зубці часнику
• 1 ст. л олії
• 1 ч. л солі
• зелень за смаком
(всього голосів: 11)
СУПЕР | НЕ ДУЖЕ |
11 | 0 |
Всі рецепти Салати Перші страви Другі страви Випічка Десерти Консервація Закуски Дитяче меню Корисні поради Рейтинг рецептів Пошук рецептів
У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Форму для запікання змажте рослинною олією. Рибне філе наріжте невеликими шматочками, змастіть їх сіллю, перцем і викладіть у форму. Цибулю наріжте кільцями та викладіть на рибне філе рівномірним шаром. Моркву натріть на середній терці й також викладіть у форму...
Овочі і зелень нарізати за смаком. Посолити, поперчити, додати олію і кеш’ю...
Буряк відварити і нарізати кубиками. Сир також нарізати кубиками...
Молоду картоплю відварити зі шкіркою до пів готовності в підсоленій воді. Готову картоплю розрізати на половинки...
Підготувати дві ємності. Одну для борошна і сухарів, другу для збитих яєць. В кожну додати трохи солі і спецій...
Очищаємо і промиваємо всі овочі. Почнемо з підготовки баклажанів. Їх потрібно нарізати брусочками товщиною близько 1 см. солимо, перемішуємо і даємо постояти до виділення соку. Хвилин через 20-30 складаємо баклажани в друшляк, добре промиваємо і віджимаємо руками. Тонко шаткуємо капусту, дуже важливо нарізати саме тонко, щоб салат мав більш ніжну консистенцію. Моркву шаткуємо на овочерізці або тертці. Цибулю нарізаємо досить товстими кільцями (ширина 0,4 см)...
Вимити всі овочі та почистити їх. Моркву нарізати соломкою...
Збийте яйця з цукром до пишної білої піни. Додайте рослинну олію і молоко і добре перемішайте. Всипте просіяне борошно, зєднане з розпушувачем, і замісіть однорідне досить рідке тісто. Форму діаметром 28 см вистеліть пергаментом. Викладіть тісто у форму і розкладіть зверху нарізане на часточки яблуко...
Буряк вимити, загорнути в фольгу і запекти в духовці при температурі 200 градусів хвилин 50. Апельсин почистити, дольки краще почистити від перегородок...
Усе порізати, скласти у каструлю (крім оцту), довести до кипіння, варити 40 хв, додати оцет, варити ще 5 хв, розкласти у гарячі стерильні банки, закрутити, вкутати до охолодження. Помідори можна ошпарити окропом і зняти шкірку...