Крем-суп з гарбузом і сиром(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №171)

6 листопада 2022р.
48


Вимити і почистити овочі. Нарізати їх кубиками. Покласти в каструлю. Обсмажити овочі прямо в каструлі на рослинній олії протягом 5-7 хвилин.

Додати 1 літр окропу, нарізаний кубиками плавлений сир, посолити, поперчити і варити до мякості овочів 15 хвилин.

Зняти каструлю з вогню. Подрібнити овочі в бульйоні блендером до однорідності, влити вершки.

Поставити каструлю на вогонь і довести суп до кипіння.

Натерти твердий сир на крупній тертці. Розлити гарячий суп по тарілках, насипати в кожну трохи сиру і перемішати: сир злегка розплавитися в гарячому супі і додасть йому тягучості.


• Гарбуз - 800 г
• Морква - 300 г
• Цибуля ріпчаста - 2 шт.
• Плавлений сир - 1 шт.
• Твердий сир - 200 г
• Рослинна олія - ​​1 ч. л.
• Сіль - 1 ч. л.
• Часник - 3 зубчики
• Вершки нежирні - 100 мл

РЕЙТИНГ РЕЦЕПТУ
(всього голосів: 8)
СУПЕРНЕ ДУЖЕ
80


У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Гострий салат з червоної капусти

Шаткуємо червонокачанну капусту за допомогою шинкування або просто гострим ножем. Перець очищаємо, розрізаємо навпіл уздовж, а потім ріжемо поперек тонкими смужками. Половинками кілець нарізаємо ріпчасту цибулю. Щоб смак салату був більш м’яким, можна використовувати червону цибулю. Складаємо овочі в об’ємний посуд, посипаємо сіллю і перетираємо руками. Розкладаємо салат в чисті півлітрові баночки (можна використовувати посуд об’ємом 0,75 літра). Кип’ятимо воду з додавання цукру і насіння...

Шаурма з куркою і сиром

Відварити куряче філе в підсоленій воді. Порізати на дрібні шматочки та обсмажити на олії 5 хвилин. Цибулю нарізати півкільцями, замочити в 100 мл води з 0,5 ч. л. цукру і 1 ч. л. оцту, помяти, щоб позбутися гіркоти...

Рисовий суп з болгарським перцем

Спочатку слід порізати картоплю та болгарський перець кубиками та натерти моркву. Рис слід промити під холодною водою. В каструлі довести воду до кипіння, додати рис, картоплю, моркву та цибулю. За 10 хвилин до готовності додати болгарський перець та спеції. Готовий суп посипати зеленню...

Запечена картопля з зеленню

Картоплю помити, почистити і нарізати довільними дольками. Закинути дольки картоплі в киплячу підсолену воду. Дати закипіти і варити на сильному вогні рівно 2 хвилини. Потім, не швидко, викласти картоплю на друшляк і обдати холодною водою...

Персиковий пиріг із безе

Заморожене вершкове масло натерти на терці й посікти з борошном у крихту. Збити жовтки додати цукор, сіль, додати суміш борошна з вершковим маслом. Замісити тісто, загорнути його в харчову плівку, поставити в холодильник на 1 годину. Тісто розкачати і викласти в застелену пергаментним папером форму, формуючи бортики. Тісто в кількох місцях проштиркнути виделкою...

Салат з копченою куркою

Моркву і картоплю відварити до готовності, охолодити, очистити. Копчену курку, картоплю, моркву нарізати невеликими кубиками...

Салат з буряком і апельсином

Буряк вимити, загорнути в фольгу і запекти в духовці при температурі 200 градусів хвилин 50. Апельсин почистити, дольки краще почистити від перегородок...

Фруктово-горіховий салат

Нарізати грушу, апельсин і банан кубиками. Волоський горіх нарізати і подрібнити...

Пиріжки смажені з капустою

В пусту тару засипаємо борошно, додаємо сухі дріжджі. Теплу воду, цукор і сіль змішуємо в іншій ємності. Перемішуємо доти поки всі компоненти розчиняться. Невеликими частинами вливаємо суміш до борошна і тоді замішуємо тісто...

Курячий суп з вермішеллю

Куряче філе промити, залити водою, додати цибулю та поставити на маленький вогонь. Довести до кипіння. Потім треба додати порізану кубиками картоплю та натерту моркву. Періодично слід знімати піну з бульйону. Варити ще приблизно 20 хвилин. За 5 хвилин до готовності додати вермішель, спеції та зелень...