Курячі котлети(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №172)
![]() | 6 листопада 2022р. |
![]() | 82 |

Куряче філе, кабачок, моркву, часник і плавлений сир перекрутіть на мясорубці. Ретельно перемішайте.
До отриманої маси додайте яйце і крохмаль. Посоліть і поперчіть. Ще раз ретельно перемішайте. З фаршу сформуйте невеликі приплюснуті котлетки. Обваляйте в борошні.
Викладіть котлети на розігріту сковорідку й обсмажуйте на рослинній олії по 3-4 хвилини з кожного боку на середньому вогні.
• Кабачок - 300 г
• Морква - 1 шт.
• Цибуля ріпчаста - 1 шт.
• Часник - 1 зубчик
• Яйце куряче - 1 шт.
• Сир плавлений - 100 г
• Олія - для смаження
• Крохмаль - 1 ст. л.
• Сіль - ¼ чайної ложки
• Перець - за смаком
• Борошно для панірування
(всього голосів: 7)
СУПЕР | НЕ ДУЖЕ |
![]() | ![]() |
7 | 0 |
Всі рецепти








У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Суцвіття броколі скласти в салатник, посолити, легенько прим’яти, щоб пустили сік. Тунець розім’яти і додати до броколі...

Дуже ніжні, ароматні і смачні оладки виходять по цьому простому рецепту. Завдяки зеленій цибулі та петрушці, оладки будуть нарядно-зеленими та вітамінними. Приготувати їх – не складно, тому в кабачковий сезон слід неодмінно порадувати себе і близьких смачною і корисною стравою! А подавати їх краще зі сметаною чи простим сметано-часниковим соусом, рецепт якого ми також даємо...

Горох промивають, заливають холодною водою в пропорції 1:2. Варять спочатку на сильному (до закипання), а потім на слабкому вогні 50-70 хвилин. За цей час кашу кілька разів перемішують, в кінці солять за смаком. Боби повинні розваритися практично до стану пюре. Якщо маса здасться рідкуватий, нічого страшного, в остиглому стані вона стане набагато щільніше. Каші дають трохи охолонути і перебивають заглибним блендером (або тиснуть толкушкой для...

Поставте на вогонь каструлю з необхідною кількістю води. Додайте сіль і закип’ятіть. Повинен вийти розсіл на смак більш солоний, ніж звичайний бульйон. Капусту слід вимити, а потім нарізати досить великими шматками. Очистити та нарізати буряк великими шматочками. Перець очистити та нарізати кружечками, часник очистити від лушпиння...

1. Готуємо тісто: у глибокій мисці змішати яйця, сметану і майонез. Додати борошно, добре перемішати. Тісто має вийти рідким, трохи густішим за сметану. 2. Велику сковороду змастити олією. Вилити на сковороду тісто і рівномірно розгладити по дну...

Тісто виходить рідке, як сметана. Вилийте його на пательню, змащену маслом і вже зверху покладіть будь-яку начинку (томат, ковбаса, солоні огірочки, оливки). Залийте майонезом, і зверху посипте товстим шаром сир...

Для початку розтопимо 100 г вершкового масла і наллємо його в миску. Додамо 200 мл сметани, одне яйце, дрібку солі та перемішаємо. Просіюємо 300 г борошна і дві чайні ложки розпушувача. Замішуємо м’яке та еластичне тісто. Загортаємо в плівку та відправляємо в холодильник на деякий час...

Рис відварити 15 хвилин, майже до готовності і остудити. Овочі відварити 5-7 хвилин, остудити і нарізати кубиками, додати в рис. Змішати яйце з молоком, влити в суміш овочів та рису. Викласти готове тісто у форми для пудингу, запікати в духовці за 180 градусів 20 хвилин. Можна приготувати на водяній бані або пароварці...

Огірки, сир і авокадо нарізати дрібним кубиком. Додати майонез, сік лимона і сіль...

Всі необхідні інгредієнти мають бути кімнатної температури, тому краще підготувати їх заздалегідь. ...