Піца з шинкою та грибами(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №173)
![]() | 6 листопада 2022р. |
![]() | 89 |
![](/statti/1/b1667756303-963.jpg)
У маленькій ємності змішати яйця, тепле молоко та олію. Поступово вмішати у просіяне борошно. Місити тісто протягом 10 хв.
Печериці, шинку, цибулю та помідори нарізати скибочками. Твердий сир натерти на дрібній тертці, плавлений сир ― на крупній.
Розкатати тісто, намастити кетчупом та рівномірно викласти начинку, зверху присипати спочатку плавленим сиром, а потім твердим сиром.
Випікати у розігрітій до 180°С духовці протягом 20‒30 хв до золотистої скоринки.
• Яйця ― 2 шт
• Молоко ― 150 мл
• Олія оливкова ― 1 ч. л
• Печериці ― 300 г
• Шинка ― 200 г
• Помідори ― 2 шт
• Цибуля ― 1 шт
• Кетчуп ― 2 ст. л
• Сир твердий ― 200 г
• Сир плавлений ― 1 уп
(всього голосів: 9)
СУПЕР | НЕ ДУЖЕ |
![]() | ![]() |
9 | 0 |
Всі рецепти
![](/statti/salat.png)
![](/statti/pershe.png)
![](/statti/druge.png)
![](/statti/vypichka.png)
![](/statti/desert.png)
![](/statti/konservaciya.png)
![](/statti/zakuski.png)
![](/statti/dytayche.png)
У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
![](/statti/1/sb1667846393-3327.jpg)
Духовку попередньо розігріти до 200 °C. Кожне стегенце розрізати на дві частини, натерти сіллю й перцем. У глибокій сковороді розігріти олію і обсмажити курку до золотистого кольору. Зняти зі сковороди і відкласти. Картоплю почистити і нарізати частками, часник почистити і дрібно посікти. Картоплю відварити до напівготовності, викласти у форму для запікання, додати часник, оливки, лавровий лист, приправити сіллю й перцем. Чері розрізати навпіл. Викласти у форму помідори й...
![](/statti/2/sb1684429178-2461.png)
Нарізати цибулю. Обсмажити її до золотистого кольору. Нашаткувати капусту, посилити і добре її вим’яти в великій мисці...
![](/statti/1/sb1680429115-9281.jpg)
Виноград нарізати на чотири, капусту – соломкою, курку – середнім кубиком. Сир і яйця натерти на крупній терці...
![](/statti/2/sb1689876669-7450.png)
Капусту, огірок і ковбасу нарізати соломкою. Нашаткувати капусту, посолити і прим’яти...
![](/statti/1/sb1667730804-3858.jpg)
Вимити і почистити овочі. Нарізати їх кубиками. Покласти в каструлю. Обсмажити овочі прямо в каструлі на рослинній олії протягом 5-7 хвилин. Додати 1 літр окропу, нарізаний кубиками плавлений сир, посолити, поперчити і варити до мякості овочів 15 хвилин...
![](/statti/1/sb1668355126-4240.jpg)
Необхідно висипати борошно, так що б вийшла гірка. У центрі зробити поглиблення...
![](/statti/2/sb1683920202-7274.png)
Нарізаємо огірки. Ріжемо сир і яйця кубиками...
![](/statti/2/sb1684607204-259.png)
Для заправки перемішати виделкою в мисці олії, мед і гірчицю. Курку порізати соломкою...
![](/statti/1/sb1667680518-1139.jpg)
Збити 2 яйця, 150 г сметани, розмякшене масло, сіль, додати борошно. Замісити тісто, накрити його серветкою і залишити на 15 хвилин. Вимішувати тісто до тих пір, поки воно не перестане липнути до рук. Очистити і дрібно нарізати гриби, обсмажити на вершковому маслі...
![](/statti/1/sb1667681344-5426.jpg)
Змішайте легкий майонез, сметану та вершкове масло. У велику ємність просійте борошно з розпушувачем, добре перемішайте та додайте до борошна сметанно-масляну суміш. Замісіть тісто, сформуйте з тіста кулю, обгорніть харчовою плівкою та відправте до холодильника на 20 хвилин. Сир твердий натріть на середній терці, а зелень дрібно наріжте. Змішайте сир, зелень, яйця та сметану в одній посудині...