Піца з шинкою та грибами(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №173)
![]() | 6 листопада 2022р. |
![]() | 189 |

У маленькій ємності змішати яйця, тепле молоко та олію. Поступово вмішати у просіяне борошно. Місити тісто протягом 10 хв.
Печериці, шинку, цибулю та помідори нарізати скибочками. Твердий сир натерти на дрібній тертці, плавлений сир ― на крупній.
Розкатати тісто, намастити кетчупом та рівномірно викласти начинку, зверху присипати спочатку плавленим сиром, а потім твердим сиром.
Випікати у розігрітій до 180°С духовці протягом 20‒30 хв до золотистої скоринки.
• Яйця ― 2 шт
• Молоко ― 150 мл
• Олія оливкова ― 1 ч. л
• Печериці ― 300 г
• Шинка ― 200 г
• Помідори ― 2 шт
• Цибуля ― 1 шт
• Кетчуп ― 2 ст. л
• Сир твердий ― 200 г
• Сир плавлений ― 1 уп
(всього голосів: 9)
СУПЕР | НЕ ДУЖЕ |
![]() | ![]() |
9 | 0 |
Всі рецепти








У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Свіжу капусту нашаткувати і прим’яти. Огірок натерти на терці для корейської моркви, редиску натерти на дрібній терці...

Варені яйця нарізати кубиками. Філе нарізати на тонкі медальйони і замаринувати...

Яйця і сир натерти на терці. Крабові палички нарізати на шматочки...

Моркву, буряк, картоплю і яйця відварити. Рибу почистити, забрати кістки...

Червону капусту тоненько нашаткувати. Посолити і прим’яти руками...

Збити 2 яйця, 150 г сметани, розмякшене масло, сіль, додати борошно. Замісити тісто, накрити його серветкою і залишити на 15 хвилин. Вимішувати тісто до тих пір, поки воно не перестане липнути до рук. Очистити і дрібно нарізати гриби, обсмажити на вершковому маслі...

Овочі (цибулю, моркву) почистити, дрібно порізати, обсмажити. Рис відварити. У фарш додати приготовані овочі та рис. З рисово-м’ясної суміші формуємо невеликі кульки, діаметр близько 4-5 см...

Болгарський перець нарізати соломкою, помідор нарізати колечками. Викласти їх на деко, зверху рибу...

Рис добре промити і відварити в підсоленій воді. Відварити яйця, натерти на терці...

Для початку просіваємо борошно. Я одразу просіваю борошно з сіллю. Після цього на вершині борошняної гірки робимо поглиблення, в яке виливаємо порцію олії та починаємо заміс тіста. В процесі поступово доливаємо окріп і перемішуємо. Даємо борошняній суміші трохи охолонути (до комфортної для рук температури), після чого, вбиваємо куряче яйце. Знову перемішуємо отриману масу та починаємо вимішувати тісто руками. Готове заварне тісто огортаємо плівкою та даємо йому відпочити...