Лаваш на сковороді з сиром і
зеленню
(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №175)

6 листопада 2022р.
123


Перше, що нам потрібно – сир. Зовсім не важливо якої якості: і кислий і не жирний і жирний, підійде будь-який.

Зелень дрібно нарізаємо і додаємо до сиру.

Шпинат нарізаємо невеликими шматочками. Не упускайте цей інгредієнт. У шпинаті дуже багато білка, він добре додає ситість страви. І плюс ще – дуже пікантний смак.

Все перемішуємо і солимо на свій смак.

Лаваш звичайно подається різний і різної форми. Тому може не у всіх виходить нарізати саме так, але суть полягає в тому, щоб сформувати з лавашиків довгенькі млинці.

Тепер кладемо лавашики на сковороду з олією і обсмажуємо з двох сторін.


• лаваш – 3 шт.
• сир – 600 гр.
• зелень (кріп або петрушка) – 60 гр.
• шпинат – 30 гр.
• сіль – щіпка
• олія для смаження

РЕЙТИНГ РЕЦЕПТУ
(всього голосів: 5)
СУПЕРНЕ ДУЖЕ
50


У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Квасолевий салат з оливками

Буряк нарізати невеликими кубиками, зелені оливки – колечками, консервовану квасолю промити, зелень дрібно порубати, заправити оливковою олією. Всі інгредієнти добре перемішати...

Салат з кабачків в медовому соусі

Кабачки вимити, нарізати кружальцями по 1 см. Петрушку помити і дрібно нарізати...

Салат з рисом «Сніданок туриста» на зиму

Всі овочі перебрати, ретельно помити й обсушити рушником. Помідори очистити від плодоніжок і порізати на четвертинки або половинки, якщо томати дрібні...

Салат з курки з виноградом

Курку нарізати кубиками. Обсмажити на олії до золотистої скоринки...

Ролли з беконом і сиром

Пластину тіста розкачати, нарізати на трикутники. На трикутник викласти пластину сиру, зверху бекон і завернути в рулет...

Салат з крабовими паличками і помідорами

Крабові палички нарізати соломкою. Помідори нарізати соломкою...

Салат із смаженою картоплею

Свиняче або яловиче серце відварити в добре підсоленій воді 40-50 хвилин. Картоплю нарізати маленькими кубиками і обсмажити на олії, трохи посолити...

Курячі гомілки з капустою в духовці

Гомілки викласти в миску, додати сметану, паприку, сіль, перець і перемішати. Залиишити маринуватися на 20 хвилин. Сметану можна замінити на майонез. У капусти зняти верхні пошкоджені листя, видалити серединку, нашаткувати. Капусту краще брати молоду, в неї більш ніжне листя, тому в готовій страві вона получиться більш м’яка і соковита...

Салат з курячого філе

Яйця відварити. Куряче філе поперчити і посолити, обсмажити на сковорідці до золотавого...

Салат з тунцем і овочами

Редьку салатну очистити, розрізати на 4 частини, нарізати дуже тонко. Оливки нарізати тоненькими кільцями...