Лаваш на сковороді з сиром і
зеленню(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №175)
![]() | 6 листопада 2022р. |
![]() | 123 |

Перше, що нам потрібно – сир. Зовсім не важливо якої якості: і кислий і не жирний і жирний, підійде будь-який.
Зелень дрібно нарізаємо і додаємо до сиру.
Шпинат нарізаємо невеликими шматочками. Не упускайте цей інгредієнт. У шпинаті дуже багато білка, він добре додає ситість страви. І плюс ще – дуже пікантний смак.
Все перемішуємо і солимо на свій смак.
Лаваш звичайно подається різний і різної форми. Тому може не у всіх виходить нарізати саме так, але суть полягає в тому, щоб сформувати з лавашиків довгенькі млинці.
Тепер кладемо лавашики на сковороду з олією і обсмажуємо з двох сторін.
• сир – 600 гр.
• зелень (кріп або петрушка) – 60 гр.
• шпинат – 30 гр.
• сіль – щіпка
• олія для смаження
(всього голосів: 5)
СУПЕР | НЕ ДУЖЕ |
![]() | ![]() |
5 | 0 |
Всі рецепти








У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Буряк нарізати невеликими кубиками, зелені оливки – колечками, консервовану квасолю промити, зелень дрібно порубати, заправити оливковою олією. Всі інгредієнти добре перемішати...

Кабачки вимити, нарізати кружальцями по 1 см. Петрушку помити і дрібно нарізати...

Всі овочі перебрати, ретельно помити й обсушити рушником. Помідори очистити від плодоніжок і порізати на четвертинки або половинки, якщо томати дрібні...

Курку нарізати кубиками. Обсмажити на олії до золотистої скоринки...

Пластину тіста розкачати, нарізати на трикутники. На трикутник викласти пластину сиру, зверху бекон і завернути в рулет...

Крабові палички нарізати соломкою. Помідори нарізати соломкою...

Свиняче або яловиче серце відварити в добре підсоленій воді 40-50 хвилин. Картоплю нарізати маленькими кубиками і обсмажити на олії, трохи посолити...

Гомілки викласти в миску, додати сметану, паприку, сіль, перець і перемішати. Залиишити маринуватися на 20 хвилин. Сметану можна замінити на майонез. У капусти зняти верхні пошкоджені листя, видалити серединку, нашаткувати. Капусту краще брати молоду, в неї більш ніжне листя, тому в готовій страві вона получиться більш м’яка і соковита...

Яйця відварити. Куряче філе поперчити і посолити, обсмажити на сковорідці до золотавого...

Редьку салатну очистити, розрізати на 4 частини, нарізати дуже тонко. Оливки нарізати тоненькими кільцями...