Пісочні кільця з фундуком(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №179)

7 листопада 2022р.
78


Розм’якшене вершкове масло, 1 яйце, сіль, цукрову пудру й ванільний цукор збити за допомогою міксера. Потім висипати просіяне борошно й розпушувач. Замісити тісто, накрити плівкою і прибрати в холодильник на 30 хвилин.

Горіхи подрібнити і злегка обсмажити на сухій сковороді.

Тісто розкачати завтовшки 1 см., за допомогою формочки вирізати з нього кільця. Заготовки змастити збитим жовтком, посипати горіхами.

Випікати в розігрітій до 200С духовці протягом 15 хвилин.


• Пшеничне борошно – 350 гр.
• Вершкове масло – 200 гр.
• Яйця – 2 шт.
• Фундук – 50 гр.
• Розпушувач – 0,5 ч. ложки.
• Цукрова пудра – 130 гр.
• Ванільний цукор – 5 гр.
• Сіль – дрібка.

РЕЙТИНГ РЕЦЕПТУ
(всього голосів: 8)
СУПЕРНЕ ДУЖЕ
80


У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
ХРУМКІ НАГЕТСИ

Філе вимийте, обсушіть та наріжте однаковими шматочками. Яйця збийте разом із сіллю. Яєчною сумішшю залийте шматочки курки та залиште на 10 хвилин. Борошно, рубану петрушку, паприку, щіпку солі зєднайте і перемішайте. Шматочки курки обваляйте в борошняній суміші, потім у сухарях. Викладіть на розпечену з олією сковороду і обсмажте до золотистого кольору. ...

Курячі сердечка в сметані

Сердечка потрібно добре вимити, почистити, тобто обрізати весь зайвий жир і все інше. Потім сердечка відварити 10 хв. в підсоленій воді, зняти і охолодити...

М’ясо запечене з овочами

М’ясо посолити і поперчити з кожного боку. Розігріти сковороду...

Яловичина з кабачком і картоплею в фользі

Картоплю і кабачок очистити і нарізати. Викласти в форму, застелену фольгою. Яловичину нарізати смужками і відправити до кабачка з картоплею...

Овочева запіканка

Картоплю, кабачки, цибулю та моркву очищаємо й натираємо на великій тертці. В залежності від ваших смакових переваг, пісна запіканка може містити також інші овочі, наприклад – солодкий перець, баклажани, помідори, цукіні, капусту...

Салат з кальмаром і крабовими паличками

Чищені кальмари облити окропом (не більше 20 секунд) і одразу промити під гарячою водою. Забрати плівку ззовні і в середині...

Курка з лимоном і оливками

Курячі стегенця посолити і поперчити. У сковорідці розігріти оливкову олію, викласти курку шкіркою донизу, обсмажити з одного боку, потім з другого, до золотистого кольору. Лимони порізати великими шматочками, з оливок злити маринад...

Салат із мідіями та огірком

Мідій розморозити, обсушити й обсмажити в оливковій олії протягом 5 хвилин. Яйця зварити накруто, почистити і нарізати. Огірки помитий нарізати. Цибулю та кріп помити, обсушити й подрібнити. Капусту тонко нашаткувати. У салатнику змішати мідій, огірки, яйця, капусту, цибулю та кріп...

Грибний суп

Куряче філе наріжте невеликими кубиками, покладіть у киплячу підсолену воду і варіть 20 хвилин. Лук поріжте дрібними шматочками, гриби - пластинками. Картоплю почистьте і наріжте невеликими кубиками. Обсмажуйте цибулю на вершковому маслі приблизно 5 хвилин. Додайте гриби і смажте, поки не випарується практично вся рідина. Посоліть і поперчіть...

Котлетки з телятини (Від 10 міс.)

Морквину натерти на дрібній тертці, нарізати цибулю кубиками. Мясо очистити від плівок, вимити і перекрутити 2 рази з додаванням розмоченої булки та моркви з цибулею. Можна перебити блендером. Небагато посолити і добре вимісити готовий фарш руками. Сформувати невеликі котлетки, викласти у форму для запікання, застелену пергаментним папером та запікати при температурі 180 град. 10 хвилин. Перевернути котлетки, додати пару ложок води або бульйону та запікати до готовності (10-15...