Курячі сердечка з помідорами і
перцем(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №18)
![]() | 22 травня 2022р. |
![]() | 188 |

Цибулю обсмажити кілька секунд на великому вогні, додати перець, смажити на такому ж вогні, ще кілька секунд. Після чого зробити середній вогонь, і обжарювати до готовності. Викласти в тарілку.
На тій же сковороді смажимо курячі сердечка на великому вогні, постійно помішувати. Додати порізані помідори, спеції. Зменшити вогонь та тушкувати під кришкою 15 хвилин.
Кришку зняти, збільшити вогонь, тримати поки не випарується рідина(хвилин 5).
Туди ж, додати тушковані раніше овочі, часник, зелень, спеції якщо потрібно.
• 2 шт. болгарського перцю
• 2 помідори
• 1 цибулина
• 2 зубчики часнику
• зелень, сіль та перець
(всього голосів: 7)
СУПЕР | НЕ ДУЖЕ |
![]() | ![]() |
7 | 0 |
Всі рецепти








У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

У 200 мл теплого молока додайте столову ложку розтопленого вершкового масла та чайну ложку цукру. Всипте 150 г борошна і сіль. Перемішайте. Додайте ще 200 мл молока та 150 г борошна. Ретельно перемішайте. Сковорідку змажте рослинною олією і смажте млинці діаметром 15-16 см. Викладіть їх на тарілку...

Добре вимити картоплю. Ножем зробити паралельні надрізи на картоплі (поперек). Будьте обережні: не розріжте картоплю до кінця. Твердий сир і плавлений сир нарізати тонкими скибочками...

Моркву, буряк, картоплю і яйця відварити. Рибу почистити, забрати кістки...

Солодкий болгарський перець помити. Акуратненько вирізати насіннєві коробочки і очистити від насіння. Обсмажити перець з додаванням масла з усіх боків і викласти на блюдо. Для приготування начинки, рис промити і зварити до напівготовності з додаванням солі. Моркву почистити, помити і натерти на крупну тертку. Цибулю почистити, помити і подрібнити. Лук обсмажити на олії протягом 3 хвилин. Додати моркву і смажити помішуючи, ще близько 5 хвилин...

Один стакан молока змішати з цукром і поставити на вогоннь. Другий стакан молока змішати з манною крупою і пудингом. Додати суміш в гаряче молоко і варити на помірному вогні, помішуючи, щоб не було грудочок...

М’ясо промити, нарізати на шматки і відбити. Обтерти спеціями, викласти у форму, покрити кільцями цибулі, кільцями помідора, тертим сиром і промазати майонезом. Готувати 50 хвилин на 180 градусах до рум’яності...

Всі необхідні інгредієнти мають бути кімнатної температури, тому краще підготувати їх заздалегідь. ...

Збити яйця. Підсмажити два яєчні млинці. Нарізати огірки, сир і крабові палички...

Капусту ріжуть на чотири частини, шаткують, виминають дуже обережно. Перемішують із сіллю і тісно складають у підготовлений емальований посуд. Посипають шаром моркви. Потім притискають гнітом, щоб сік повністю покрив капусту. Капусту три дні тримають у приміщенні, щоб вкисла. Потім гніт знімають і капусту перемішують, щоб випустити газ. Далі ще добу тримають у теплі, щоб „дозріла”. А потім перекладають у трилітрові банки. Сік повинен повністю покрити капусту в банці...

Моркву помити, почистити й нарізати за допомогою овочечистки тонкою локшиною. Огірок помити й нарізати так само. Зелень петрушки й базиліку помити, обсушити, подрібнити, і розтерти в ступці. Додати сіль, перець та сметану, добре перемішати...