Фарширований перець(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №186)

7 листопада 2022р.
21


Солодкий болгарський перець помити. Акуратненько вирізати насіннєві коробочки і очистити від насіння. Обсмажити перець з додаванням масла з усіх боків і викласти на блюдо.

Для приготування начинки, рис промити і зварити до напівготовності з додаванням солі. Моркву почистити, помити і натерти на крупну тертку. Цибулю почистити, помити і подрібнити. Лук обсмажити на олії протягом 3 хвилин. Додати моркву і смажити помішуючи, ще близько 5 хвилин.

Змішати у великій мисці м’ясний фарш, обсмажені овочі та рис. Помідори помити і натерти на тертку видаляючи шкірку, прямо в миску з фаршем. Додати 1 столову ложку томатної пасти, подрібнену зелень, подрібнений часник, сіль, цукор і перець за смаком. Все якісно перемішати. Нафарширувати перці приготовленим фаршем і щільно укласти в товстостінну каструлю.

В окремій мисці змішати залишилася томатну пасту, сметану, воду, сіль і перець. Влити отриманий соус до перцям, накрити кришкою і поставити на вогонь. Готувати протягом 40 хвилин, після чого зняти з вогню і дати настоятися ще близько 10 хвилин. Розкласти фарширований перець на порційні тарілки, полити сметаною і посипати подрібненою зеленню.


• М’ясний фарш - 400 г
• Солодкий болгарський перець - 7-10 шт
• Рис - 2-3 ст. ложки
• Ріпчаста цибуля - 1 шт
• Морква - 1 шт
• Часник - 2 зубчики
• Помідори - 1-2 шт
• Зелень петрушки і кропу - 1 пучок
• Томатна паста - 2-3 ст. ложки
• Цукор - 1/4 ч. ложки
• Сметана - 200 г
• Вода - 1-1,5 склянки
• Сіль - за смаком
• Чорний мелений перець - за смаком
• Рослинна олія - для смаження
• Сметана - для подачі

РЕЙТИНГ РЕЦЕПТУ
(всього голосів: 4)
СУПЕРНЕ ДУЖЕ
40


У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Фаршировані зелені помідори

Моркву почистити і натерти на крупній терці. Часник подрібнити...

Смачні пампушки

У глибоку миску просійте борошно. В окрему миску викладіть свіжі дріжджі. Додайте половину цукру і влийте трохи теплого молока. Акуратно перемішайте до повного розчинення дріжджів, а потім влийте тепле молоко, що залишилося. Перемішайте. У суміш, що вийшла, всипте трохи борошна і перемішайте. Має вийти маса, консистенція якої нагадує рідку сметану...

Салат з копченою куркою

Моркву і картоплю відварити до готовності, охолодити, очистити. Копчену курку, картоплю, моркву нарізати невеликими кубиками...

Детокс-салат із морквою та горіхами

Моркву помити, почистити й нарізати за допомогою овочечистки тонкою локшиною. Огірок помити й нарізати так само. Зелень петрушки й базиліку помити, обсушити, подрібнити, і розтерти в ступці. Додати сіль, перець та сметану, добре перемішати...

Салат з сухариками

Капусту нашаткувати дрібною соломкою, посолити і трохи прим’яти. Сир натерти на великій терці...

Дріжджові пиріжки з цибулею і яйцем в духовці

Дріжджі залити теплою водою і залишити на 15 хвилин. Одне яйце збити з сіллю і цукром. Злегка підігріти молоко і влити в яєчну суміш. Додати дріжджі. Влити олію. Просіяти в рідку суміш борошно через сито і замісити тісто. Тісто накрити рушником і залишити на 2 години підніматися...

Салат з перцю на зиму без стерилізації

У каструлі змішати маринад: у воді розвести масло, розчинити сіль і цукор. Нарізати перець шматочками...

торт з печива, з шоколадним кремом

Для крему змішуємо какао, цукор, манну крупу, добре перемішуємо. Вливаємо молоко, розмішуємо і ставимо на невеликий вогонь. Варимо крем до густого стану, постійно перемішуючи. Охолоджуємо...

Салат із редиски, рукколи і бринзи

Редиску нарізати тоненькими колечками. Нарізати петрушку, кріп і зелену цибулю, викласти в салатник до редиски...

Картопляно-квасолеві котлети з в’яленими томатами

Картоплю почистити, помити і відварити в підсоленій воді до готовності. Злить рідину. Розім’яти на пюре. З консервованої квасолі злити рідину (але не всю, залишити 2 ст.л), перекласти в блендер. Подрібнити до однорідної маси. Якщо маса дуже густа, то можна додати рідину з квасолі. З’єднати картопляне пюре з подрібненою квасолею. Добре перемішати. З маси, яка вийшла, сформувати кульку, в ній зробити заглиблення. В це заглиблення покласти в’ялений томат. Сформувати...