Фарширований перець(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №186)
![]() | 7 листопада 2022р. |
![]() | 72 |

Солодкий болгарський перець помити. Акуратненько вирізати насіннєві коробочки і очистити від насіння. Обсмажити перець з додаванням масла з усіх боків і викласти на блюдо.
Для приготування начинки, рис промити і зварити до напівготовності з додаванням солі. Моркву почистити, помити і натерти на крупну тертку. Цибулю почистити, помити і подрібнити. Лук обсмажити на олії протягом 3 хвилин. Додати моркву і смажити помішуючи, ще близько 5 хвилин.
Змішати у великій мисці м’ясний фарш, обсмажені овочі та рис. Помідори помити і натерти на тертку видаляючи шкірку, прямо в миску з фаршем. Додати 1 столову ложку томатної пасти, подрібнену зелень, подрібнений часник, сіль, цукор і перець за смаком. Все якісно перемішати. Нафарширувати перці приготовленим фаршем і щільно укласти в товстостінну каструлю.
В окремій мисці змішати залишилася томатну пасту, сметану, воду, сіль і перець. Влити отриманий соус до перцям, накрити кришкою і поставити на вогонь. Готувати протягом 40 хвилин, після чого зняти з вогню і дати настоятися ще близько 10 хвилин. Розкласти фарширований перець на порційні тарілки, полити сметаною і посипати подрібненою зеленню.
• Солодкий болгарський перець - 7-10 шт
• Рис - 2-3 ст. ложки
• Ріпчаста цибуля - 1 шт
• Морква - 1 шт
• Часник - 2 зубчики
• Помідори - 1-2 шт
• Зелень петрушки і кропу - 1 пучок
• Томатна паста - 2-3 ст. ложки
• Цукор - 1/4 ч. ложки
• Сметана - 200 г
• Вода - 1-1,5 склянки
• Сіль - за смаком
• Чорний мелений перець - за смаком
• Рослинна олія - для смаження
• Сметана - для подачі
(всього голосів: 4)
СУПЕР | НЕ ДУЖЕ |
![]() | ![]() |
4 | 0 |
Всі рецепти








У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Обсмажити філе нарізану кубиками до готовності без олії. Нарізати великими кубиками сир і помідор...

В родзинки налити коньяк и дати настоятися 15-20 хв, перед використанням коньяк злити. Листя салату подрібнити...

Варену яловичину нарізаємо на кубики. Також нарізаємо огірки...

Розтопіть вершкове масло та додайте в нього сіль і часник, пропущений через прес. Все перемішайте. У велику тарілку викладіть печериці і залийте зверху приготовленою сумішшю, після цього перемішайте...

Обсмажити куряче філе і нарізати кубиками, так само нарізати сир і помідори. Додати сухарики, подрібнену зелень...

Цибулю і моркву нарізати тоненькою соломкою. Викласти в сковорідку з розгрітою олією і пасерувати протягом 4-5 хвилин. Тим часом підготувати курячу печінку: почистити, промити і висушити паперовим рушником...

Всі овочі подрібнити та перемішати. Змішати борошно, розпушувач і сіль. Додати сметану, яйця, майонез. Все ретельно перемішати...

Для заправки перемішати виделкою в мисці олії, мед і гірчицю. Курку порізати соломкою...

Моркву очистіть та натріть на великій терці. Викладіть у сотейник. Сюди ж влийте молоко, додайте вершкове масло та сіль. Поставте на повільний вогонь і тушкуйте, помішуючи до готовності приблизно 15-20 хвилин. Потім всипте манну крупу...

Пластину тіста розкачати, нарізати на трикутники. На трикутник викласти пластину сиру, зверху бекон і завернути в рулет...