Чебуреки із бездріжджового
тіста
(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №187)

7 листопада 2022р.
160


Для тіста змішуємо в одній мисці воду, олію, сіль і борошно. Вимішуємо тісто приблизно 5-7 хвилин, після чого накриваємо рушником та даємо відпочити ще 20 хвилин.

Для начинки перемелюємо через мясорубку філе та цибулю. Додаємо сіль, перець, за бажанням інші спеції. Все добре перемішуємо.

Готове тісто ділимо на однакові шматочки. Кожен шматок тіста тонко розкочуємо, викладаємо начинку всередину та формуємо чебуреки, заліплюючи краї вилкою.

Обсмажуємо чебуреки на сухій сковороді по 5 хвилин із кожного боку. Готові чебуреки змащуємо вершковим маслом.


• борошно – 500 г
• вода – 320 мл
• сіль – 1 ч. л.
• олія – 1 ст. л.
• Начинка:
• мясний фарш
• цибуля
• сіль
• перець

РЕЙТИНГ РЕЦЕПТУ
(всього голосів: 7)
СУПЕРНЕ ДУЖЕ
70


У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Курячі гомілки в вершково-пікантному соусі

Часник розчавити плоскою стороною ножа. Додати декілька колечок чилі...

Чебуреки на горілці

В першу чергу просійте борошно в невелику миску. У другій невеликій мисці перемішайте сіль, гарячу воду, горілку і рослинну олію. Додайте утворену рідку масу в просіяне раніше борошно і почніть ретельно змішувати, до утворення тіста (якщо буде липким, додайте більше борошна, якщо густим, долийте більше води)...

Салат із зелених помідорів

Моркву потерти на «корейку», цибулю нарізати півкільцями, перець - соломкою, а помідори - кружальцями або дольками (не великими). Все перемішати, додати сіль, цукор, олію і оцет. Ще раз добре перемішати і залишити на 15-20 хв...

Салат із молодої капусти з селерою

Нашаткувати тоненько капусту. Трішки зім’яти її...

Кабачки за 8 хвилин з кетчупом

Почистити, нарізати на брусочки кабачок. Обсмажити на маленькому вогні 8 хвилин...

Салат без майонезу з оселедцем

Моркву, буряк, картоплю і яйця відварити. Рибу почистити, забрати кістки...

Салат з пекінської капусти і корейської моркви

З яєць смажимо 2 налисника. Дрібно шаткуємо капусту, соломкою нарізаємо шинку і налисники...

Запіканка з кабачками

Один кабачок промити, очистити і нарізати кружальцями шириною приблизно 5-7 мм. Покласти кабачки в миску. Додати сіль за смаком, мелений чорний перець, пів чайної ложки сухого часника і пів чайної ложки солодкої копченої паприки...

Салат з куркою, огірком і зеленим горошком

Куряче філе відварити до готовності і охолодити (воду посолити) Курку і огірок нарізати кубиками...

Філе мінтаю в лимонному клярі

Філе мінтаю промити, промакати паперовим рушником, посолити, поперчити додати приправу. В тарілку просіяти борошно, додати щіпку солі...