Пиріжки з мясом і грибами(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №199)
![]() | 11 листопада 2022р. |
![]() | 997 |

Спочатку потрібно підігріти воду, додайте туди трохи солі, цукор і дріжджі. Перемішайте вміст каструльки, потім влийте в неї три столові ложки олії. Вбийте туди ж одне яйце, злегка перемішайте.
Вилийте заготовку для тесту в глибоку миску, туди ж додайте половину просіяного борошна. Постійно перемішуючи, додайте другу частину. Вимішуйте тісто ложкою, потім з’єднайте руки. Скачайте отриману суміш в кулю, накрийте рушником. Залиште на годину в теплому місці.
Прокрутіть через м’ясорубку варену яловичину. Цибулю і гриби почистіть, дрібно порубайте.
На гарячому олії обсмажте цибулю. Додайте до неї гриби, посоліть і поперчіть. Продовжуйте смажити, поки печериці не зменшаться в розмірі.
Коли тісто підніметься, його потрібно розділити на багато однакових кульок. Кожен з них злегка розкачайте або розімніть руками. Повинні вийти невеликі круглі коржі, в які дуже зручно класти начинку.
Змішайте смажені гриби з подрібненим м’ясом. Викладайте по одній столовій ложці начинки посередині кожного пиріжка. Защипайте їх з усіх сторін, викладіть на змащену форму швом вниз.
Увімкніть духовку на 100 градусів. Поставте в неї деко з пирогами, залиште дверцята відчиненими. Нехай настоятися 20-30 хвилин.
Коли пиріжки збільшаться в розмірі, потрібно підняти температуру до 180 градусів. Змастіть кожен пиріг збитим яйцем, відправте в духовку на 15 хвилин.
• Відварне м’ясо (яловичина) - 300 г;
• 2 яйця;
• Борошно - 600 г;
• Олія - 60 мл;
• Цукор - 20 г;
• Гриби - 300 г;
• 4 цибулини;
• Вода - 250 мл;
• Сіль, перець.
(всього голосів: 8)
СУПЕР | НЕ ДУЖЕ |
![]() | ![]() |
8 | 0 |
Всі рецепти








У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Цибулю обсмажити кілька секунд на великому вогні, додати перець, смажити на такому ж вогні, ще кілька секунд. Після чого зробити середній вогонь, і обжарювати до готовності. Викласти в тарілку. На тій же сковороді смажимо курячі сердечка на великому вогні, постійно помішувати. Додати порізані помідори, спеції. Зменшити вогонь та тушкувати під кришкою 15 хвилин...

Нарізаємо редиску, яблуко і яйце. Все змішуємо, поливаємо лимонним соком, додаємо шпинат і заправляємо сметаною або йогуртом...

Нарізати цибулю. Обсмажити її до золотистого кольору. Нашаткувати капусту, посилити і добре її вим’яти в великій мисці...

Всі овочі добре вимити. Перець нарізати великими шматочками...

Нарізати всі інгредієнти невеликими кубиками. Подрібнити горіхи, додати часник, заправити спеціями і майонезом,перемішати...

Смачний салат, який готується без термічної обробки. Єдина умова - зберігання його повинно проводитися в приміщенні з температурою не вище +10 градусів, підійде холодний льох або холодильна камера. Тоді він може спокійно стояти до 3-4 місяців. Салат зручний тим, що спочатку готується з маслом, і після відкриття його можна, не заправляючи, подавати до столу...

Вимити і почистити овочі. Нарізати їх кубиками. Покласти в каструлю. Обсмажити овочі прямо в каструлі на рослинній олії протягом 5-7 хвилин. Додати 1 літр окропу, нарізаний кубиками плавлений сир, посолити, поперчити і варити до мякості овочів 15 хвилин...

Змішати сухі інгредієнти, потім додати до них воду та замістити еластичне тісто. Помістити тісто в миску, накрити плівкою і залишити на 5 годин, а краще на ніч. Тісто викласти на дошку, трохи розкатати і загорнути із чотирьох сторін, щоб вийшов конверт. Повторити процедуру 3-4 рази. Розрізати тісто на 2 частини, сильно присипати борошном з усіх боків, накрити плівкою і залишити на 1 годину. Випікати у розігрітій до 200...

Злити рідину з фасолі. Огірок порізати соломкою...

Картоплю відварити, відцідити, потовкти, додати яйця, борошно, крохмаль, сіль, перець, перемішати. Обсмажити на маслі цибулю і подрібнені печериці (окремо), додаємо дрібно порізаний кріп. Сформувати зрази з грибною начинкою, посмажити з двох боків на олії...