Салат з яловичиною(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №200)

11 листопада 2022р.
30


Залити водою яловичий шматок. Воду необхідно підсолити. Проварити півтори години. Остудити і подрібнити на кубики.

Нарізати огірки. Додати до яловичих кубиків. Злити маринад з квасолі. Додати квасолю до огірків. Підсолити. Додати майонез. Перемішати.

Щоб встиг розкритися смак закуски, дайте їй настоятися 15-20 хвилин.


• яловичина – 320 г;
• сіль;
• мариновані огірки – 320 г;
• майонез – 120 г;
• консервована червона квасоля – 1 банка

РЕЙТИНГ РЕЦЕПТУ
(всього голосів: 6)
СУПЕРНЕ ДУЖЕ
60


У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Весняний салат

Огірок і помідор нарізати невеликими кубиками. Цибулю нарізати тонкою соломкою...

Швидкий капустяний пиріг

В першу чергу необхідно підготувати капусту: її шаткуємо якомога дрібніше. Капусту трохи присолюємо і добре мнемо руками, щоб вона стала більш мяка і соковита. Якщо є бажання в пиріг можна додати будь-яку додаткову начинку: ковбасу, курку, гриби, сир або солодкий перець. Їх нарізаємо невеликими кубиками і додаємо до капусти. Також можна додати пару зубчиків тертого часнику...

ДЕРУНИ

Очищаємо картоплю й цибулю. На дрібній тертці натираємо картоплю й цибулю...

Котлети з картопляного пюре

Усе перемішати, за потреби додати ще борошно, запанірувати в сухарях, посмажити на олії...

Салат з капусти на зиму

Готуємо (миємо, очищаємо) всі овочі. Капусту нарізаємо тонко на спеціальній шатківниці або ножем. Моркву можна нарізати тоненькою соломкою, але простіше і швидше можна буде підготувати коренеплоди, скориставшись теркою. Часник пропускаємо через прес і розтираємо ложкою, додавши дрібку солі. Порада! Якщо ви не любите гостре або не можете їсти гострі страви за станом здоров’я, то кількість часнику можна скоротити або зовсім прибрати цей овоч зі списку...

Шоколадне суфле

Шоколад, вершкове масло і цукор розтопити на водяній бані. Потім масу охолодити до кімнатної температури. Додати жовтки й перемішати до однорідної маси. Акуратно вмішати збиті в міцну піну білки. Отриману масу викласти в заздалегідь охолоджені, змащені маслом і присипані цукром форми, наповнюючи їх наполовину. Випікати в розігрітій до 200С духовці протягом 7-8 хвилин. Під час випікання духовку відкривати не можна, інакше суфле опаде...

Салат із консервованої сардини і солених огірків

Відварити картоплю в шкірці, після почистити і нарізати. Яйця відварені нарізати на кубики...

Салат з буряком і квасолею

Буряк відварити, охолодити, очистити і нарізати середнім кубиком. Викласти в миску. Додати консервовану квасолю, дрібно нарізаний часник...

Вершковий суп із білих грибів

Перш за все підготуйте овочі. Селеру очистіть від тонкої шкірки і дрібно порубайте. Наріжте 2 стебла зеленого часнику, а білі гриби наріжте кубиками. Щоб зробити страву більш ситною, можете додати до неї 2–3 картоплини. На сковороді розігрійте олію. У ній обсмажте до м’якості селеру і цибулю, нарізану дрібним кубиком. Якщо ви віддаєте перевагу класичній засмажці, в ту ж сковороду додайте ще натерту моркву. До м’яких овочів на сковороді...

Капуста з буряком на зиму

Поставте на вогонь каструлю з необхідною кількістю води. Додайте сіль і закип’ятіть. Повинен вийти розсіл на смак більш солоний, ніж звичайний бульйон. Капусту слід вимити, а потім нарізати досить великими шматками. Очистити та нарізати буряк великими шматочками. Перець очистити та нарізати кружечками, часник очистити від лушпиння...