Овочевий салат(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №203)
11 листопада 2022р. | |
83 |
Порізати на кубики хлібні скибочки. Викласти в суху сковорідку. Прожарити.
Огірок, помідор, солодкий перець нарізати. Посолити, посипати сумішшю перців. Пропустити через прес часникові зубки, додати оливкову олію. Перемішати. Нашаткувати цибулю.
Додати квасолю, потім кукурудзу. Маринад заздалегідь необхідно злити.
Нашаткувати петрушку. Відправити в салат.
Залити заправкою. Розмішати.
Перед тим як подавати присипати сухарями.
• сіль;
• консервована червона квасоля – 240 г;
• мелений перець;
• цибуля, огірок, помідор – 1 шт.;
• оливкова олія - 3 ст. ложки;
• часник – 1 зубчик;
• болгарський перець – 1 шт.;
• оливкова олія – 3 ст. ложки;
• петрушка – 5 гілочок;
• хліб – 3 скибочки.
(всього голосів: 9)
СУПЕР | НЕ ДУЖЕ |
9 | 0 |
Всі рецепти Салати Перші страви Другі страви Випічка Десерти Консервація Закуски Дитяче меню Корисні поради Рейтинг рецептів Пошук рецептів
У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Збийте яйця з цукром до пишної білої піни. Додайте рослинну олію і молоко і добре перемішайте. Всипте просіяне борошно, зєднане з розпушувачем, і замісіть однорідне досить рідке тісто. Форму діаметром 28 см вистеліть пергаментом. Викладіть тісто у форму і розкладіть зверху нарізане на часточки яблуко...
Огірки і підкопчену ковбасу нарізати спочатку кружальцями, а потім соломкою. Висипаємо це в миску, додаємо горошок, сухарики, свіжу зелень і майонез...
Помідори нарізати дольками. Петрушку, часник і гострий перець подрібнити за допомогою блендеру або м’ясорубки...
Розм’якшене вершкове масло розтерти з цукром. Розбити яйця й перемішати. Всипати просіяне борошно і розпушувач, перемішати до однорідності. Яблука почистити, видалити насіння, подрібнити. Потушкувати у вершковому маслі до м’якості...
Цибулю і моркву нарізати тоненькою соломкою. Викласти в сковорідку з розгрітою олією і пасерувати протягом 4-5 хвилин. Тим часом підготувати курячу печінку: почистити, промити і висушити паперовим рушником...
Скумбрію розділити на філе: для цього відрізати голову і хвіст, видалити нутрощі і чорну плівку, відрізати плавники. Ретельно промити під проточною водою і відокремити філе від кісток...
Миємо, чистимо баклажан, нарізаємо на 4 частини. Кожну частину нарізаємо на великі трикутники товщиною близько 1см...
Для заправки перемішати виделкою в мисці олії, мед і гірчицю. Курку порізати соломкою...
Нарізати дрібно цибулю. Огірки нарізати соломкою...
Курячі яйця відварити, нарізати кубиками. Курячі серця помити, почистити, відварити в підсоленій воді 40-50 хв...