Конвертики з пісочного тіста(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №205)
![]() | 13 листопада 2022р. |
![]() | 196 |

Маргарин потрібно добре розтерти з борошном.
Додати майонез.
Замісити тісто. Це потрібно зробити протягом 15 хвилин. На дотик воно виходить дуже крихке і ніжне.
Загорнути його в плівку, призначену для зберігання харчових продуктів.
Відправити в холодильник на 30 хвилин.
Духовку нагріти.
Дістати тісто і розкачати пласт. Не потрібно робити дуже тонке або дуже товсте тісто, досить, якщо товщина шару буде в межах 0.5-0.7 див.
З нього вирізаємо квадратики необхідного розміру.
На середину кожного викладаємо повидло.
Защипуємо краї так, що б візуально вийшов конвертик.
Застеляємо пергаментом деко і викладаємо на нього вироби.
Випікати до появи золотистого кольору.
• Борошно - 600 гр.
• Майонез або сметана – 100 гр.
• Повидло – 400 гр.
(всього голосів: 9)
СУПЕР | НЕ ДУЖЕ |
![]() | ![]() |
9 | 0 |
Всі рецепти








У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Для консервування краще брати солодкий перець з тонкою шкіркою. Стиглі неушкоджені перці добре вимити, зрізати верхівку з плодоніжкою, видалити насіння. У великій каструлі закип’ятити воду. Занурити в неї перці на 3 хвилини. Відкинути на сито і викласти на паперові серветки зрізом донизу. Цибулю і моркву вимити, почистити і нарізати тонкою соломкою. Часник очистити, дрібно нарізати. Петрушкуі кінзу вимити, висушити паперовими рушниками, дрібно нарізати...

Куряче філе відварити до готовності і охолодити (воду посолити) Курку і огірок нарізати кубиками...

Беремо баклажани і готуємо їх: миємо, нарізаємо кружальцями, солимо і залишаємо на 30 хв. – щоб прибрати гіркоту. Утворену воду зливаємо. На соняшниковій олії підсмажуємо нарізані баклажани з 2-х сторін до зарум’янювання...

Нарізати дрібно куряче філе. Натерти на великій терці сиру картоплю...

Приготуйте тісто. Змішайте половину кефіру, яйця, сіль, соду і борошно. Перемішайте. Додайте решту кефіру, постійно перемішуючи. Тісто має бути консистенції густої сметани. Нарізати цибулю кільцями, картоплю кружечками, м’ясо – тонкими смужками. М’ясо можна взяти абсолютно будь-яке – куряче, свиняче, у вигляді сосисок і ковбасок...

Помідори розрізати на частини. Авокадо очистити від шкіри і порізати кубиком...

Авокадо порізати шматочками. Скласти в салатник і полити лимонним соком, щоб воно не потемніло...

Крупу промиваємо кілька разів, потім висипаємо в каструльку з 1,5 літрами окропу і відварюємо до готовності. Незважаючи на те, що страва буде солодкою, воду потрібно посолити. Це зробить рис смачнішим. Родзинки заливаємо теплою, але не гарячою водою, залишаємо хвилин на 20, щоб виноградини набухли і стали соковитіші. Потім воду зливаємо, родзинки підсушуємо рушником...

Ковбасу нарізати тонкою соломкою. Помідори нарізати дрібним кубиком...

Нарізати філе шматочками 1х1 см, цибулю подрібніть. Змішайте з яйцем, борошном, спеціями та подрібненою зеленню. Змоченими у воді руками сформуйте котлети, обкачайте в борошні та викладіть на добре розігріту пательню з олією. Смажте 30 секунд на великому вогні, тоді зменшіть вогонь та готуйте під кришкою 5 хвилин. Переверніть та смажте ще 5 хвилин з другого боку, до рум’яної скоринки. Смачного! ...