Конвертики з листкового тіста(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №206)

13 листопада 2022р.
85


Необхідно висипати борошно, так що б вийшла гірка.

У центрі зробити поглиблення.

Виливаємо воду в борошно.

Замішуємо тісто.

Обмотуємо його плівкою і відправляємо в холодильник.

Далі необхідно замісити ще один вид тіста.

Заморожений маргарин нарізаємо кубиками. Необхідно залишити 50 гр. маргарину.

Змішуємо з борошном.

Здійснюємо процес замішування тестової маси. Вона повинна трохи прилипати до рук.

Дістаємо з холодильника тісто.

Розкачуємо як можна тонше.

На розкатаний пласт викладаємо другий вид тіста.

Загортаємо, так що б вийшов конверт.

Отриману масу необхідно розкачати за допомогою качалки.

Повторити 10-12 разів.

Після цього знову покласти в холодильник.

Дістати через 2 години.

Розкачати і вирізати квадратики.

Покласти в кожен начинку з повидлом або варенням.

Сформувати конвертики.

Покласти їх на деко, присипаний попередньо борошном.

Змастити вироби маргарином.

Відправити в духовку на 25 хвилин.


• Маргарин - 500 гр.
• Вода – 200 гр.
• Борошно – 600 гр.
• Сіль – 10 гр.
• Повидло – 300 гр.

РЕЙТИНГ РЕЦЕПТУ
(всього голосів: 9)
СУПЕРНЕ ДУЖЕ
90


У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Салат з болгарським перцем на зиму

Вимити всі овочі та почистити їх. Моркву нарізати соломкою...

Булочки з сиром, яйцем і шинкою в духовці

Акуратно зрізати з булочок «шапочки». З основи булочки дістати мякіш. Дрібно нарізати шинку, натерти твердий сир на крупній тертці, вимити й подрібнити зелень...

Пісні голубці з гречкою і грибами

Гречку відварити на повільному вогні до готовності. Сушені гриби обшпарити окропом, добре промити, залити ще раз 300 мл окропу і залишити настоюватися. Капусту розібрати на листки, відварити їх у киплячій підсоленій воді до м’якості. Остудити і злегка відбити молоточком товсті прожилки. Цибулю і печериці почистити і дрібно порізати...

Салат з авокадо

Авокадо очистити и нарізати кубиком середнього розміру. Полити лимонним соком. Перемішати і відставити в сторону на 5-10 хв. Перець очистити від насіння і нарізати тонкою соломкою...

Літній салат з тунцем і авокадо

Яйця відварити і охолодити. Огірки, помідори, яйця нарізати великими кубиками...

Салат з ковбасою і сухариками

Огірки і підкопчену ковбасу нарізати спочатку кружальцями, а потім соломкою. Висипаємо це в миску, додаємо горошок, сухарики, свіжу зелень і майонез...

Салат з кукурудзою та консервованим тунцем

Зливаємо рідину з банки, розминаємо виделкою консервований тунець. Невеликими кубиками нарізаємо огірок, сир, яйця та зелену цибулю. Додаємо кукурудзу...

Малосольні помідори, фаршировані зеленню, часником і перцем чилі

Помідори для цього рецепту краще брати середні або дрібні, щоб вони добре вмістилися в літрову банку. Помідори помити і надрізати навпіл не до кінця...

Салат з яловичою печінкою

Для початку викладаємо печінку в ємність, наливаємо воду і ставимо на вогонь. Варимо до готовності; Відварений субпродукт остуджуємо і протираємо на тертці з великими зубцями; ...

Салат з капусти і курячого філе

Нашаткувати капусту і трохи прим’яти. Нарізати куряче філе і обсмажити зі спеціями і часником...