Конвертики з листкового тіста(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №206)
13 листопада 2022р. | |
123 |
Необхідно висипати борошно, так що б вийшла гірка.
У центрі зробити поглиблення.
Виливаємо воду в борошно.
Замішуємо тісто.
Обмотуємо його плівкою і відправляємо в холодильник.
Далі необхідно замісити ще один вид тіста.
Заморожений маргарин нарізаємо кубиками. Необхідно залишити 50 гр. маргарину.
Змішуємо з борошном.
Здійснюємо процес замішування тестової маси. Вона повинна трохи прилипати до рук.
Дістаємо з холодильника тісто.
Розкачуємо як можна тонше.
На розкатаний пласт викладаємо другий вид тіста.
Загортаємо, так що б вийшов конверт.
Отриману масу необхідно розкачати за допомогою качалки.
Повторити 10-12 разів.
Після цього знову покласти в холодильник.
Дістати через 2 години.
Розкачати і вирізати квадратики.
Покласти в кожен начинку з повидлом або варенням.
Сформувати конвертики.
Покласти їх на деко, присипаний попередньо борошном.
Змастити вироби маргарином.
Відправити в духовку на 25 хвилин.
• Вода – 200 гр.
• Борошно – 600 гр.
• Сіль – 10 гр.
• Повидло – 300 гр.
(всього голосів: 9)
СУПЕР | НЕ ДУЖЕ |
9 | 0 |
Всі рецепти Салати Перші страви Другі страви Випічка Десерти Консервація Закуски Дитяче меню Корисні поради Рейтинг рецептів Пошук рецептів
У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Прогріваємо воду до 38 градусів; Засипаємо в воду дріжджі, цукор і 1 столову ложку борошна, все розмішуємо. Відставляємо в сторону на 20 хвилин; ...
Щоб салат вийшов особливо смачним, вибираємо свіжий і ароматний хліб, нарізаємо його кубиками довільного розміру. Хліб посипаємо спеціями, сіллю і сушеним часником, перемішуємо. Обсмажуємо пряні кубики хліба на сковорідці, змащеній олією, до рум’яності. В приготовлену ємність викладаємо нашатковану пекінську капусту і нарізаний соломкою болгарський перець. Додаємо в салат кукурудзу, оливки і гірчицю, все перемішуємо і викладаємо на тарілку для подачі. Зверху салат посипаємо апетитними ароматними сухариками. У додатковому...
Моркву натерти на великій тертці або краще на корейській. Обрізати кінчики з огірків, розрізати їх на 4 частини, потім ще на 2 частини. З одного огірка виходить 8 шматочків...
Цибулю і моркву нарізати тоненькою соломкою. Викласти в сковорідку з розгрітою олією і пасерувати протягом 4-5 хвилин. Тим часом підготувати курячу печінку: почистити, промити і висушити паперовим рушником...
Яблука очистити від шкірки, запекти та подрібнити блендером до стану пюре та додати манку. Яйце збити із цукром. Викласти готову масу у форми для кексів, випікати в розігрітій до 180 градусів духовці 20-25 хвилин. Можна приготувати у мультиварці або на пару...
Нарізати в’ялені помідори, додати часник, прованські трави, сіль і перець. Перемішати і додати оливкову олію...
Авокадо очистити и нарізати кубиком середнього розміру. Полити лимонним соком. Перемішати і відставити в сторону на 5-10 хв. Перець очистити від насіння і нарізати тонкою соломкою...
Цибулю чистимо, нарізаємо кубиками та обсмажуємо до прозорості. Кабачки очищаємо від шкірки, якщо вони молоді, то мякоть прибирати не потрібно. Натираємо їх на крупній тертці. Віджимати кабачки не потрібно. Дрібно ріжемо кріп, сир натираємо на крупній тертці. Додаємо до кабачків кріп, цибулю, половину чайної ложки солі, трохи чорного перцю, сир і перемішуємо. В іншу миску розбиваємо яйця, наливаємо рослинного масла і збиваємо. Додаємо борошно і розпушувач ...
Кабачки вимити і нарізати на невеликі шматочки. Перець помити, видалити насіння і порізати кубиками...
Філе нарізати на невеликі квадратики, додати туди дрібно порізану цибулю, приправити спеціями. Вбити яйце, покласти борошно і перемішати, щоб вийшла клейка маса...