Конвертики з листкового тіста(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №206)
![]() | 13 листопада 2022р. |
| 1548 |

Необхідно висипати борошно, так що б вийшла гірка.
У центрі зробити поглиблення.
Виливаємо воду в борошно.
Замішуємо тісто.
Обмотуємо його плівкою і відправляємо в холодильник.
Далі необхідно замісити ще один вид тіста.
Заморожений маргарин нарізаємо кубиками. Необхідно залишити 50 гр. маргарину.
Змішуємо з борошном.
Здійснюємо процес замішування тестової маси. Вона повинна трохи прилипати до рук.
Дістаємо з холодильника тісто.
Розкачуємо як можна тонше.
На розкатаний пласт викладаємо другий вид тіста.
Загортаємо, так що б вийшов конверт.
Отриману масу необхідно розкачати за допомогою качалки.
Повторити 10-12 разів.
Після цього знову покласти в холодильник.
Дістати через 2 години.
Розкачати і вирізати квадратики.
Покласти в кожен начинку з повидлом або варенням.
Сформувати конвертики.
Покласти їх на деко, присипаний попередньо борошном.
Змастити вироби маргарином.
Відправити в духовку на 25 хвилин.
• Вода – 200 гр.
• Борошно – 600 гр.
• Сіль – 10 гр.
• Повидло – 300 гр.
(всього голосів: 17)
| СУПЕР | НЕ ДУЖЕ |
![]() | ![]() |
| 17 | 0 |
Всі рецепти
Салати
Перші страви
Другі страви
Випічка
Десерти
Консервація
Закуски
Дитяче меню
Корисні поради
Рейтинг рецептів
Пошук рецептів
У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Редиску нарізати тоненькими колечками. Нарізати петрушку, кріп і зелену цибулю, викласти в салатник до редиски...

Дріжджі перемішати із сіллю та цукром, а потім залити водою. У отриману суміш додати рослинну олію та борошно і вимішувати тісто до отримання еластичної маси. Покласти тісто в миску, накрити харчовою плівкою і залишити щонайменше на 1 годину. Оливки нарізати кружальцями, часник пропустити через прес, а зелень нарубати. Додати оливки, часник та зелень у тісто і ретельно перемішати. Розкатати тісто в тонкий пласт, викласти на лист і залишити...

Вершкове масло кімнатної температури змішати зі сметаною, содою та просіяним борошном. Замісити тісто та поставити його в холодильник на 20-30 хв. Натерти плавлений сир на середній терці. Нарізану півкільцями цибулю обсмажити в олії до прозорості і додати до неї плавлений сир та яйця. В отриману суміш додати сіль та перець – начинка готова...

Редьку салатну очистити, розрізати на 4 частини, нарізати дуже тонко. Оливки нарізати тоненькими кільцями...

Шинку нарізати соломкою. Пекінську капусту нашаткувати...

Обсмажити куряче філе і нарізати кубиками, так само нарізати сир і помідори. Додати сухарики, подрібнену зелень...

Капусту (невеликі головки) розрізати на 4 частини. Буряк помити, почистити і нарізати кружками або соломкою...

Порізати на кубики хлібні скибочки. Викласти в суху сковорідку. Прожарити. Огірок, помідор, солодкий перець нарізати. Посолити, посипати сумішшю перців. Пропустити через прес часникові зубки, додати оливкову олію. Перемішати. Нашаткувати цибулю...

Огірки нарізати невеликими кубиками або соломкою. Також кубиками або соломкою нарізаємо куряче філе...

У глибоку миску вбиваємо яйця, всипаємо сіль і добре збити вінчиком. Додаємо в яйця натерту на дрібній тертці моркву, натертий сир, додаємо сметану, перемішати до однорідної маси. Форму застеляємо пергаментним папером, змащуємо соняшниковою олію і розподіляємо сирно-морквину масу по всьому деко...


