Конвертики з листкового тіста(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №206)

13 листопада 2022р.
1548


Необхідно висипати борошно, так що б вийшла гірка.

У центрі зробити поглиблення.

Виливаємо воду в борошно.

Замішуємо тісто.

Обмотуємо його плівкою і відправляємо в холодильник.

Далі необхідно замісити ще один вид тіста.

Заморожений маргарин нарізаємо кубиками. Необхідно залишити 50 гр. маргарину.

Змішуємо з борошном.

Здійснюємо процес замішування тестової маси. Вона повинна трохи прилипати до рук.

Дістаємо з холодильника тісто.

Розкачуємо як можна тонше.

На розкатаний пласт викладаємо другий вид тіста.

Загортаємо, так що б вийшов конверт.

Отриману масу необхідно розкачати за допомогою качалки.

Повторити 10-12 разів.

Після цього знову покласти в холодильник.

Дістати через 2 години.

Розкачати і вирізати квадратики.

Покласти в кожен начинку з повидлом або варенням.

Сформувати конвертики.

Покласти їх на деко, присипаний попередньо борошном.

Змастити вироби маргарином.

Відправити в духовку на 25 хвилин.


• Маргарин - 500 гр.
• Вода – 200 гр.
• Борошно – 600 гр.
• Сіль – 10 гр.
• Повидло – 300 гр.

РЕЙТИНГ РЕЦЕПТУ
(всього голосів: 17)
СУПЕРНЕ ДУЖЕ
170


У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Салат із редиски, рукколи і бринзи

Редиску нарізати тоненькими колечками. Нарізати петрушку, кріп і зелену цибулю, викласти в салатник до редиски...

ФОКАЧЧА З ОЛИВКАМИ ТА ЗЕЛЕННЮ

Дріжджі перемішати із сіллю та цукром, а потім залити водою. У отриману суміш додати рослинну олію та борошно і вимішувати тісто до отримання еластичної маси. Покласти тісто в миску, накрити харчовою плівкою і залишити щонайменше на 1 годину. Оливки нарізати кружальцями, часник пропустити через прес, а зелень нарубати. Додати оливки, часник та зелень у тісто і ретельно перемішати. Розкатати тісто в тонкий пласт, викласти на лист і залишити...

Цибулевий пиріг

Вершкове масло кімнатної температури змішати зі сметаною, содою та просіяним борошном. Замісити тісто та поставити його в холодильник на 20-30 хв. Натерти плавлений сир на середній терці. Нарізану півкільцями цибулю обсмажити в олії до прозорості і додати до неї плавлений сир та яйця. В отриману суміш додати сіль та перець – начинка готова...

Салат з тунцем і овочами

Редьку салатну очистити, розрізати на 4 частини, нарізати дуже тонко. Оливки нарізати тоненькими кільцями...

Салат з пекінської капусти

Шинку нарізати соломкою. Пекінську капусту нашаткувати...

Салат з куркою і сухариками

Обсмажити куряче філе і нарізати кубиками, так само нарізати сир і помідори. Додати сухарики, подрібнену зелень...

Капуста з буряком

Капусту (невеликі головки) розрізати на 4 частини. Буряк помити, почистити і нарізати кружками або соломкою...

Овочевий салат

Порізати на кубики хлібні скибочки. Викласти в суху сковорідку. Прожарити. Огірок, помідор, солодкий перець нарізати. Посолити, посипати сумішшю перців. Пропустити через прес часникові зубки, додати оливкову олію. Перемішати. Нашаткувати цибулю...

Салат з куркою і авокадо

Огірки нарізати невеликими кубиками або соломкою. Також кубиками або соломкою нарізаємо куряче філе...

Сирний рулет

У глибоку миску вбиваємо яйця, всипаємо сіль і добре збити вінчиком. Додаємо в яйця натерту на дрібній тертці моркву, натертий сир, додаємо сметану, перемішати до однорідної маси. Форму застеляємо пергаментним папером, змащуємо соняшниковою олію і розподіляємо сирно-морквину масу по всьому деко...