Конвертики з листкового тіста(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №206)
![]() | 13 листопада 2022р. |
![]() | 151 |

Необхідно висипати борошно, так що б вийшла гірка.
У центрі зробити поглиблення.
Виливаємо воду в борошно.
Замішуємо тісто.
Обмотуємо його плівкою і відправляємо в холодильник.
Далі необхідно замісити ще один вид тіста.
Заморожений маргарин нарізаємо кубиками. Необхідно залишити 50 гр. маргарину.
Змішуємо з борошном.
Здійснюємо процес замішування тестової маси. Вона повинна трохи прилипати до рук.
Дістаємо з холодильника тісто.
Розкачуємо як можна тонше.
На розкатаний пласт викладаємо другий вид тіста.
Загортаємо, так що б вийшов конверт.
Отриману масу необхідно розкачати за допомогою качалки.
Повторити 10-12 разів.
Після цього знову покласти в холодильник.
Дістати через 2 години.
Розкачати і вирізати квадратики.
Покласти в кожен начинку з повидлом або варенням.
Сформувати конвертики.
Покласти їх на деко, присипаний попередньо борошном.
Змастити вироби маргарином.
Відправити в духовку на 25 хвилин.
• Вода – 200 гр.
• Борошно – 600 гр.
• Сіль – 10 гр.
• Повидло – 300 гр.
(всього голосів: 9)
СУПЕР | НЕ ДУЖЕ |
![]() | ![]() |
9 | 0 |
Всі рецепти








У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Замочити горох у холодній воді на 1-2 години. Потім нарізати картоплю та натерти моркву. Далі слід поставити варити горошок на маленький вогонь. В окремій каструлі довести воду до кипіння, додати картоплю, моркву та цибулю. В цей час треба приготувати сухарики. Для цього батон нарізати на невеличкі кубики та обсмажити на сухій сковорідці протягом кількох хвилин. За 10 хвилин до готовності до супу додати горох та спеції. Потім охолоджений...

З курки знімаємо шкіру, щоб суп не був занадто жирним. Розрізаємо птицю на шматки. Очищаємо ріпчасту цибулю і моркву. Промиваємо їх, одну моркву ріжемо на великі кубики. Одну цибулину подрібнюємо. Половину стебел селери промиваємо і ріжемо на великі відрізки. Розміщуємо в каструлю курку, шматочки моркви, стебла селери, цибулю, горошки чорного перцю і лавровий лист. Заливаємо водою і доводимо до кипіння. Варимо на повільному вогні сорок хвилин, періодично знімаючи...

Капусту нашаткувати. Перець, огірок нарізати соломкою, редиску – півкільцями, яйця – скибками, зелень подрібнити...

Огірки нарізати невеликими кубиками або соломкою. Також кубиками або соломкою нарізаємо куряче філе...

Авокадо очистити и нарізати кубиком середнього розміру. Полити лимонним соком. Перемішати і відставити в сторону на 5-10 хв. Перець очистити від насіння і нарізати тонкою соломкою...

Вимити і почистити овочі. Нарізати їх кубиками. Покласти в каструлю. Обсмажити овочі прямо в каструлі на рослинній олії протягом 5-7 хвилин. Додати 1 літр окропу, нарізаний кубиками плавлений сир, посолити, поперчити і варити до мякості овочів 15 хвилин...

Моркву потерти на «корейку», цибулю нарізати півкільцями, перець - соломкою, а помідори - кружальцями або дольками (не великими). Все перемішати, додати сіль, цукор, олію і оцет. Ще раз добре перемішати і залишити на 15-20 хв...

Капусту брокколі промити, розібрати на суцвіття. Додати в киплячу підсолену воду, як закипить варити 4 хвилини...

Свіжу капусту нашаткувати і прим’яти. Огірок натерти на терці для корейської моркви, редиску натерти на дрібній терці...

Філе нарізати на невеликі квадратики, додати туди дрібно порізану цибулю, приправити спеціями. Вбити яйце, покласти борошно і перемішати, щоб вийшла клейка маса...