Торт без випічки із кокосовим
кремом(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №208)
15 листопада 2022р. | |
91 |
Щоб приготувати крем, змішайте молоко з борошном і половиною кокосової стружки. Потім, постійно помішуючи, нагрійте отриману масу, щоб вона трохи загусла. Зніміть посуд з вогню, дайте суміші охолонути, додайте цукор і ванільний цукор, вершкове масло, знову добре перемішайте. Додайте решту стружки та дайте крему повністю охолонути.
Тим часом розчавіть печиво, змішайте його з іншими інгредієнтами. Молоко необхідно додавати потроху і поступово, щоб готове тісто мало густу консистенцію.
У деко із розмірами 25×30 сантиметрів покладіть перший шар з четвертої частини тіста. Другий шар - частина кокосового крему. Чергувати шари потрібно доти, доки не закінчаться усі складові торта. При цьому зверніть увагу на те, що останнім шаром має бути тісто.
Далі потрібно полити практично готовий торт розтопленим на водяній бані шоколадом і поставити на ніч у холодильник. Вранці торт нарізають на порційні шматочки.
• 3 столові ложки джему;
• 5 столових ложок какао-порошку;
• 50 г вершкового масла;
• 5 столових ложок цукрової пудри;
• 300 мл молока.
• Для крему:
• 300 мл молока;
• 1 упаковка ванільного цукру (20 г);
• 3 столові ложки борошна;
• 150 г кокосової стружки;
• 5 чайних ложок цукрової пудри;
• 50 г вершкового масла.
• Для прикрашання буде використовуватися 100 г розтопленого темного або молочного шоколаду.
(всього голосів: 4)
СУПЕР | НЕ ДУЖЕ |
4 | 0 |
Всі рецепти Салати Перші страви Другі страви Випічка Десерти Консервація Закуски Дитяче меню Корисні поради Рейтинг рецептів Пошук рецептів
У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
У глибоку миску просійте борошно. В окрему миску викладіть свіжі дріжджі. Додайте половину цукру і влийте трохи теплого молока. Акуратно перемішайте до повного розчинення дріжджів, а потім влийте тепле молоко, що залишилося. Перемішайте. У суміш, що вийшла, всипте трохи борошна і перемішайте. Має вийти маса, консистенція якої нагадує рідку сметану...
Поставте на вогонь каструлю з необхідною кількістю води. Додайте сіль і закип’ятіть. Повинен вийти розсіл на смак більш солоний, ніж звичайний бульйон. Капусту слід вимити, а потім нарізати досить великими шматками. Очистити та нарізати буряк великими шматочками. Перець очистити та нарізати кружечками, часник очистити від лушпиння...
У готовий свиняче-яловичий фарш додати 1 сире яйце, сіль і перець за смаком. Перемішати. Сиру картоплю очистити і нарізати тонкими скибочками. На дно змащеної олією форми укласти нарізану картоплю, посолити...
Обсмажити філе нарізану кубиками до готовності без олії. Нарізати великими кубиками сир і помідор...
Помідори помити і видалити плодоніжку. Часник почистити, помити, розрізати кожен зубчик навпіл...
Нарізати філе. Кубики необхідні маленькі. Покласти у сковорідку. Влити олію. Засмажити. Кубики повинні забарвиться в красивий золотистий колір. Остудити. Нашаткувати капусту. Надіслати до курячих шматочків. Підсолити. Влити майонез. Перемішати...
Акуратно зрізати з булочок «шапочки». З основи булочки дістати мякіш. Дрібно нарізати шинку, натерти твердий сир на крупній тертці, вимити й подрібнити зелень...
Рис відварити 15 хвилин, майже до готовності і остудити. Овочі відварити 5-7 хвилин, остудити і нарізати кубиками, додати в рис. Змішати яйце з молоком, влити в суміш овочів та рису. Викласти готове тісто у форми для пудингу, запікати в духовці за 180 градусів 20 хвилин. Можна приготувати на водяній бані або пароварці...
Сир натерти, додати масло і зелень. Все перемішати. Масу покласти в пакет і сформувати ковбаску...
Кабачки і помідори нарізати кружальцями. Викласти в форму, чергуючи один з одним...