Пиріг із ревеню(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №215)

15 листопада 2022р.
91


Ревінь очистити, нарізати на шматки (1-2 см) і залити окропом на 30 секунд. Воду злити і дочекатися, коли ревінь охолоне.

Ошпарений ревінь покласти в миску, посипати цукром (2-3 столові ложки) і перемішати.

Яйця з цукром збивати близько 10 хвилин і додати олію.

Борошно змішати з розпушувачем і частинами повільно, весь час помішуючи, додати в нього яєчну масу – тісто має бути середньої густини. Якщо вам здається, що тісто вийшло занадто густе, під час замішування додайте до нього кілька столових ложок теплого молока.

Форму для випікання змастіть олією і посипте борошном. 2/3 тіста вилити на форму для запікання і покласти половину нарізаного ревеню (без отриманого соку). Решту тіста вилити зверху і викласти другий шар ревеню.

Пиріг випікають у попередньо розігрітій до 180° C духовці близько 60 хвилин. Коли він охолоне, посипати його цукровою пудрою.


• - ревінь – 1,4 кг;
• – борошно пшеничне вищого ґатунку – 2 склянки;
• – цукор – 1 склянка і 2-3 ст. ложки;
• – олія рослинна – 12 ст. ложок;
• – яйця – 5 шт.;
• – розпушувач – 2 ложки;
• – олія для змазування кондитерського листа;
• – пудра цукрова для посипання.

РЕЙТИНГ РЕЦЕПТУ
(всього голосів: 7)
СУПЕРНЕ ДУЖЕ
70


У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Салат з пекінською капустою, куркою і ананасом

Куряче філе розрізати вздовж на 3 частини, натерти сіллю і приправою «Каррі» Обсмажити філе на олії з кожного боку по 5 хв...

Салат з манго і авокадо

Листя капусти/салату порвати руками, розкласти в тарілку, додати нарізане кубиками манго і авокадо і перець. Змішати всі інгредієнти для заправки, вилити в салат і перемішати. Смачного! ...

Пісочний пиріг з ревенем (румбамбаром)

Масло нарізати невеликими кубиками (трохи масла залишити), додати просіяне борошно, яйця і цукор. Розтерти тісто до утворення дрібної крихти. Покласти в холодильник на 30 хвилин. Ревень почистити, промити і нарізати. На попередньо змащену олією форму викласти частину тіста, потім ревень...

Рублені курячі котлети, дієтичні

Філе куряче нарізати маленькими шматочками. Цибулю нарізати дрібно...

Кабачки за 8 хвилин з кетчупом

Почистити, нарізати на брусочки кабачок. Обсмажити на маленькому вогні 8 хвилин...

Салат «Асорті» з капусти і овочів

Очищаємо і промиваємо всі овочі. Почнемо з підготовки баклажанів. Їх потрібно нарізати брусочками товщиною близько 1 см. солимо, перемішуємо і даємо постояти до виділення соку. Хвилин через 20-30 складаємо баклажани в друшляк, добре промиваємо і віджимаємо руками. Тонко шаткуємо капусту, дуже важливо нарізати саме тонко, щоб салат мав більш ніжну консистенцію. Моркву шаткуємо на овочерізці або тертці. Цибулю нарізаємо досить товстими кільцями (ширина 0,4 см)...

Курячий суп з вермішеллю

Куряче філе промити, залити водою, додати цибулю та поставити на маленький вогонь. Довести до кипіння. Потім треба додати порізану кубиками картоплю та натерту моркву. Періодично слід знімати піну з бульйону. Варити ще приблизно 20 хвилин. За 5 хвилин до готовності додати вермішель, спеції та зелень...

Конвертики з листкового тіста

Необхідно висипати борошно, так що б вийшла гірка. У центрі зробити поглиблення...

Салат весняний

Нашаткувати тоненько капусту. Додати сіль, зім’яти руками...

Пиріг з картоплею і м’ясом

Приготуйте тісто. Змішайте половину кефіру, яйця, сіль, соду і борошно. Перемішайте. Додайте решту кефіру, постійно перемішуючи. Тісто має бути консистенції густої сметани. Нарізати цибулю кільцями, картоплю кружечками, м’ясо – тонкими смужками. М’ясо можна взяти абсолютно будь-яке – куряче, свиняче, у вигляді сосисок і ковбасок...