Торт з апельсином без випічки(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №217)
![]() | 16 листопада 2022р. |
![]() | 100 |

З одного апельсина вичавіть сік, а другий очистіть від шкірки і поріжте тонкими кружечками. Поломайте печиво і додайте в нього розтоплене вершкове масло.
Візьміть розємну форму і змастіть маслом, а потім викладіть в неї шар печива, утрамбуйте, полийте невеликою кількістю апельсинового соку і поставте в холодильник на півгодини. А в цей час зробіть крем для торта.
Розчиніть 40 г желатину 50 мл гарячої води. Розітріть яйця з цукром, влийте молоко і варіть на повільному вогні, весь час помішуючи, до загустіння. Потім зніміть крем з вогню, додайте в нього розчинений желатин і трохи остудіть.
Сир протріть через сито, щоб позбутися від грудочок. Збийте вершки. Зєднайте протертий сир, збиті вершки, заварний крем і все перемішайте. Розподіліть масу у форму і знову поставте в холодильник на 3 години, щоб ваш торт добре застиг. Красиво розкладіть апельсинові скибочки по всьому торту.
Розчиніть желатин, який залишися, у гарячій воді. Додайте апельсиновий сік, перемішайте і залийте зверху торт. Знову відправте апельсиновий торт в холодильник до повного застигання.
• 400 г сиру
• 1 склянка вершків
• 1 склянка молока
• 100 г вершкового масла
• 3 яйця
• 250 г печива
• 1 склянка цукру
• 50 г желатину
• 100 мл води
(всього голосів: 6)
СУПЕР | НЕ ДУЖЕ |
![]() | ![]() |
6 | 0 |
Всі рецепти








У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Приготувати соус: Змішати мед і гірчицю...

Баклажани порізати тонкими скибочками, добре посолити та залишити на 30 хвилин. Коли виділиться сік, серветкою видалити його разом із сіллю...

Нарізати дрібно куряче філе. Натерти на великій терці сиру картоплю...

В форму для салату натерти картоплю, рівномірно розкласти по формі. Зробити соус: змішати майонез і солодкий перець...

У маленькій ємності змішати яйця, тепле молоко та олію. Поступово вмішати у просіяне борошно. Місити тісто протягом 10 хв. Печериці, шинку, цибулю та помідори нарізати скибочками. Твердий сир натерти на дрібній тертці, плавлений сир ― на крупній...

Прокрутити філе куряче з цибулею через м’ясорубку. З’єднати з рисом і посолити...

Відварюємо картоплю і перетворюємо її на пюре з яйцями, заправляємо різними спеціями, щоб зрази вийшли не тільки смачними, а й ароматними. ...

Дрібно нарізати копчену курку. Нарізати огірок кубиками...

Відварити куряче філе в підсоленій воді. Порізати на дрібні шматочки та обсмажити на олії 5 хвилин. Цибулю нарізати півкільцями, замочити в 100 мл води з 0,5 ч. л. цукру і 1 ч. л. оцту, помяти, щоб позбутися гіркоти...

Куряче філе, кабачок, моркву, часник і плавлений сир перекрутіть на мясорубці. Ретельно перемішайте. До отриманої маси додайте яйце і крохмаль. Посоліть і поперчіть. Ще раз ретельно перемішайте. З фаршу сформуйте невеликі приплюснуті котлетки. Обваляйте в борошні...