Пиріг на компоті(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №224)

16 листопада 2022р.
199


В першу чергу необхідно розчинити цукор в компоті. Для цього дані компоненти необхідно змішати в глибокій мисці з рослинним маслом і сіллю. Перемішати вміст ємності можна за допомогою віночка.

Погасити соду яблучним оцтом і додати в суміш.

Просіяти борошно через сито в миску з компотом, після чого ретельно перемішати інгредієнти. Повинно вийти густе тісто.

Заздалегідь розігріти духовку до 220 градусів.

Перекласти тісто у форму для випікання.

Випікати страву необхідно 40 хвилин.

Готовий пиріг дістати з духовки і остудити його.

Приступити до приготування глазурі. Для цього необхідно змішати цукрову пудру і компот.

Остиглий пиріг проколоти виделкою, щоб він краще просочився.

Рівномірно розподілити глазур по всій поверхні десерту.


• 300 мл сливового компоту;
• 150 грам цукрового піску;
• 1 чайна ложка соди;
• 400 грам пшеничного борошна;
• 1 столова ложка яблучного оцту;
• 90 мл рослинного масла;
• 30 грам цукрової пудри.

РЕЙТИНГ РЕЦЕПТУ
(всього голосів: 9)
СУПЕРНЕ ДУЖЕ
90


У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Фаршировані зелені помідори

Моркву почистити і натерти на крупній терці. Часник подрібнити...

Капуста з медом

Капусту помити і нарізати великими шматками. Моркву почистити, помити і нарізати кружками товщиною 0,3-0,5 см...

Теплий салат з кабачків і печерицями-гриль

Приготувати заправку для салату. Для цього потрібно змішати сік лимона, олію, гірчицю і рідкий мед...

Піца на пательні

Тісто виходить рідке, як сметана. Вилийте його на пательню, змащену маслом і вже зверху покладіть будь-яку начинку (томат, ковбаса, солоні огірочки, оливки). Залийте майонезом, і зверху посипте товстим шаром сир...

Булочки з яблуком та корицею

Пресовані дріжджі залийте молоком. Всипте 1 ст. л. цукру та 3 ст. л. пшеничного борошна. Ретельно перемішайте, накрийте рушником і залиште на 10 хвилин. До дріжджової суміші додайте яйце, кукурудзяний крохмаль, ванільний цукор, сіль і пшеничне борошно, що залишилося. Замішайте однорідне тісто. Накрийте його та приберіть у тепло на 30 хвилин...

Суп з галушками

У каструлю наливаємо воду і доводимо до кипіння. Кладемо в неї куряче філе. Моркву, цибулю, картоплю і корінь селери очищаємо від шкірки...

Картопляний салат з беконом

Картоплю відварити. Цибулю нарізати, додати цукор, оцет, воду і поставити на 10 хв...

Пиріг з яблуками та вершковою карамеллю

Розм’якшене вершкове масло розтерти з цукром. Розбити яйця й перемішати. Всипати просіяне борошно і розпушувач, перемішати до однорідності. Яблука почистити, видалити насіння, подрібнити. Потушкувати у вершковому маслі до м’якості...

Біляші на кефірі без дріжджів

У теплий кефір всипаємо сіль і цукор, жовток та олію, добре перемішуємо. Борошно просіюємо і додаємо частинами в кефір, додаючи соду, добре вимішуємо...

Піца на сковороді

1. Готуємо тісто: у глибокій мисці змішати яйця, сметану і майонез. Додати борошно, добре перемішати. Тісто має вийти рідким, трохи густішим за сметану. 2. Велику сковороду змастити олією. Вилити на сковороду тісто і рівномірно розгладити по дну...