Пиріг на компоті(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №224)
16 листопада 2022р. | |
80 |
В першу чергу необхідно розчинити цукор в компоті. Для цього дані компоненти необхідно змішати в глибокій мисці з рослинним маслом і сіллю. Перемішати вміст ємності можна за допомогою віночка.
Погасити соду яблучним оцтом і додати в суміш.
Просіяти борошно через сито в миску з компотом, після чого ретельно перемішати інгредієнти. Повинно вийти густе тісто.
Заздалегідь розігріти духовку до 220 градусів.
Перекласти тісто у форму для випікання.
Випікати страву необхідно 40 хвилин.
Готовий пиріг дістати з духовки і остудити його.
Приступити до приготування глазурі. Для цього необхідно змішати цукрову пудру і компот.
Остиглий пиріг проколоти виделкою, щоб він краще просочився.
Рівномірно розподілити глазур по всій поверхні десерту.
• 150 грам цукрового піску;
• 1 чайна ложка соди;
• 400 грам пшеничного борошна;
• 1 столова ложка яблучного оцту;
• 90 мл рослинного масла;
• 30 грам цукрової пудри.
(всього голосів: 8)
СУПЕР | НЕ ДУЖЕ |
8 | 0 |
Всі рецепти Салати Перші страви Другі страви Випічка Десерти Консервація Закуски Дитяче меню Корисні поради Рейтинг рецептів Пошук рецептів
У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Розігрійте духовку до 220 градусів. Надайте тісту руками форму кола діаметром 30 см...
Гриби очистити, вимити, помістити в каструлю і, заливши підсоленою теплою водою, довести до кипіння. Злити гарячу воду і додати 2 склянки холодної води. Знову довести до кипіння...
Змішати борошно та сіль, додати воду і вимішати тісто. Зробити з тіста кулю, завернути його в плівку і залишити на 30 хвилин. Зімяти тісто та розділити на 16 рівних частин. Розкатати кожен шматочок у найтонший коржик. Випікати коржики на розігрітій сухій сковороді по 1 хвилині кожну сторону. Накрити коржики рушником і дати їм охолонути...
Капусту, огірок і ковбасу нарізати соломкою. Нашаткувати капусту, посолити і прим’яти...
Капусту готуємо звичайним способом: відварюємо качан, прибираючи у міру розм’якшення верхнє листя. Якщо середня жила дуже велика і жорстка, обрізаємо її гострим ножем. Відварюємо рис до напівготовності, остуджуємо та змішуємо з фаршем...
Курку розрізати на порційні шматки. В каструлю викласти курку, цілу почищену моркву і цибулю. Посолити. Влити воду, щоб повністю покрила м’ясо...
Яйця відварити і охолодити. Огірки, помідори, яйця нарізати великими кубиками...
Куряче філе наріжте невеликими кубиками, покладіть у киплячу підсолену воду і варіть 20 хвилин. Лук поріжте дрібними шматочками, гриби - пластинками. Картоплю почистьте і наріжте невеликими кубиками. Обсмажуйте цибулю на вершковому маслі приблизно 5 хвилин. Додайте гриби і смажте, поки не випарується практично вся рідина. Посоліть і поперчіть...
Для начинки потрібні відварені яйця, сир і масло. Подрібнити їх. Масло для зрцчності зааморозити в холодильнику. Змішати фарш, подрібнену цибулю, батон вимочений в молоці і вичавлений від зайвої рідини. Посолити, поперчити, перемішати...
Відварити свинину (20 хвилин), остудити. Гриби нарізати навпіл. Цибулю нарізати тоненькими напівкільцями, посипати цукром, полити оцтом (1 ч. л.). Залишити на 10 хвилин, потім віджати сік. Це надасть цибулі ніжності та позбавить гіркоти...