Голубці(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №23)
![]() | 22 травня 2022р. |
| 1645 |

Капусту готуємо звичайним способом: відварюємо качан, прибираючи у міру розм’якшення верхнє листя. Якщо середня жила дуже велика і жорстка, обрізаємо її гострим ножем.
Відварюємо рис до напівготовності, остуджуємо та змішуємо з фаршем.
Цибулю дрібно ріжемо, моркву тремо на великій тертці, солодкий перець і помідор ріжемо шматочками.
Цибулю обсмажуємо до золотистості та додаємо моркву, солодкий перець та помідор. Готуємо протягом кількох хвилин.
Змішуємо овочі з фаршем та рисом.
Формуємо голубці та укладаємо в каструлю.
Розводимо томатний соус із водою та заливаємо голубці, щоб вони були вкриті повністю.
Готуємо на невеликому вогні протягом 20 – 30 хвилин.
Голубці виходять дуже ніжними та соковитими. За смаком у фарш можна додати зелень і часник, а готувати з лавровим листом.
• фарш 800 г;
• рис 500 г;
• морква 2 шт.;
• цибуля 4 шт;
• солодкий перець та помідор по 1 – 2 шт;
• сіль, перець, паприка, зелень, спеції;
• томатна паста 2 столові ложки
(всього голосів: 15)
| СУПЕР | НЕ ДУЖЕ |
![]() | ![]() |
| 15 | 0 |
Всі рецепти
Салати
Перші страви
Другі страви
Випічка
Десерти
Консервація
Закуски
Дитяче меню
Корисні поради
Рейтинг рецептів
Пошук рецептів
У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Для крему змішуємо какао, цукор, манну крупу, добре перемішуємо. Вливаємо молоко, розмішуємо і ставимо на невеликий вогонь. Варимо крем до густого стану, постійно перемішуючи. Охолоджуємо...

Збийте жовтки з цукром, крохмалем і ваніліном. Додайте сік лимона. Закипятіть молоко. Постійно помішуючи, введіть тонкою цівкою збиті жовтки. І на повільному вогні доведіть майже до кипіння. Охолодіть...

Всі інгредієнти дрібно нарізати і змішати в мисці, додати квасолю. Заправити майонезом, добре перемішати...

Перець помити, відрізати хвостики і почистити від насіння. Грубо нарізати. Кабачок добре помити, нарізати великими брусочками. Цибулю почистити, помити, нарізати півкільцями. Моркву помити, почистити, нарізати брусочками. Всі овочі змішати в глибокій ємності. Для маринаду змішати соєвий соус, оливкову олію, цукор, розчавлений часник, і лимонний сік. Полить овочі маринадом, перемішати і залишити на 1 год. Протягом однієї години, іноді перемішувати овочі, щоб вони рівномірно пропиталися. Помідори чері помити, розрізати...

З червоної консервованої квасолі злити розсіл. Шинку нарізати дрібним кубиком...

Підготувати дві ємності. Одну для борошна і сухарів, другу для збитих яєць. В кожну додати трохи солі і спецій...

Вершкове масло кімнатної температури змішати зі сметаною, содою та просіяним борошном. Замісити тісто та поставити його в холодильник на 20-30 хв. Натерти плавлений сир на середній терці. Нарізану півкільцями цибулю обсмажити в олії до прозорості і додати до неї плавлений сир та яйця. В отриману суміш додати сіль та перець – начинка готова...

Капусту нашаткувати. Огірки нарізати дрібним кубиком...

Нарізати філе. Кубики необхідні маленькі. Покласти у сковорідку. Влити олію. Засмажити. Кубики повинні забарвиться в красивий золотистий колір. Остудити. Нашаткувати капусту. Надіслати до курячих шматочків. Підсолити. Влити майонез. Перемішати...

Куряче філе відварити в підсоленій воді, охолодити. Моркву очистити від шкірки, натерти на грубій терці...


