Морквяні котлети в духовці(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №230)
8 грудня 2022р. | |
147 |
Моркву очистіть та натріть на великій терці. Викладіть у сотейник. Сюди ж влийте молоко, додайте вершкове масло та сіль. Поставте на повільний вогонь і тушкуйте, помішуючи до готовності приблизно 15-20 хвилин.
Потім всипте манну крупу.
Перемішайте та готуйте ще 7 хвилин. Далі сотейник із морквою зніміть із плити. Дайте суміші охолонути.
У морквяну масу розбийте яйце. Ретельно перемішайте.
На плоску тарілку насипте панірувальні сухарі. Деко застеліть пекарським папером або силіконовим килимком для випікання.
Вологими руками сформуйте з морквяної маси невеликі котлети.
Обваляйте їх у панірувальних сухарях і викладіть на деко.
Запікайте в попередньо розігрітій до 180 градусів духовці протягом 15 хвилин.
• Молоко – 60 мл
• Яйце куряче – 1 шт.
• Манна крупа – 30 г
• Масло вершкове – 20 г
• Сухарі панірувальні – 2 ст.л.
• Сіль – дрібка
(всього голосів: 13)
СУПЕР | НЕ ДУЖЕ |
13 | 0 |
Всі рецепти Салати Перші страви Другі страви Випічка Десерти Консервація Закуски Дитяче меню Корисні поради Рейтинг рецептів Пошук рецептів
У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Картоплю та моркву відварити та натерти на крупній тертці. Плавлений сир також натерти на крупній тертці. Яйця зварити накруто, відокремити білки від жовтків. Білки натерти на крупній тертці, жовтки ― на дрібній. Консерви розімяти виделкою та змішати з подрібненою цибулею...
Усе перемішати, за потреби додати ще борошно, запанірувати в сухарях, посмажити на олії...
Маргарин потрібно добре розтерти з борошном. Додати майонез...
Помідори нарізати дольками. Петрушку, часник і гострий перець подрібнити за допомогою блендеру або м’ясорубки...
Капусту помити і нарізати великими шматками. Моркву почистити, помити і нарізати кружками товщиною 0,3-0,5 см...
Вимиті овочі нарізати часточками, перець очистити від кісточок і подрібнити. Почистити часник. Всі овочі разом з часником і чилі пропустити через м’ясорубку. Додати тертий хрін і перемішати. Перекласти суміш в емальований посуд і додати всі спеції і приправи, перемішати і залишити на ніч в холодильнику. Вранці обережно злити всю рідину, а овочеве пюре розкласти в баночки. Аджика готова. Зберігати в холодильнику...
Картоплю відварити, відцідити, потовкти, додати яйця, борошно, крохмаль, сіль, перець, перемішати. Обсмажити на маслі цибулю і подрібнені печериці (окремо), додаємо дрібно порізаний кріп. Сформувати зрази з грибною начинкою, посмажити з двох боків на олії...
Великий качан капусти помити і розібрати на листя. Відварити капустяне листя в підсоленій воді протягом 2-4 хвилин. Потім за допомогою гострого ножа акуратно зрізати потовщену частину листя. Рис відварити в підсоленій воді майже до готовності. Відкинути на сито і добре промити...
Для початку викладаємо печінку в ємність, наливаємо воду і ставимо на вогонь. Варимо до готовності; Відварений субпродукт остуджуємо і протираємо на тертці з великими зубцями; ...
Нарізати філе шматочками 1х1 см, цибулю подрібніть. Змішайте з яйцем, борошном, спеціями та подрібненою зеленню. Змоченими у воді руками сформуйте котлети, обкачайте в борошні та викладіть на добре розігріту пательню з олією. Смажте 30 секунд на великому вогні, тоді зменшіть вогонь та готуйте під кришкою 5 хвилин. Переверніть та смажте ще 5 хвилин з другого боку, до рум’яної скоринки. Смачного! ...