Персиковий пиріг із безе(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №234)

12 лютого 2023р.
22


Заморожене вершкове масло натерти на терці й посікти з борошном у крихту. Збити жовтки додати цукор, сіль, додати суміш борошна з вершковим маслом. Замісити тісто, загорнути його в харчову плівку, поставити в холодильник на 1 годину.

Тісто розкачати і викласти в застелену пергаментним папером форму, формуючи бортики. Тісто в кількох місцях проштиркнути виделкою.

Нарізати скибочками персики і викласти їх на тісто. Зверху роз приділити повидло. Випікати протягом 30 хвилин у розігрітій до 180 градусів духовці. Для безе збити білки, потроху додаючи цукор. Масу відсадити на начинку за допомогу кондитерського мішка. Випікати пиріг іще 10 хвилин.


• Для тіста:
• пшеничне борошно – 250 гр.
• Жовтки – 4 шт.
• Вершкове масло – 125 гр.
• Цукор – 100 гр.
• Сіль – дрібка.
• Для начинка:
• Персики – 4 шт.
• Персикове повидло – 100 гр.
• Для безе:
• Білки – 4 шт.
• Цукор – 100 гр.

РЕЙТИНГ РЕЦЕПТУ
(всього голосів: 4)
СУПЕРНЕ ДУЖЕ
40


У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Пиріг з грибами і сиром

Збити 2 яйця, 150 г сметани, розмякшене масло, сіль, додати борошно. Замісити тісто, накрити його серветкою і залишити на 15 хвилин. Вимішувати тісто до тих пір, поки воно не перестане липнути до рук. Очистити і дрібно нарізати гриби, обсмажити на вершковому маслі...

Баклажани по-корейськи на зиму

Перед консервацією баклажани гарненько помити, далі нашаткувати соломкою тоненькою. Посипати їх сіллю, дати постояти близько години. Далі вимити овочі, що залишилися. Моркву подрібнити за допомогою спеціальної корейської терки. У перцю видалити плодоніжки з насінням, а решта нашаткувати смужками...

Салат з перцю на зиму без стерилізації

У каструлі змішати маринад: у воді розвести масло, розчинити сіль і цукор. Нарізати перець шматочками...

Салат з шинкою і грибами

Шинку і сир нарізати дрібним кубиком. Гриби нарізати скибками...

Домашня карамель

Карамель рекомендують готувати в посуді з товстим дном. Цукор, помішуючи, розтопити та нагріти на середньому вогні. Коли маса набуде бурштинового кольору, прибрати її з вогню й потроху влити тепле молоко, помішуючи. Потім знову поставити на повільний вогонь і помішувати, не доводячи до кипіння. Додати ванілін, дрібку солі й перемішати. Прибрати з вогню і додати масло, ще раз добре перемішати...

Салат з копченої скумбрії і печеної картоплі

Картоплю помити щіткою, загорнути у фольгу і запекти в духовці до готовності. Трохи охолодити, почистити і нарізати кубиками. Рибу почистити, видалити шкіру і кістки. Порізати на шматочки...

Запечена картопля з сиром по-домашньому

Картоплю почистьте та наріжте поздовжніми скибками. Накрийте протвінь фольгою та змажте її рослинною олією. Розкладіть на фользі картоплю. Додайте сіль та перець...

Салат з апельсином

Пекінську капусту нарізати дрібно в глибоку миску, додати подрібнений часник, сіль, додати 3 ст. л. майонезу, перемішати. Копчену курку нарізати дрібно, перемішати...

Салат з картоплі і маринованих грибів

Відварити картоплю в мундирі. Охолодити. Нарізати більшими кубиками...

Гарбузова каша на молоці в мультиварці

Нарізаного кубиками гарбуза помістіть в чашу мультиварки, посипте цукром, перемішайте та відставте на 10 хвилин. Молоко і воду закипятіть окремо. Рис промийте і залийте на 10 хвилин окропом, злийте воду. Вершкове масло наріжте кубиками і покладіть в чашу мультиварки. Залийте в чашу молоко і окріп, закрийте кришку мультиварки. Тепер поставте мультиварку у відповідний режим, та чекайте, поки каша буде готова. Через 40-60 хвилин (залежить від мультиварки) кашу можна...