Пухка пасочка(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №235)
![]() | 2 квітня 2023р. |
![]() | 90 |

Розчиняємо дріжджі в молоці. Додаємо цукор. Перемішуємо до повного розчинення.
Додаємо 150 гр борошна. Перемішуємо. Через 15 хв додаємо ще 100 гр. і перемішуємо. Залишаємо доходити ще на 15 хв. Додаємо ще 100 гр борошна, перемішуємо. Залишаємо доходити на 30 хв.
Збиваємо масло, яйця, цукор. З’єднюємо з опарою, що дійшла, із залишками борошна. Замішуємо тісто. Формуємо тісто і викладаємо у змащену форму. Відправляємо в тепле місце на 1.5 год доходити. Випікаємо 30 хв в духовці при температурі 180 градусів. Змащуємо глазуррю, посипаємо присипкою.
• топлене молоко 250 гр
• масло 82.5% 150 гр
• яєчний жовток 3 шт
• яйце 2 шт
• цукор 200 гр
• цукор ванільний 20 гр
• дріжджі (сухі) 15 гр
• родзинки 50 гр
(всього голосів: 12)
СУПЕР | НЕ ДУЖЕ |
![]() | ![]() |
11 | 1 |
Всі рецепти








У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Нарізати філе. Кубики необхідні маленькі. Покласти у сковорідку. Влити олію. Засмажити. Кубики повинні забарвиться в красивий золотистий колір. Остудити. Нашаткувати капусту. Надіслати до курячих шматочків. Підсолити. Влити майонез. Перемішати...

Крабові палички, сир і яйця нарізати кубиками. Гриби і зелену цибулю дрібно нарізати...

Спочатку підготувати гарбуз: запекти, разом із шкіркою при температурі 200 градусів 25-30 хвилин, посипавши кардамоном та корицею. Звільнити від шкірки, розім’яти виделкою, додати вершкове масло. Тісто: поєднати всі інгредієнти, замісити ніжне, гладке тісто. Забрати на 30 хвилин у пакет...

Для тіста змішуємо в одній мисці воду, олію, сіль і борошно. Вимішуємо тісто приблизно 5-7 хвилин, після чого накриваємо рушником та даємо відпочити ще 20 хвилин. Для начинки перемелюємо через мясорубку філе та цибулю. Додаємо сіль, перець, за бажанням інші спеції. Все добре перемішуємо...

Патисони помити, видалити плодоніжку, плоди нарізати кружальцями товщиною в 2 см. Яблука помити, почистити від середини і нарізати крупними дольками...

Очищаємо і промиваємо всі овочі. Почнемо з підготовки баклажанів. Їх потрібно нарізати брусочками товщиною близько 1 см. солимо, перемішуємо і даємо постояти до виділення соку. Хвилин через 20-30 складаємо баклажани в друшляк, добре промиваємо і віджимаємо руками. Тонко шаткуємо капусту, дуже важливо нарізати саме тонко, щоб салат мав більш ніжну консистенцію. Моркву шаткуємо на овочерізці або тертці. Цибулю нарізаємо досить товстими кільцями (ширина 0,4 см)...

Кількість цукру можна коригувати залежно від того, наскільки солодка випічка до вподоби. Змішати сухі інгредієнти: борошно, какао, сіль, розпушувач. Цукор перетерти з маргарином і яйцями. Змішати все з кавою, вилити суміш у форму. Покласти в духовку для запікання. Готовий корж щедро полити топінгом...

Чистимо, миємо цибулю та часник, подрібнюємо їх за допомогою мясорубки або блендера. ...

Квасолю замочити на ніч, потім відварити до готовності (вона повинна бути мягка). Картоплю помити, почистити та порізати великими кусочками. Обсмажити на олії майже до готовності...

Кабачок нарізати кубиками. Моркву натерти на великій терці, цибулю нарізати півкільцями, помідори кубиками...