Салат з куркою, виноградом і
пекінською капустою
(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №236)

2 квітня 2023р.
133


Виноград нарізати на чотири, капусту – соломкою, курку – середнім кубиком.

Сир і яйця натерти на крупній терці.

Всі інгредієнти для салату з’єднати, додати майонез, сіль і перець. Все добре перемішати.


• відварене філе 2шт
• 1 невеличка пекінська капуста
• 200 гр. винограду без кісточок
• 150-200 гр. твердого сиру
• 2 відварених яйця
• майонез
• сіль
• перець

РЕЙТИНГ РЕЦЕПТУ
(всього голосів: 4)
СУПЕРНЕ ДУЖЕ
40


У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Салат з хурмою

В родзинки налити коньяк и дати настоятися 15-20 хв, перед використанням коньяк злити. Листя салату подрібнити...

Салат «Чотири овочі»

Моркву натерти на великій терці. Перець нарізати на широкі смужки...

Чебуреки на пиві

Збити яйце, посолити, поперчити та додати пиво. Всипати поступово борошно, замісити ретельно тісто для чебуреків і залишити його на 30 хвилин...

Сирники

Висипаємо сир у зручну місткість, в якій можна буде вимішати всі інгредієнти. За допомогою сита просіємо трохи борошна для наших сирників. Не обовязково додавати багато борошна, для нашого рецепту буде цілком достатньо 1 – 2 ст. л...

Салат зі спаржевої квасолі

Підготувати овочі. Квасолю вимити й нарізати на шматочки довжиною 3-4 см. Хвостики відрізати й викинути...

Салат з капустою і ковбасою

Капусту, огірок і ковбасу нарізати соломкою. Нашаткувати капусту, посолити і прим’яти...

Баклажани з часником і зеленню без стерилізації на зиму

Беремо баклажани і готуємо їх: миємо, нарізаємо кружальцями, солимо і залишаємо на 30 хв. – щоб прибрати гіркоту. Утворену воду зливаємо. На соняшниковій олії підсмажуємо нарізані баклажани з 2-х сторін до зарум’янювання...

Суп з курки з грибами і горошком

Картоплю очистіть, наріжте кубиками, складіть в глибоку каструлю і залийте водою. Поставте на середній вогонь. Філе наріжте кубиками, посипте карі і обсмажте на розігрітій з олією сковороді, надішліть в каструлю з картоплею - до цього часу вона вже закипить. На сковороді, де смажилося філе, спасеруйте нарізану дрібно цибулю, додайте нарізані пластинками гриби і нарізаний смужками солодкий перець. Перемішайте і через 5 хвилин смаження перекладіть в каструлю. Додайте в...

Салат з авокадо і червоної капусти

Червону капусту тоненько нашаткувати. Посолити і прим’яти руками...

Піца Маргарита

Змішати дріжджі з просіяним борошном, розтерти пальцями до дрібних крихт. Додати олію і воду, замісити пружне тісто. Вимішувати тісто до тих пір, поки воно не перестане липнути до рук, за необхідності підсипати борошно. Накрити тісто серветкою і залишити підходити на 1 годину...